Aρπακτικά στον Ρέντη

18:37 6/4/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑAρπακτικά στον ΡέντηΤετάρτη, Απρίλιος 6, 2016 - 18:36

Ρεπορτάζ
Χάρης Δάντσης

Σε ενδεχόμενο Grexit, ο Ολυμπιακός θα έχανε αυτόματα τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του. Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι περιμένουν στη γωνία μήπως και επωφεληθούν, αποκτώντας (χωρίς κόστος) βασικά στελέχη των Πειραιωτών.
Τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη θα ήθελε και η Πόρτο, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Μάρκο Σίλβα. Για την ώρα αυτό που προέχει είναι το αποψινό (19.30,

NOVASPORTS1) εξ αναβολής παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

«Πραγματικά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα τον αντίπαλό μας, όπως κάνουμε πάντα. Ομως είμαστε Ολυμπιακός. Είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξία. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να δείξουμε την υπεροχή μας. Είμαστε οι πρωταθλητές. Θα πάμε εκεί με σκοπό να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εχουμε την υποχρέωση να νικήσουμε» δήλωσε στη Nova για το ματς ο Σίλβα, ενώ για το αν προχωρήσει σε αλλαγές επεσήμανε: «Φυσικά θα κάνουμε κάποιες αλλαγές. Κάποιοι θα χρησιμοποιηθούν την Τετάρτη και κάποιοι άλλοι θα παίξουν την επόμενη Κυριακή. Ομως ένα είναι σίγουρο: Ολοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και όλοι είναι άξιοι για να υπερασπιστούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν έχει καμία σημασία ποιον θα επιλέξουμε, γιατί όλοι μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση. Ολοι μπορούν να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού και να βγουν νικητές».

Στο μεταξύ, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τασιούλη από τον Τύρναβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα