Σε φυλακή-κόλαση του Χονγκ Κονγκ η καλλονή που πιάστηκε με κόκα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣε φυλακή-κόλαση του Χονγκ Κονγκ η καλλονή που πιάστηκε με κόκαΤετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019 - 14:48

❱❱ Θλιμμένα και μοναχικά γενέθλια πέρασε στο κελί της φυλακής η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία είχε συλληφθεί πριν από 15 μήνες...

... στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

ενώ μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνη! Μάλιστα, αντί... δώρου, το όμορφο μοντέλο που συμπλήρωσε χθες τα 21 του χρόνια δέχθηκε ακόμη ένα σκληρό χτύπημα της μοίρας!

Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, η εντυπωσιακή μελαχρινή επρόκειτο χθες να μεταφερθεί σε ακόμη πιο σκληρό σωφρονιστικό κατάστημα, με ενήλικες κρατούμενες.

Ως τώρα η όμορφη Ελληνίδα κρατούνταν σε κινεζικές φυλακές μετεφήβων, λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Μόνο που η συμπλήρωση του 21ου έτους της ηλικίας της στις 22 Ιανουαρίου άνοιξε αυτομάτως τον δρόμο για τη μεταγωγή της σε φυλακές ενηλίκων, οι οποίες θεωρούνται πολύ πιο «σκληρές» καθώς θα βρίσκεται πλέον όχι μόνο με νεαρές συγκατηγορούμενές της, αλλά και με ενήλικες κρατούμενες με βαρύ ποινικό παρελθόν. Η σκέψη του καλλίγραμμου μοντέλου είναι στη δίκη η οποία θα γίνει στις 7 Μαρτίου. Τότε η κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών θα βρεθεί ενώπιον επτά ενόρκων που θα κληθούν να αποφασίσουν εάν είναι αθώα ή ένοχη.

Κατά τη διάρκεια των επτά ημερών που θα συνεδριάσει το δικαστήριο η υπεράσπιση της όμορφης Ειρήνης θα προσκομίσει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι δεν γνώριζε για την κόκα που μετέφερε στο σακίδιό της, όταν εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, στις 22 Νοεμβρίου του 2017. Ως σήμερα η ίδια ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σπείρας και φέρεται ότι έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν, με πρωταγωνιστή έναν Ρουμάνο που γνώρισε στη Μυτιλήνη.

Μαρία Μεϊμάρη

Keywords
Τυχαία Θέματα