H Elle Fanning δημιούργησε το πιο artistic make up look της καραντίνας με ένα κόκκινο κραγιόν

Οι celebrities μένουν σπίτι και έχουν απίθανες beauty ιδέες. Μεταξύ μας τώρα, κάποιες από αυτές θα ταλαιπωρήσουν αρκετά τους hairstylists μετά την καραντίνα αφού πειραματίστηκαν με ιδιαίτερες αποχρώσεις όπως ροζ, πορτοκαλί και μπλε.

Παράλληλα περιποιήθηκαν πολύ την επιδερμίδα τους απλώνοντας μάσκες και ακολουθώντας πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Και κάποιες άλλες αποφάσισαν να βρουν τον make up artist

που κρύβουν μέσα τους δημιουργώντας τα αγαπημένα τους looks. 

H Kylie Jenner ήταν από τις πρώτες. Αποκάλυψε στις θαυμάστριες και followers πως θα αποκτήσουν το λαμπερό, ανοιξιάτικο look της χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα από τη δική της συλλογή μακιγιάζ. 

Και τώρα έρχεται η Elle Fanning με το πιο εκκεντρικό, έντονο και artistic μακιγιάζ της καραντίνας. Το πέτυχε χρησιμοποιώντας ένα κόκκινο κραγιόν μόνο. Με pop και δημιουργική διάθεση άπλωσε τα βλέφαρα και τα χείλη μια γερή δόση κόκκινου κραγιόν. Όχι δεν το έκανε με τον κλασικό, επαγγελματικό τρόπο. Αντιθέτως.

Οι γραμμές που ακολούθησε ήταν πιο… ελεύθερες και αυτό σημαίνει πως δεν στάθηκε στα όρια των χειλιών. Το άφησε να ξεφύγει.  Όσον αφορά στα μάτια χρησιμοποίησε το ίδιο κόκκινο κραγιόν το οποίο άπλωσε κατευθείαν στα βλέφαρα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Fanning (@ellefanning) στις 29 Απρ, 2020 στις 11:47 πμ PDT

Το μονοχρωματικό make up look της Fanning μην το αντιγράψετε. Είναι ωραιότατο αν θέλετε να ανεβάσετε μια selfie για να διασκεδάσετε τις φίλες σας και τους followers σας.

Το χρώμα που επέλεξε είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Μπορείτε να το αντιγράψετε απλώνοντας το αντίστοιχο κραγιόν κανονικά που σημαίνει πως θα κινηθείτε στα όρια της φυσικής γραμμής των χειλιών σας. 

Και αν επιμένετε να απλώσετε το ίδιο χρώμα στα χείλη κάνετε περίγραμμα με ένα eyeliner ή εφαρμόστε μια σκιά σε μορφή κρέμας.

Διαβάστε ακόμη:

Οι μάσκες που θα χαρίσουν ενυδάτωση, αναδόμηση και τέλειο άρωμα στα μαλλιά σας

Sheet mask: Θα την φτιάξετε μόνες σας και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα

Keywords
Τυχαία Θέματα