Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13-19.4.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας σε βρίσκει σε απόλυτη ένταση. Το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω οδηγεί σε εξουσιαστικές συμπεριφορές και υπέρμετρη φιλοδοξία που επηρεάζουν την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να ρίξεις

τους τόνους και να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις επιδιώκοντας να επιβάλλεις τις προσωπικές σου απόψεις. Το τέλος της εβδομάδας μπορεί να σε αποζημιώσει καθώς σε βρίσκει ευδιάθετο. Εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα και ανάγκες στο κοντινό σου περιβάλλον και δημιουργείς με αυτόν τον τρόπο τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με αυτούς που αγαπάς.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να επιβληθείς κυριαρχεί και μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Αυτό θα εγείρει σφοδρές αντιδράσεις από το ταίρι σου που δεν είναι διατεθειμένο να ανεχτεί καταπίεση και χειρισμό. Φρόντισε να ελέγξεις ανασφάλειες που σε καθοδηγούν με λανθασμένο τρόπο. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα σου φτιάξει τη διάθεση ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με ευκολία και να περάσεις όμορφα ερχόμενος σε επαφή μαζί του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που εκδηλώνεις λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην πορεία των επαγγελματικών σου σχεδίων. Προσπαθώντας να επιβάλεις τα θέλω σου και να ελέγξεις το περιβάλλον του κινείσαι θα δημιουργήσεις θύελλα αντιδράσεων καθώς το πιθανότερο είναι κανείς να μην δεχτεί αυτές τις συμπεριφορές σου. Αν λειτουργήσεις διαισθητικά και κρατήσεις το μέτρο μπορείς να κάνεις σημαντική πρόοδο χωρίς να λειτουργήσεις εμπρηστικά σε ένα περιβάλλον που θέλει να σε στηρίξει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η εσωστρέφεια κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς αναλογίζεσαι παρελθούσες καταστάσεις και την συμπεριφορά σου ως προς αυτές. Την Κυριακή του Πάσχα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και αυτό είναι αρκετό για να φωτίσει την προσωπικότητά σου και να σου δώσει ενέργεια και δυναμισμό. Παράλληλα βέβαια μπορεί να γίνεις υποκειμενικός ως προς τις επιθυμίες σου και αυτό να δημιουργήσει ένταση και προκαταλήψεις απέναντι σου. Μην διστάσεις να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν καθώς αυτό θα σε βοηθήσουν να νιώσεις μοναδικά.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα εναρμονίζονται με απόλυτο τρόπο στην προσωπική σου ζωή και αυτό δίνει υπέροχες στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου. Επικοινωνείς με ευκολία τις ανάγκες σου και μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου καθώς είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής μαζί του. Ο αδέσμευτός είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε προβληματίσουν και θα σου θυμίσουν καταστάσεις που δεν είναι ευχάριστες για εσένα. Εκφράζοντας αυτά που πραγματικά σκέφτεσαι και θέλεις από μία σχέση μπορείς να ξεκαθαρίσεις στον ενδιαφερόμενο τις προϋποθέσεις για να έχει μία δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις για τα οικονομικά είναι έντονες και μπορεί να σε απασχολήσουν σημαντικό βαθμό. Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να εκκρεμούν και να αποκομίσεις οφέλη που θα είναι σημαντικά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Σχέδια που έχουν μείνει στην άκρη μπορούν να επανέλθουν σε επαγγελματικό επίπεδο και να ενεργοποιηθούν καθώς με τον Ήλιο στο ζώδιό σου από την Κυριακή του Πάσχα τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει ως προς την επίτευξη των στόχων σου. Ο δυναμισμός που σε διακατέχει δημιουργεί την απαραίτητη εμπιστοσύνη και στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Η αποφασιστικότητα και η ενεργητικότητά σου ενισχύονται και από τον Άρη στον Υδροχόο που σε ωθεί να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες διαδρομές ανάπτυξης προσωπικής και πνευματικής. Η επικοινωνία με τα φιλικά πρόσωπα θα παίξει σημαντικό ρόλο ιδιαίτερα προς το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς είναι αυτά που θα σε γεμίσουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Το απολαμβάνεις να έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να αντληθούν τον τρόπο σκέψης σου.

Αισθηματικά

Έχεις την δυνατότητα με ευκολία να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη και επιθυμείς το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να την αξιοποιήσεις καθώς θα ανακαλύψεις ότι έχει την διάθεση να σε ακούσει και να σε ικανοποιήσει. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να εξομαλυνθούν πιθανά ζητήματα που προβληματίζουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Τα έντονα συναισθήματα που δημιουργούνται μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι νέο και όμορφο στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις νέους ορίζοντες μπροστά σου και να αλλάξεις σημαντικά την κοσμοθεωρία σου στην αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συγκρούσεις με πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σε απασχολήσουν στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επιβάλλεις όρους που δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των άλλων. Οι εξουσιαστικές διαθέσεις και πιθανή αλαζονεία θα αργήσουν σε αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις δείχνοντας κατανόηση και πνεύμα συνεργασίας. Άλλωστε μόνο με το πνεύμα συνεργασίας θα μπορέσεις να προωθήσεις τους στόχους σου και θα έχεις δίπλα σου τα πρόσωπα που είναι κατάλληλα για να σε στηρίξουν ως προς την επίτευξη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας σε αναστατώνει και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Είναι βέβαιο ότι δεν θα ανεχτείς να σου επιβάλουν τα δικά τους θέλω χωρίς να αντιδράσεις με σφοδρό τρόπο. Είναι σημαντικό να αναλογιστείς τι είναι αυτό που σε οδηγεί στο να εγείρεις τέτοιες συμπεριφορές. Παράλληλα οφείλεις να σκεφτείς αν και εσύ προσπαθείς με ανάλογο τρόπο να συμπεριφερθείς και να χειραγωγήσεις τους γύρω σου κατά το δοκούν.

Αισθηματικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να λύσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν έντονα τη σχέση σου. Η ανάγκη εξουσίας και ελέγχου που μπορεί να εκδηλωθεί από τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου δεν βοηθά να κρατηθούν οι ισορροπίες. Δείξε την απαιτούμενη ωριμότητα για να μπορέσεις να αποφύγεις καυγάδες και προστριβές. Ο αδέσμευτος δεν είσαι διατεθειμένος να αφήσεις περιθώρια σε πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα ότι μπορεί να σου επιβληθούν με απολυταρχικό και κυριαρχικό τρόπο. Ο συναισθηματισμός θολώνει τη σκέψη και μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να λάμψεις στο επαγγελματικό πεδίο και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να πάρεις πρωτοβουλίες που πιθανά θα ενοχλήσουν. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες σε ότι αφορά τους συνεργάτες σου όταν έρθουν στην επιφάνεια θα δημιουργήσουν έντονες συγκρούσεις. Φρόντισε να δείξεις την απαιτούμενη διαλλακτικότητα για να μπορέσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που έρχεται στην επιφάνεια με ορμή και μπορεί να δυναμιτίσει τις συνεργασίες σου. Άλλωστε διαισθητικά μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη ευκολία και να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οι αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας σε βρίσκουν στο να αναλογίζεσαι αν μπορείς πραγματικά να διευρυνθείς με τον τρόπο που σκέφτεσαι και επιθυμείς. Η πνευματική σου ανάπτυξη είναι αυτή που σε οδηγεί το να δεις τα πράγματα με μία ευρύτερη μάτια και να μην εγκλωβιστείς σε πιθανούς φόβους που μπορεί να έχεις. Η διάθεση για συγκρούσεις με τους γύρω σου μειώνεται καθώς μπορείς με ευκολία να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες που έχεις εκτονώνοντας έτσι την οποία ένταση. Από την Κυριακή του Πάσχα ο Ήλιος στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση και τη δημόσια εικόνα σου.

Αισθηματικά

Οι κοινοί στόχοι που θέτεις με το ταίρι σου μπορεί να επιτευχθούν με μεγαλύτερη ευκολία καθώς φαίνεται ότι υπάρχει από κοινού η θέληση για δράση και κοινή πορεία. Προσοχή στις αρχές της εβδομάδας καθώς η αισιοδοξία μειώνεται λόγω εμμονών και φόβων που κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Παρ’ όλα αυτά δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις απότομα και σπασμωδικά αν νιώσεις ότι παραβιάζεται ένα κομμάτι του εαυτού σου που έχεις καλά κρυμμένο μέσα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η έντονη δραστηριοποίηση σε ότι αφορά συνεργασίες που έχεις μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη καθώς βρίσκεις τον τρόπο να κινηθείς με επιτυχία και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Από την Κυριακή του Πάσχα και μετά ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει σε όλη σου την προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα και στο πως θα δρομολογήσεις σχέδια που μπορεί να έχεις. Η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα σου ξεχωρίζουν και αυτό οδηγεί στο να αναγνωρίσουν ιδιαίτερα οι ανώτεροι σου ότι αποτελείς σημαντική βάση και πόλο εμπιστοσύνης για να στηριχθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, οι φόβοι σε ταλανίζουν ιδιαίτερα στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας και μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις επηρεάζοντας σημαντικά τις σχέσεις με τον περίγυρό σου. Η ανάγκη να ελέγξεις πρόσωπα και καταστάσεις δεν θα περάσει απαρατήρητη και μπορεί να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Από την Κυριακή του Πάσχα ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία και την θετική σου διάθεση. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις πως θα κινηθείς επιτυγχάνοντας τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικά

Εκλογικεύοντας τα συναισθήματά σου δεν αφήνεις περιθώρια στο ταίρι σου για να δει την τρυφερή πλευρά που έχεις. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και αποστασιοποίηση που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της σχέσης σου. Δείξε αυτά που νιώθεις και μην επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο στην εικόνα σου. Ο αδέσμευτος πιθανά να έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα. Μην προσπαθείς να απομακρυνθείς από αυτά που νιώθεις δίνοντας λογική εξήγηση στα συναισθήματα. Ισορρόπησε τους φόβους που κρύβεις μέσα σου και δώσε μία ευκαιρία για κάτι καινούργιο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που πιθανά σε απασχολούν δημιουργούν άγχος και ανασφάλειες. Αυτή σου η διάθεση μπορεί να εκδηλωθεί με απότομα ξεσπάσματα και με εξουσιαστικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Φρόντισε να ξεφύγεις από απωθημένα και καχυποψία καθώς αυτά δεν αφήνουν περιθώρια για να φερθείς έξυπνα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει καλύτερα από ποτέ και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για επιτυχημένες συναλλαγές και συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, με τον Ήλιο στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας νιώθεις τις διαπροσωπικές σχέσεις να σε καταπιέζουν και να δημιουργούν ένταση. Καλείσαι να διαχειριστείς τις ανασφάλειές των άλλων που εκδηλώνονται με την ανάγκη ελέγχου και χειρισμού απέναντί σου. Φρόντισε να κρατήσεις την θετική διάθεση στα ύψη καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από περίεργες ατραπούς και να δείξεις στο περιβάλλον που κινείσαι ότι η κατανόηση και η ελεύθερη σκέψη βοηθούν στο να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικά

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που εκδηλώνονται από το ταίρι σου θα σε ενοχλήσουν. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να μπεις σε περίεργα παιχνίδια που οδηγούν στο να περιορίζεις τις αντιδράσεις και τις σκέψεις σου. Μπορείς να βρεις διεξόδους για να δείξεις στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου ότι ο συναισθηματισμός και η αισιοδοξία δείχνουν τον καλύτερο δυνατό δρόμο στη σχέση. Ο αδέσμευτος με την Αφροδίτη στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους μπροστά σου. Είναι αυτοί που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον για να γνωρίσεις νέα πράγματα στη ζωή σου και να εκτιμήσεις την παρουσία τους. Αυτό μπορεί να είναι το κίνητρο για να είναι δίπλα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το πεδίο των συνεργασιών αποτελεί για εσένα σημαντικό μέρος της ζωής σου καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου προσπαθούν να σε καθοδηγήσουν κατά το δοκούν. Είναι πιθανό στις αρχές της εβδομάδας να ξεχάσεις την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία και να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων δείχνοντας έντονα τις αντιρρήσεις σου. Να θυμάσαι ότι η θετική διάθεση που αντιμετωπίζεις την ζωή σου εν γένει θα παίξει καθοριστικό ρόλο επαγγελματικό επίπεδο καθώς με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσεις ηρεμία βάζοντας όρια σε πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορεί να σε εξουσιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, οι εμμονές που σου δημιουργεί η καθημερινότητα γίνονται εντονότερες στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας και δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα και αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς. Η ανταγωνιστική διάθεση εντείνεται και μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που έχεις επαφή καθημερινά δημιουργώντας προβλήματα στην μεταξύ σας συνεννόηση. Την Κυριακή του Πάσχα ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο αλλάζοντας άρδην την διάθεσή σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Αισθηματικά

Η ζήλια και η καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσουν στη σχέση αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσει στα κατώτερα ένστικτα και συμπεριφορές. Η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου μπορεί να απογειώσει τη σχέση αρκεί να δώσεις τον χώρο που απαιτείται για να κινηθεί σαν αυτόνομη προσωπικότητα σε μία σχέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που δημιουργούν μοναδικά συναισθήματα και απογειώνουν το πάθος και τον αισθησιασμό. Μην επιτρέψεις στους φόβους σου να σε καθοδηγήσουν καθώς αυτό μπορεί να είναι αποτρεπτικό για όποια θετική εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εργασιακές απαιτήσεις είναι πολλές και μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Η ανάγκη να ελέγξεις τις οποίες καταστάσεις στη δουλειά είναι πιθανό να οδηγήσει σε συγκρούσεις με συναδέλφους που καλό είναι να αποφύγεις. Το να προκαλέσεις ένταση αυτό το χρονικό διάστημα στο εργασιακό περιβάλλον δεν θα ξεπεραστεί εύκολα και είναι κάτι που θα χρεωθείς. Από την Κυριακή του Πάσχα ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και σε βοηθά να βρεις την κατανόηση και την ανάγκη για ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Προτάσεις για νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν γι’ αυτό αξιοποίησε τες κατάλληλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, στο πολιτικό σου ζώδιο, στρέφεις την προσοχή σου στην επικοινωνία και στο πως θα γίνεις αρεστός το περιβάλλον που κινείσαι. Η πραγματικότητα είναι ότι η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης σε βοηθά να κατεβάσεις την ορμή που κρύβεις μέσα σου και να μπεις στην θέση των άλλων θέλοντας να τους γοητεύσεις. Αυτό θα οδηγήσει στο να επικοινωνήσεις εξαιρετικά αυτά που νιώθεις και τις επιθυμίες σου δίνοντας προτεραιότητα στο να ισορροπήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι περισσότερο αυτήν την περίοδο.

Αισθηματικά

Στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς ο εγωισμός ξεχειλίζει και μπορεί να επιδιώξεις να επιβάλεις τα δικά σου θέλω στο ταίρι σου επιδιώκοντας να το ελέγξεις. Οι αντιδράσεις θα είναι εκκωφαντικές και δεν θα αφήσουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις από την πλευρά σου. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και κεντρίζουν την προσοχή σου με παιχνίδια μυαλού και έξυπνες ατάκες. Αφιέρωσε χρόνο σε αυτούς καθώς δεν αποκλείεται να παίξουν σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στην αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με ιδιαίτερη ευκολία καθώς έχεις την διάθεση για συμβιβασμούς και κατανόηση. Δεν θα επιδιώξεις να μπεις σε ακραίες συμπεριφορές και αυτό θα βοηθήσει στο να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το εμπόριο. Μέσα από αυτή την διεργασία νιώθεις ιδιαίτερα δημιουργικός και τονίζεται η αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή γιατί μπορεί η αυταρέσκεια να ενοχλήσει το επαγγελματικό περιβάλλον και να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς πραγματικούς λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Δία στο ζώδιό σου ανεβάζει κατακόρυφα η νευρικότητα και δεν θα διστάσεις να εκτονωθείς σε πρόσωπα της οικογένειας. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον θυμό που έχεις μέσα σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια με ορμή δημιουργώντας έντονους τριγμούς στο οικογενειακό περιβάλλον. Μην χάνεις την συνήθη ψυχραιμία σου καθώς αυτή σε συνδυασμό με την ωριμότητα που σε διακατέχει θα βοηθήσουν στο να δεις με αντικειμενικότητα την πραγματική διάσταση αυτών που βιώνεις.

Αισθηματικά

Έχεις την τάση να κολλάς στις λεπτομέρειες και αυτό μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να αλλάξεις την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο και να ξεφύγεις από μία ρουτίνα που φαίνεται να βαλτώνει τη σχέση σου και να μην αφήνει περισσότερα περιθώρια δράσης. Ο αδέσμευτος νιώθεις έντονα την ανάγκη για να βρεις το πρόσωπο με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις μία σταθερή σχέση που θα έχει προοπτικές στη ζωή σου. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να έχει σαν αποτέλεσμα ένα καινούργιο φλερτ με τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου πορεία είναι καθοριστική για εσένα καθώς μέσα από αυτήν αναγνωρίζεις την πραγματική σου άξια. Η ανάγκη για προσφορά στο εργασιακό περιβάλλον είναι μεγαλύτερη από ποτέ και μπορεί να οδηγήσει στο να στο να αναλάβει τις υποχρεώσεις βοηθώντας σε συναδελφικό επίπεδο να αποσυμφορηθεί η κατάσταση. Δεν πρέπει να αμφιβάλεις για το δυναμικό που δημιουργείς στον επαγγελματικό περίγυρο καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες στις αρχές της εβδομάδας που θα είναι αποκλειστικά και μόνο δικές σου. Να θυμάσαι ότι όλοι αναγνωρίζουν αυτά που μπορείς να πετύχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πιο δημιουργικός και χαρούμενος από ποτέ. Αυτό είναι κάτι που σε βοηθά να κινηθείς σε όλους τους τομείς στη ζωή σου και να δημιουργήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου εξαιρετική ατμόσφαιρα που προκαλεί αισιοδοξία. Προσοχή στις φιλικές σχέσεις στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να λειτουργήσεις εξουσιαστικά. Αυτό είναι κάτι που δεν θα γίνει αποδεκτό χωρίς αντιδράσεις και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα κοστίσουν στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Η ανεβασμένη ψυχολογία σου λειτουργεί ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή και δίνει ώθηση στο ταίρι σου για να δει με αισιόδοξη ματιά το μέλλον από δω και στο εξής. Η ενεργητικότητά και ο δυναμισμός σου πρωταγωνιστούν και δημιουργούν το καλύτερο πεδίο δράσης με στόχο το πάθος. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθει σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για την προσωπικότητα και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Μία νέα περίοδος μπορεί να ξεκινήσει και να φέρει ιδιαίτερα αισιόδοξα αποτελέσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στις αρχές της εβδομάδας δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν στα επαγγελματικά σου δεν λειτουργούν με τον απαιτούμενο τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να εκδηλώσεις έντονα εξουσιαστικές κυριαρχικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Φρόντισε παράλληλα να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό που δεν αφήνει περιθώρια για να σκεφτείς καθαρά και πιθανά να σε οδηγήσει σε κινήσεις που είναι απερίσκεπτες, δημιουργώντας προβλήματα στις συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η ανάγκη να βρεθείς με τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσει στο να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσετε όμορφα. Άλλωστε ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας αυτό απαιτείται ένεκα Πάσχα. Την Κυριακή του Πάσχα ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και αφήνεις πίσω τις επαγγελματικές έννοιες. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε φιλικές σχέσεις και στην επικοινωνία με πρόσωπα που σου δίνουν καινούργιες ιδέες και νέα ώθηση στη ζωή σου. Προσοχή σε αλαζονικές στάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν, δείξε την ευφυΐα που έχεις σε όλα τα επίπεδα με ψυχραιμία και χωρίς πομπώδεις εκφράσεις.

Αισθηματικά

Είναι γεγονός ότι απολαμβάνεις τις στιγμές με το ταίρι σου καθώς διέπονται από έντονο ρομαντισμό και τρυφερότητα. Οι ανασφάλειές σου στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να δείξεις εμπιστοσύνη σε νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς οι φόβοι κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώριο για ξεκάθαρες σκέψεις. Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σε πιθανή επικοινωνία με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό στις αρχές της εβδομάδας οι οικονομικές σου υποθέσεις να μην έχουν την πορεία που επιθυμείς. Αυτό μπορεί να εγείρει σημαντικές ανασφάλειες και έντονα απωθημένα που θα εκδηλωθούν απότομα και συγκρουσιακά. Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην μπεις ανταγωνιστικά παιχνίδια που δεν έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Η ανάγκη εξουσίας και χειρισμού θα οδηγήσει σε εντάσεις και σε ανατροπή των μέχρι τώρα δεδομένων που είχες. Άκουσε την διαίσθηση σου και προσπάθησε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου για να κάνεις τα κατάλληλα βήματα.

The post Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13-19.4.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, πασχα, δραση, νέα, φλερτ, προσφορες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αξια, πασχα 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, δυνατα, επιθυμιες, αφροδιτη, δουλεια, εγωισμος, εξυπνες ατακες, ζηλια, ομορφα μυστικα, οριζοντες, παιχνιδια, περιοδος, περιεργα, φλερτ, ψυχολογια, ωθηση, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, αρμονια, απωθημενα, αρδην, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινονται, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δωσει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρινης, υπαρχει, εκρηκτικο, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επιτυχια, ερχεται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηλιος, ηρεμια, θυμασαι, θυελλα, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κλιμα, κυριακη του πασχα, λεπτομερειες, ματια, μπορεις, μυστικα, ο ηλιος, ορια, ωριμοτητα, ορμη, παθος, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σκεφτεσαι, σκεψεις, σχεδια, ταση, τετραγωνο, τι ειναι, φτερα, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, βηματα, δωσε, δωσεις, εξυπνα, ιδιαιτερα, κομματι, κυριακη, μεινει, μπροστα, νιωθεις, θεματα
Τυχαία Θέματα