Κόμπι Μπράιαντ: Η προπονήτρια της κόρης του ανάμεσα στους νεκρούς – Αυτά είναι τα 9 άτομα που πέθαναν

09:49 27/1/2020 - Πηγή: People

Η αστυνομία του Λος Άντζελες και ο σερίφης μπορεί να μην θέλουν, όπως επιτάσσει η θέση τους, να μιλήσουν με ονόματα για τους νεκρούς του δυστυχήματος που σκότωσε τον Κόμπι Μπράιαντ, αλλά τοπικά μέσα και αρχές έχουν προβεί σε ανακοινώσεις για κάποιους από τους επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο.

Εκτός από τον Κόμπι και την κόρη του, υπήρχαν ακόμα 7 άτομα. Ο πιλότος Άρα Ζομπαγιάν, ο προπονητής μπέιζμπολ Τζόνι Αλτομπέλι με τη γυναίκα Κέρι και την κόρη του Αλίσα, που ήταν φίλη της Τζιάνα Μπράιαντ και ήταν στην ίδια ομάδα στη Mamba

Academy, η Σάρα Τσέστερ με την κόρη της Πέιτον, επίσης συμπαίκτρια της Τζιάνα, και το νέο όνομα που προστέθηκε είναι αυτό της προπονήτριας των δύο κοριτσιών, της Κριστίνα Μόζερ, η οποία εργαζόταν στην ακαδημία του Κόμπι Μπράιαντ.

As folks mourn the loss of Kobe Bryant, I want to take a moment to remember two gorgeous human beings who were with him,…

Geplaatst door Todd Schmidt op Zondag 26 januari 2020

Κόμπι Μπράιαντ: Τραγική φιγούρα και ο σύζυγος της προπονήτριας που πέθανε – «Τα παιδιά μας έμειναν χωρίς μαμά»

Ο υπεύθυνος των πυροσβεστών του Λος Άντζελες, Ντάριλ Όσμπι, περιέγραψε την προσπάθεια του σώματος του για την κατάσβεση της φωτιάς.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήρθατε εδώ για να σας ενημερώσουμε γι΄αυτό το τραγικό συμβάν. Σήμερα, στις 9:47 το πρωί λάβαμε ένα τηλεφώνημα για πιθανή φωτιά σε ελικόπτερο στην περιοχή του Καλαμπάσας. Κατά την άφιξη μας βρήκαμε τη φωτιά που προκλήθηκε από τη συντριβή του ελικοπτέρου. Πάνω από 56 άτομα βρεθήκαμε στο σημείο για να συνεισφέρουμε.

Πυροσβέστες, αστυνομικοί, γιατροί κτλ. Η φωτιά είχε υψηλή ποσότητα μαγνησίου, κάτι που έκανε πολύ δύσκολη την κατάσβεση, μιας και το μαγνήσιο αντιδρά με το οξυγόνο. Αφού σβήσαμε τη φωτιά, αναζητήσαμε επιζώντες, όμως δυστυχώς όλοι είχαν πεθάνει. Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει μια έρευνα για τα αίτια της συντριβής».

Στη συνέχεια, ο σερίρης της περιοχής του Καλαμπάσας, ο κ. Βιγιανουέβα αναφέρθηκε στις προσπάθειες της δικής του ευθύνης, ώστε να διαλευκανθεί το δυστύχημα και για την αποκομιδή των πτωμάτων.

«Υπήρχαν 9 άνθρωποι στο ελικόπτερο. Ο πιλότος και 8 άτομα. Υπάρχει μεγάλη σπέκουλα για το ποιοι ήταν, αλλά αυτή τη στιγμή το θεωρώ ακατάλληλο και ασεβές να μιλήσουμε για τους νεκρούς και να μαθαίνουν οι συγγενείς των θυμάτων για τον θάνατο των ανθρώπων τους από το TMZ. Θα περιμένουμε τον ιατροδικαστή να κάνει τη δουλειά του, να μας ενημερώσει και τότε θα δημοσιοποιήσουμε κι εμείς τα στοιχεία»


Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόμπι Μπράιαντ, – Αυτά,kobi braiant, – afta