Τι προβλέπουν τα ζώδια από 27.1-2.2.2020;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Έντονα ξεκινάει η εβδομάδα αφού η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη δεν αφήνει περιθώρια για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ανάγκες και επιθυμίες και αμφιταλαντεύεσαι

μεταξύ της διάθεσης να δώσεις όλο σου τον εαυτό στο ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία και της επιθυμίας να βιώσεις την απόλυτη περιπέτεια και στιγμές ξέφρενης διασκέδασης που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις απόλυτα ελεύθερος στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να θολώσει το τοπίο και να οδηγήσει σε λανθασμένες αντιδράσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε ότι αφορά νέες γνωριμίες καθώς το πιθανότερο είναι να έχεις λανθασμένη εντύπωση γι’ αυτό που μπορεί να σου δώσουν.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις το καλύτερο που μπορεί σε οικονομικό επίπεδο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται ότι έχεις τη δυνατότητα να λάβεις αυτό που σου αξίζει για την προσπάθεια που έχει καταβάλει. Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι τα πράγματα βελτιώνονται καθώς το τοπίο είναι πια πιο ξεκάθαρο και ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς. Το πάθος παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές στιγμές που θα απολαύσεις με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Έντονα ξεκινάει η εβδομάδα αφού η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες και φοβίες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα τόσο σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με νέα πρόσωπα που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο μέσω του φιλικού περίγυρου καθώς φαίνεται να θεωρείς ότι είναι ιδανικά για εσένα όμως το πιθανότερο να ξέρεις είναι ότι ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις λάθος επιλογές που τελικά θα σου κοστίσουν ακριβά. Φρόντισε να αποφύγεις αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα γιατί τελικά το αποτέλεσμα θα είναι δυσάρεστο για την τσέπη σου.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνουν το πάθος και τον ερωτισμό στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου έτσι ώστε να θέσεις κοινούς στόχους μαζί του, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Οι επιλογές που θα κάνεις σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να είναι αυτές που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για εσένα και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Έντονα ξεκινάει η εβδομάδα αφού η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός τόσο σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και τις συνεργασίες σου όσο και σε ότι αφορά τον έρωτα καθώς φαίνεται να μην μπορείς να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς λόγω της έντονης νευρικότητας που σε διακατέχει αλλά και της ανάγκης να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που κυριαρχούν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις λοιπόν να μην προβεί σε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς το πιθανότερο είναι να έχεις εσφαλμένη εντύπωση των πραγμάτων και να οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις που τελικά θα σου κοστίσουν σε όλα τα επίπεδα.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείς στις οικονομικές διεκδικήσεις που μπορεί να έχει σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να σου δίνεται η ευκαιρία να καταφέρεις μία γενναία αύξηση του εισοδήματος σου πού θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να νιώσεις ότι αμείβεσαι για την προσπάθεια που έχει καταβάλει. Κοινωνικές υποχρεώσεις σας φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σου και μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ και να απολαύσεις το έντονο ερωτικό στοιχείο που επικρατεί στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη από τις αρχές και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία έντονης νευρικότητας χάνοντας το μέτρο και οδηγώντας σε ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν τόσο την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου με το ευρύτερο περιβάλλον όσο και την καθημερινότητα και τις σχέσεις τη δουλειά σου καθώς φαίνεται να μην μπορείς να ισορροπήσεις μεταξύ αυτών και να χάνεις την ευθυκρισία σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν καθώς το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλεις στη ζωή σου, όμως η έντονα θετική διάθεση του να δείξεις εμπιστοσύνη μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά και να κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να αποκαταστήσεις τις όποιες εντάσεις μπορεί να έχουν επικρατήσει το προηγούμενο διάστημα στην προσωπική σου ζωή και να βιώσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης για πάθους με το σύντροφό σου. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά και μεταμορφωτικά για την προσωπική σου ζωή αφού φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι πώς θέλεις να κινηθείς σε ότι αφορά τη σχέση σου, τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί πλήρως και τι είναι αυτό που μπορείς να δώσεις άμεσα στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη από τις αρχές και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ενισχύει τη νευρικότητα την ανασφάλεια και την καχυποψία στην προσωπική σου ζωή γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς πρέπει να κινηθείς καθώς δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου και από τις φοβίες σου και να οδηγηθείς σε συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους καθώς δεν αποκλείεται να φαίνονται ότι είναι ιδανικές, όμως το πιθανότερο είναι να υπάρχουν κρυφά σημεία ή να μην μπορεί να δεις ξεκάθαρα ότι αυτές οι συμφωνίες δεν είναι συμφέρουσες για εσένα. Κράτησε μικρό καλάθι σε πιθανές νέες γνωριμίες και άφησε το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από εσένα.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που φαίνεται ότι το πάθος κυριαρχεί και σου δίνεται η ευκαιρία να βιώσεις μοναδικά συναισθήματα με το πρόσωπο που θέλεις δίπλα σου. Παράλληλα το ένστικτό σου μπορεί να καθοδηγήσει μοναδικά και να σου δώσει διεξόδους σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά έχεις. Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν ανάλογα με την προσφορά σου σε ότι αφορά την εργασιακή καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Έντονα ξεκινάει η εβδομάδα αφού η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και αντικειμενική κρίση των πραγμάτων τόσο σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή όσο και σε ότι αφορά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στην οικογένεια γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις σου. Η τάση του να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες συνεργασίες ή σε λάθος επιλογή συντρόφου που τελικά θα σε απογοητεύσουν. Πρόσεχε γιατί τα ξεσπάσματα θα είναι έντονα και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά και τις οικογενειακές σου σχέσεις.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να αποκαταστήσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει μέσα στην εβδομάδα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δίνει την ώθηση να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου όπου το πάθος και ο αισθησιασμός θα απογειώσουν το ερωτικό παιχνίδι και θα δώσουν ώθηση για μία νέα περίοδο καθοριστική για εσένα και την προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Έντονα ξεκινάει η εβδομάδα αφού η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ζητήματα σε ότι αφορά την καθημερινότητα αλλά και τη σχέση σου με το κοντινό περίγυρο καθώς φαίνεται να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις που έρχονται στο προσκήνιο και η νευρικότητα είναι πιθανόν να κυριαρχήσει. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να μπορέσεις να κινηθείς με τη διαίσθησή σου και να αφήσεις στην άκρη την ανάγκη εξιδανίκευσης προσώπων και καταστάσεων που σε διακρίνει γιατί είναι αυτό που τελικά θα σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις τόσο σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου όσο και σε ότι αφορά κοντινά πρόσωπα που τελικά φαίνεται να μην είναι αυτό που δείχνουν στην πραγματικότητα.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κινηθεί σε ότι αφορά δουλειές ρουτίνας και καθημερινές υποχρεώσεις με δυναμικό τρόπο καθώς θέλεις να λύσεις ότι εκκρεμεί και να δημιουργήσεις τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ομορφύνεις το πρόγραμμα που είναι σημαντικό για εσένα. Μην χάσεις την ευκαιρία για συζητήσεις με πρόσωπα στη δουλειά σου που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά καθώς φαίνεται η διεκδίκηση σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου μπορεί να ικανοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Έντονα ξεκινάει η εβδομάδα αφού η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη εντείνει πιθανά ασφάλειες και πιθανά να φέρουμε στο προσκήνιο ζητήματα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται η κτητική σου διάθεση να σε οδηγήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στη σχέση σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που χειρίζεσαι ζητήματα που μπορεί να απασχολήσουν τον έρωτα και το σύντροφό σου αλλά και σε ότι αφορά νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν στη ζωή σου. Η ανάγκη να ζήσεις το όνειρο μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και τελικά να εμπλακείς με πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, κάτι που θα οδηγήσει σε απογοήτευση.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί άκρως ανανεωτικά σε ότι αφορά τον έρωτα καθώς φαίνεται να δίνει το πάθος και τον αισθησιασμό που χρειάζεται για να λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση. Η διασκέδαση, η καλή διάθεση και η χαρά κυριαρχούν και λειτουργούν ευεργετικά σε ότι αφορά το ταίρι σου και την πορεία της προσωπικής του ζωής. Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές μαζί του και να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα χωρίς να φοβάσαι ότι δεν θα ανταποκριθεί σε αυτά. Ο πόθος κυριαρχεί και σε πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται για να αλλάξουν ροή στον έρωτα και στο πώς θέλεις να τον βιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις αρχές και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εντείνει το συναισθηματισμό και πιθανό είναι να σε οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο αλλά και ζητήματα επαγγελματικής και προσωπικής φύσεως που πιθανά σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να αποφύγεις να πάρεις κομβικές αποφάσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τον έρωτα γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθεί σε λανθασμένα συμπεράσματα λόγω της έντονης ανάγκης να εξιδανικεύει στα πρόσωπα που εμπλέκονται. Οι αυταπάτες όμως θα σε οδηγήσουν σε πρόσωπα που τελικά δεν είναι ειλικρινή μαζί σου και δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσάς τους δύο. Οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να αφορούν και υποθέσεις ακίνητης περιουσίας μπορεί να αποδώσουν σημαντικά αφού φαίνεται το ένστικτό σου να είναι αλάθητο και να σε οδηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε συμφωνίες που έχουν να σου δώσουν πολλά. Φρόντισε να αποκαταστήσεις σχέσεις με οικεία πρόσωπα που πιθανά έχουν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη από τις αρχές και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εντείνει πιθανή καταπιεσμένη οργή και θυμό που μπορεί να κρύβεις μέσα σου καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργήσει συγκρουσιακή διάθεση που κυρίως θα εκτονωθεί σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Καθοριστικό είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να αφήσει σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να αφορούν εμπορικές συναλλαγές ή θέματα δημοσίων σχέσεων για αργότερα καθώς φαίνεται να μην έχεις άμεση αντίληψη των πραγμάτων λόγω της ανάγκης του να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που έρχονται δίπλα σου. Να θυμάσαι ότι το πιθανότερο είναι να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν το αξίζουν και τελικά να απογοητευτείς σημαντικά γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις καθοριστικές κινήσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου καθώς φαίνεται να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του και να αφιερώνεις το χρόνο σου στο να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά δίπλα του. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις που θα φουντώσουν το πάθος στην προσωπική σου ζωή και θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά και αναγεννησιακά τόσο για εσένα όσο και για το ταίρι σου. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη από τις αρχές και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας σε καλεί να διαχειριστείς ζητήματα που μπορεί να αφορούν τόσο το φιλικό περίγυρό όσο και την προσωπική σου ζωή, όμως αυτό που κυριαρχεί είναι η ανάγκη να εξιδανικεύσεις τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και τελικά αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην απογοήτευση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την οικονομική σου διαχείριση γιατί το πιθανότερο είναι να μην αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να κοιμηθείς και τελικά να μην αποφασίσεις λογικά και ρεαλιστικά για τις προτεραιότητες που έχεις.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στιγμές μοναδικού πάθους και αισθησιασμού στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να βρίσκεις την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μπορείς να αφήσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους στην άκρη που σε ταλανίζουν και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο σύντροφο ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει στη ζωή σου και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά κλείνοντας πληγές του παρελθόντος που μπορεί να ακόμα να σε ταλαιπωρούν. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να πετύχεις μία σημαντική αύξηση ή κάποιο μπόνους σε επαγγελματικές συζητήσεις που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Έντονα ξεκινάει η εβδομάδα αφού η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς τόσο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις που θα σου στοιχίσουν σε ψυχολογικό και οικονομικό επίπεδο. Είναι καθοριστικό να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να μπεις σε διαδικασία σημαντικών αποφάσεων αυτή την περίοδο καθώς φαίνεται να έχεις τη διάθεση να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου και αυτό θα οδηγήσει μοιραία το να απογοητευτείς. Κράτησε μικρό καλάθι σε ότι αφορά νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως τελικά το πιθανότερο είναι να είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά.

Στις 02.02 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καθιστά τον πρωταγωνιστή σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς καθώς το πάθος και ο μαγνητισμός που σε διέπει δεν είναι εύκολο να περάσουν απαρατήρητα. Καθοριστικές στιγμές μπορεί να ζήσεις και με το σύντροφό σου αφού φαίνεται να επιδιώκεις να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες με σκοπό να γίνουν αντιληπτές και να καλυφθούν από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ιδανική είναι η συγκυρία για οικονομικά ανοίγματα και συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για σένα.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 27.1-2.2.2020; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα