Η Γωγώ Τσαμπά τραγούδησε στους γείτονές της από την αυλή της!

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε στο Πρωινό και στην Φαίη μας για το πώς περνάει της ημέρες της καραντίνας και για όσα αναθεώρησε αυτή την περίοδο.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο κλάδος της και αποκάλυψε πως τραγούδησε στους γείτονές της!

«Ήμασταν 27 μέρες χωρισμένοι, εγώ εδώ, η οικογένειά μου στον Ορχομενό. Καθίσαμε παρέα το Πάσχα και ξαναέφυγα και ήρθα στο χωριό.Δεν μπορώ να πω ότι αυτό το διάστημα πέρασα άσχημα. Ίσα ίσα κάθισα και σκέφτηκα πολλά, αναθεώρησα

πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό μου. Πιστεύω όλοι το κάναμε. Είμαι πολύ καλά. Αφορούν διάφορους τομείς της ζωής μου. Αναθεώρησα για κάποιους, συγχώρεσα ίσως κάποιους.

Σίγουρα περνάμε δύσκολες στιγμές. Ήδη η δική μας δουλειά έχει τελειώσει θεωρητικά φέτος. Ακυρώθηκαν τα πάντα και συνεχίζουν να ακυρώνονται. Απλώς θα πρέπει οι ειδικοί να πάρουν μέτρα για όλους και να δώσουν αυτό το οικονομικό βοήθημα σε όλους για όσα συνεχιστεί αυτό. Υποφέρουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες», ανέφερε η τραγουδίστρια μιλώντας συγκεκριμένα και για τους μουσικούς που έχουν τεράστια ανάγκη αυτή τη στιγμή καθώς κάποιοι έχουν οικογένειες.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αυτές τις ημέρες προσέχει τη διατροφή της και πως μαγειρεύει αφού το χωριό δεν έχει ντελίβερι ενώ αποκάλυψε πως η ίδια εκτός από τα live που έκανε στο instagram, τραγούδησε και στους γείτονές της!

“Βγήκα στην αυλή του σπιτιού μου και δυο παλικαράκια μου ζήτησαν να τους πω ένα τραγούδι και το είπα”, ανέφερε η τραγουδίστρια.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Παντελής Καναράκης: «Μου έλειψε πολύ η ανθρώπινη επαφή στην καραντίνα»

Γιώργος Γιαννιάς – Ελευθερία Παντελιδάκη: Ετοιμάζονται να βαφτίσουν το γιο τους!

Masterchef: Χωρίς επεισόδιο την Τετάρτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα