Οι αποκαλύψεις του Ζάχου Χατζηφωτίου για τον γάμο του με την Τζένη Καρέζη!

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ο οποίος έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τη προσωπική του ζωή.

Αρχικά, αποκάλυψε πως έχασε δέκα κιλά σε διάστημα έξι μηνών, λόγω μιας ασθένειας που αντιμετώπισε με το στομάχι του. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σπίτια που πούλησε: “Είχα τρία σπίτια στην Κηφισιά και τρία στη Μύκονο, τα πούλησα όλα. Της Μυκόνου δεν είναι τίποτα, ένα το μεγάλο το καλό που έμενα εγώ στη Φτελιά. Αυτό το έχει πάρει ένας μεσίτης και το πουλάει στο Λονδίνο, 1,5 εκατομμύριο”.

Ο

Ζάχος Χατζηφωτίου αποκάλυψε ότι είναι 96 ετών και μίλησε για τους πέντε γάμους που έχει κάνει: “Είμαι 96 χρονών. Με αγάπησαν και οι πέντε γυναίκες που παντρεύτηκα, εγώ δεν παρασύρομαι ερωτικά”. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον γάμο του με την Τζένη Καρέζη: “Όταν ήμουν παντρεμένος με τη Τζένη Καρέζη ήταν πολύ απορροφημένη στη δουλειά της, εγώ έτρεψα στη Κίνα με τα βαπόρια και δεν βρισκόμασταν. Είχαμε πάει στα μπουζούκια με την Καρέζη, ήρθε ο Μπιθηκώτσης και μου είπε ότι αν την παντρευτώ θα τραγουδήσει στον γάμο, όπως και έγινε”!

Ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει γιατί χώρισαν, ωστόσο, περιέγραψε ένα περιστατικό που τους συνέβη όσο ήταν μαζί: “Ένα βράδυ ήθελε η Καρέζη να πάμε στη Μαρινέλα, δεν είχαμε να κάτσουμε, μας βάλανε ένα τραπέζι και μου είπαν “Ορίστε κύριε Καρέζη”, έπεσα ξερός”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τατιάνα Στεφανίδου για Θέμο Αναστασιάδη: “Είχε μία μορφή καρκίνου πάρα πολύ δύσκολη, επώδυνη και…”

Keywords
Τυχαία Θέματα