Ζουμερά χειλάκια για φιλάκια! Θέλεις κι εσύ;

Αν θέλεις κι εσύ ζουμερά χειλάκια για φιλάκια, τότε τι καλύτερο από τα 100% Φυσικά & Vegan βάλσαμα χειλιών Crazy Rumors;

Η Crazy Rumors ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα από το www.organicbrands.gr! Αρώματα που σε τρελαίνουν και πραγματικά δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις!

Θέλεις άρωμα κρεμώδους βανίλιας με μία δόση καφέ;

Το French Vanilla είναι για σένα!

Ένα υπέροχο γλυκό άρωμα κανέλας; Το Cinnamon Bun σε προκαλεί να το… γευτείς!

Θέλεις χείλη για φίλημα με άρωμα μελιού; Το γλυκύτατο Bee My Honey πραγματικά θα σε εκπλήξει!

Μήπως λιμπίζεσαι σοκολάτα και είσαι γλυκατζού; Ετοιμάσου να απογειώσεις τις αισθήσεις σου με το Hot Cocoa με άρωμα γλυκιάς & κρεμώδους σοκολάτας σε συνδυασμό με υπέροχα ζαχαρωτά

ή το Chocolate Strawberry με άρωμα από φρεσκοκομμένες φράουλες και υπέροχη σοκολάτα θα σε παρασύρει!

Τα Lip Balms Crazy Rumors είναι 100% φυσικά και είναι πιστοποιημένα ως Cruelty Free! Δεν κάνουν πειράματα σε ζώα και χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους τα αγνότερα συστατικά που βρίσκονται στη γη συνδυάζοντάς τα με ένα απίστευτα διασκεδαστικό τρόπο μοναδικές γεύσεις και παιχνιδιάρικες συσκευασίες!

Νομίζεις ότι τελειώσαμε;
Το μυστικά επιτυχίας της Crazy Rumors κρύβεται στις συνεχείς εκπλήξεις που προσφέρει στους πελάτες της!
Δοκίμασε τα HibisKiss με τις υπέροχες αποχρώσεις που γοητεύουν τα χείλη καθώς προσφέρουν απαλό χρώμα και χαρίζουν μοναδική λάμψη στα χείλη για ώρες! Είναι εμπλουτισμένα με υπέροχο άρωμα Ιβίσκου και έχουν υπέροχη γλυκιά γεύση χάρη στην φυσική stevia που περιέχουν!

Μη χάνεις χρόνο και σπεύσε να τα δοκιμάσεις όλα με ένα κλικ στο WWW.ORGANICBRANDS.GR… Και το πιο σημαντικό! Μην ξεχνάς ότι για παραγγελίες άνω των 20€ είναι ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!!!

Organic Brands on Facebook
Organic Brands on Instagram

The post Ζουμερά χειλάκια για φιλάκια! Θέλεις κι εσύ; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα