5 τρόποι να φορέσεις από τώρα την αγαπημένη σου ψάθινη τσάντα

Η ψάθινη τσάντα θα φορεθεί και φέτος πολύ και θα είναι μια από τις top τάσεις του καλοκαιριού. Ωστόσο μπορείς από τώρα να αρχίσεις να την κρατάς ακολουθώντας το styling γνωστών fashionistas.

#1. Φλοράλ φόρεμα + ψάθινη τσάντα
Η γνωστή influencer Julia Engel κάνει τον πιο ωραίο ανοιξιάτικο συνδυασμό φορώντας την ψάθινη τσάντα της μαζί με ένα φλοράλ φόρεμα σε ρομαντικό στιλ. Η ίδια ολοκληρώνει το look της με statement σκουλαρίκια.

View
this post on Instagram

Be on the lookout, our April collection launches tomorrow at 12pm est @galmeetsglam thank you for your patience on the delay this month. We will also have 15% off site wide starting tomorrow until May 3rd!

A post shared by Julia Berolzheimer (@juliaberolzheimer) on Apr 29, 2020 at 6:10pm PDT

#2. Tζιν + Λευκό t-shirt + Ψάθινη στάντα
O πιο basic συνδυασμός σε ρούχα μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα κρατώντας μια ψάθινη τσάντα. Επίλεξε ένα σχέδιο με χιαστί λουριά ώστε να μπορείς να τη φοράς πιο εύκολα.

#3. Λευκό τζιν + Πουλόβερ + Ψάθινη τσάντα
Άλλο ένα αγαπημένο σύνολο που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου. Θα χρειαστείς το λευκό σου τζιν, μια ψάθινη τσάντα και ένα πουλόβερ σε μπεζ ή γήινους τόνους.

#4. Παντελόνι σε neutral τόνους + Πουλόβερ + Ψάθινη τσάντα
Οι ψάθινες τσάντες κυκλοφορούν συνήθως σε μπεζ και καφέ τόνους και γι’αυτό προτιμάμε να τις συνδυάζουμε περισσότερο με ρούχα σε παρόμοια χρώματα. Ένα λινό παντελόνι σε μπεζ τόνο και ένα καφέ πουλοβεράκι θα ταριάξουν τέλεια στο ανοιξιάτικο στιλ σου.

#5. Φούστα + Ζακέτα + Φουλάρι + Ψάθινη τσάντα
Φόρεσε τη μάξι φούστα σου ή ένα μάξι φόρεμα ή μια slip skirt με ένα oversized πουλοβεράκι ή ζακέτα και ολοκλήρωσε το στιλ σου με μια ψάθινη τσάντα σαν και αυτή της φωτογραφίας. Δώσε μια έξτρα πινελιά styling στην εικόνα σου φορώντας ένα φουλάρι ή μια μπαντάνα στα μαλλιά σου σε παρόμοια απόχρωση με την τσάντα σου.

Διαβάστε ακόμα: Φούτερ και blazer: Ο casual συνδυασμός που έγινε viral από την Danielle Bernstein και πώς θα τον τολμήσεις κι εσύ!

Oι πιο γνωστές Γαλλίδες influencers μας δίνουν 9 tricks για να ανανεωθούμε και να αλλάξουμε τελείως το στιλ μας!

Trend Alert: Αυτά είναι τα milkmaid tops που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα