3 τρόποι να φορέσεις το vinyl-δερμάτινο παντελόνι σου αυτόν τον χειμώνα

Η γνωστή fashion blogger Aimee Song έχει πλέον περισσότερους από 5 εκατομμύρια followers και οι διαδικτυακοί της φίλοι συνεχώς αυξάνονται. Η ίδια έχει καταφέρει να θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς fashion bloggers και instagrammers και ξεχωρίζει τόσο με το στιλ της όσο και με την προσωπικότητά της. Η Aimee έχει πει σε συνέντευξή της πως προσπάθησε

πολύ για να καταφέρει να γίνει γνωστή στον χώρο και να πετύχει κάποια πράγματα στην καριέρα της. Δούλεψε πολύ καιρό χωρίς να βγάζει αρκετά χρήματα και δυσκολεύθηκε να βρει τα πατήματά της στον χώρο της μόδας.

Η Aimee έχει εκπληκτικό στιλ και κάθε της εμφάνιση είναι πάντα πολύ προσεγμένη. Η ίδια λατρεύει τα δερμάτινα και τα vinyl παντελόνια που επιλέγει συχνά στην καθημερινότητά της. Τώρα τον χειμώνα προτιμάει τις πιο σκούρες αποχρώσεις όπως μπορντό και μαύρο και τις συνδυάζει με διάφορα χρώματα και στιλ.

Look #1
H Aimee φοράει το κόκκινο δερμάτινο παντελόνι της με κόκκινο top που θυμίζει animal print και πέδιλα σε ασημί χρώμα. Ολοκληρώνει την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια και κατακόκκινο κραγιόν.

Look #2
H Aimee Song φοράει vinyl παντελόνι σε μαύρο χρώμα και το συνδυάζει με μπεζ πουλόβερ, μπεζ μακρύ παλτό σε oversized γραμμή και Dior shopping bag. H γνωστή blogger ολοκληρώνει το look της με κρεμ γοαβάκια που θυμίζουν μια άλλη δεκαετία.

Look #3
H Aimee επιλέγει μπορντό δερμάτινο παντελόνι με μαύρη ρίγα στο πλάι που συνδυάζεται τέλεια με μαύρο ζιβάγκο, μαύρο δερμάτινο παλτό και μαύρες sock boots. Η όμορφη instagrammer ολοκληρώνει την εμφάνισή της με χρυσά κοσμήματα και μαύρο δερμάτινο messenger τσαντάκι.

Διαβάστε ακόμα: Ο οίκος Valentino συνεργάζεται με τη Birkenstock και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει

Keywords
Τυχαία Θέματα