Τι προβλέπουν τα ζώδια από 21-28.1.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 ξεκινά αυτή την εβδομάδα με μεγάλη ένταση σε ότι αφορά για εσένα τον έρωτα, τις φιλικές σχέσεις, τα σχέδιά σου, συλλογικές δραστηριότητες που μπορεί να έχεις και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση τους, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν πρόβλημα και θα σε οδηγήσουν

στο να κλείσεις κύκλους σχέσεων και δράσεων. Δείξε επίσης ιδιαίτερη προσοχή σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση στον επαγγελματικό τομέα. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από το ζώδιό σου με τα Φώτα δημιουργεί συνθήκες επαναστατικές, άκρως αντιδραστικές και εριστικές γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός, ψύχραιμος και να διατηρήσεις τη λογική σκέψη, καθώς γεγονότα και πρόσωπα μπορεί να σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και έχεις την ανάγκη να εκφραστείς, να συζητήσεις, να επικοινωνήσεις με το φιλικό σου περιβάλλον κάτι που σε βοηθάει πάρα πολύ, να αναπτύξεις νέες ιδέες απόψεις και δράσεις σε ομαδικό επίπεδο. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις απαξιωτικός για αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις πρακτικότητα, εργατικότητα και φαντασία για να δρομολογήσεις σημαντικά σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο για την επόμενη περίοδο. Στις 25.01 ο Άρης στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που θα σε ωθήσουν σε νέες δράσεις αλλά και σε σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 αγγίζει ζητήματα οικογένειας και καριέρας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνίδια γεγονότα που να εκτοξεύσουν τη νευρικότητα, την επαναστατική διάθεση βγάζοντας απωθημένα στην επιφάνεια με ορμή που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα δεν αφήνει περιθώρια για λογική διαχείριση καθώς ο εκνευρισμός και η ανάγκη για επανάσταση χωρίς αιτία μπορεί να οδηγήσουν σε δράσεις και πράξεις χωρίς έλεγχο και λογική. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ηρεμία και χαμηλούς τόνους τα όποια ζητήματα προκύψουν καθώς οι αντιπαραθέσεις μπορούν να πάρουν έκταση και τα θέματα που θα προκύψουν να έχουν δυσάρεστες συνέπειες.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις τη σκέψη σου σε επαγγελματικό επίπεδο αφού πιθανά να θεωρείς ότι είναι εξαιρετική περίοδος για εσένα, για να δρομολογήσεις σχέδια για την καριέρα σου ή για να συζητήσεις πιθανές νέες προτάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι απολυτότητα μόνο πρόβλημα που μπορεί να σου προκαλέσει. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δίνοντας τη δυνατότητα να δρομολογήσεις και να θέσεις νέες βάσεις σε ότι αφορά σπουδές, νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή σχέδια σε σχέση με το εξωτερικό που ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να εκδηλώσεις επιθυμίες, συναισθήματα και πάθος κυρίως την ερωτική σου ζωή κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ενισχυτικά στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 αγγίζει τις σχέσεις με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, αντιπαραθέσεις και προστριβές πού να επηρεάσουν άμεσα σημαντικές σχέσεις μέχρι τώρα για εσένα που θα χωρούν αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους ή μακρινούς συγγενείς και παλιές παρέες. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα μπορεί να δώσει ένα εκρηκτικό χαρακτήρα σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν ή να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων, κάτι που θα εκτοξεύσει τη νευρικότητα και μπορεί να δυναμιτίσει συζητήσεις και επαφές με σημαντικά σου πρόσωπα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στον ερωτικό τομέα, καθώς μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που να φαίνονται ιδανικά όμως η πραγματικότητα όταν αποκαλυφθεί θα είναι απογοητευτική γι’ αυτό κρατά μικρό καλάθι.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου αλλάζει θετικά, καθώς βρίσκεις την αισιοδοξία σου, τη διάθεση για διασκέδαση, για ατέρμονες συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να μην μπορείς να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα κάτι που πιθανά να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και έχεις τη δυνατότητα να λειτουργήσεις άκρως δημιουργικά σε επίπεδο επιχειρηματικότητας βάζοντας θεμέλια για πράγματα μπορεί να ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη και φέρνει στο προσκήνιο πιθανές ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συνεργασιών, κάτι που θα σου δώσει νέα ώθηση για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικό επίπεδο, καθώς έρχονται στην επιφάνεια πιθανά με αιφνίδιο τρόπο εκκρεμότητες ή λογαριασμοί που μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση, τον εκνευρισμό, την ανασφάλεια. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα πιθανά να ανατρέψει τα δεδομένα που έχεις μέχρι τώρα σε ότι αφορά το εισόδημά σου, αλλά και σε σχέση με συναλλαγές που έχεις με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ψύχραιμη διαχείριση για ότι προκύψει. Καλό είναι επίσης να είσαι ήρεμος και διαλλακτικός σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συγκρούσεις με πρόσωπα που εμπλέκονται στους συγκεκριμένους τομείς που θα είναι καταλυτικές για την εξέλιξη των σχέσεών σας.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας την εσωστρέφεια, την ανάγκη για μοναχικότητα, την περιέργεια και την καχυποψία. Μπαίνεις σε μία περίοδο που προτιμάς περισσότερο να μην εκφράζεις αυτά που νιώθεις αλλά να ακούς τους γύρω σου. Καλό είναι βέβαια να αφήσεις την άκρη πιθανή καχυποψία και καυστικές αντιδράσεις για να μην δημιουργηθούν ζητήματα δυσάρεστα. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και σου δίνει την ευκαιρία με μεθοδικότητα, εργατικότητα και φαντασία να βάλεις τα θεμέλια για πιθανά όνειρα που έχεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο για ευκαιρίες στην καριέρα που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Υδροχόο που πραγματοποιείται στις 21.01 εντείνει τα ζητήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ολοκλήρωση κύκλων σημαντικών για εσένα μέσα από συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, ανατρεπτικά γεγονότα και αποκαλύψεις. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα πυροδοτεί εκρηκτικές αντιδράσεις, επαναστατικές διαθέσεις και εριστικές συμπεριφορές λόγω αιφνίδιων καταστάσεων που μπορεί να έχουν προκύψει και να φέρουν τα πάνω κάτω στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους, λογική σκέψη και διαλλακτικότητα για να καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον έρωτα, καθώς πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται παραμυθένιες ίσως κρύβουν πράγματα που στην πορεία θα σε απογοητεύσουν, γι’ αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και έχεις ανάγκη να ακούσεις, να επικοινωνήσεις, να κατανοήσεις τόσο το σύντροφό σου όσο και τους συνεργάτες σου, κάτι που θα βοηθήσει εξαιρετικά στο να υπάρξουν ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου αλλά επίσης και ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, καθώς έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι άμεσα σημαντικές ευκαιρίες και καλές προτάσεις. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις γερές βάσεις σε εργασιακό επίπεδο ώστε να κάνεις πραγματικότητα όνειρα που μπορεί να είχες μέχρι τώρα αλλά δεν είχες καταφέρει να τα πραγματοποιήσεις. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη απογειώνει τον ερωτισμό, την ανάγκη για διασκέδαση και την επιθυμία για πάθος και περιπέτεια κάτι που λειτουργεί άκρως ανανεωτικά και την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 σε αναγκάζει να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να εκκρεμούν και να σε πληγώνουν, όπως επίσης και σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και αποκαλύψεις που να εκτοξεύσουν την ένταση. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα ανεβάζει τη νευρικότητα και την επαναστατική σου διάθεση και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς να διαχειριστείς καταστάσεις για να μην έρθεις σε σφοδρή αντιπαράθεση. Προσεκτικός επίσης θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία και οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με αυτήν γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που να θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση και στο τέλος να σε απογοητεύσουν.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και εντείνεται η διάθεσή σου να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις στη δουλειά, καθώς έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα τις λύσεις που πρέπει να δώσεις για να δράσεις πολύ γρήγορα. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να πραγματώσεις σημαντικά πράγματα με το σύντροφό σου, όνειρα που μπορεί να έχεις και να σε καθορίζουν εδώ και καιρό. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη δίνοντάς του τη δυνατότητα για σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά την επιχειρηματικότητα, τις συναλλαγές και τις συμφωνίες οικονομικό επίπεδο, όπως επίσης και σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και το πάθος μπορεί να προκαλέσει.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 μπορεί να οριστικοποιήσει κύκλους σε ότι αφορά φιλικές και ερωτικές σχέσεις, σε σχέση με όνειρα και στόχους που έχεις στη ζωή σου, σε ότι αφορά δημιουργικές και συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά στους παραπάνω τομείς, καθώς αποκαλύψεις και αιφνίδια γεγονότα έρχονται να σε ταρακουνήσουν για τα καλά και να ανεβάσουν κατακόρυφα την ένταση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά το σύντροφο, πιθανή νέα γνωριμία ή τις συνεργασίες σου καθώς η αδιαλλαξία και η ανάγκη να επιβληθείς θα δημιουργήσει πιθανά ζητήματα με δυσάρεστες συνέπειες.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και η διάθεσή σου να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου είναι έντονη, καθώς αυτό που σε ορίζει αυτή την περίοδο είναι η προσωπική σου προβολή, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και δυσαρέσκεια στην προσωπική σου ζωή ή στις σχέσεις με το περιβάλλον σου αφού πιθανά να μου δείξεις αμετροέπεια στο λόγο και με τις πομπώδεις εκφράσεις σου να προκαλέσεις νευρικότητα. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία για μία νέα αρχή ονειρεμένη σε ότι αφορά το σπίτι, την οικογένεια αφού έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις σχέδια με σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη απογειώνει τις συνεργασίες σου με μοναδικό τρόπο για να πετύχεις το καλύτερο αλλά και την προσωπική σου ζωή, καθώς το πάθος ανεβαίνει κατακόρυφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 ακουμπάει τους σημαντικότατους τομείς της καριέρας και της οικογένειας και μπορεί να φέρει απομάκρυνση από σπουδαία πρόσωπα μέχρι τώρα για σένα, καθώς η νευρικότητα και οι ανατροπές μπορεί να ωθήσουν σε καθοριστικά γεγονότα. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα πιθανά να φέρει αιφνίδιες καταστάσεις που θα σε ξαφνιάσουν, θα σε οδηγήσουν σε ακραία επαναστατικές αντιδράσεις και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς σφόδρα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ψύχραιμη διάθεση, ωριμότητα, ρεαλιστική σκέψη για να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες τόσο στην καριέρα όσο και στην οικογένεια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να έχεις στη διαχείριση των οικονομικών σου γιατί μπορεί να ξεφύγεις και το ταμείο να είναι μείον.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα της οικογένειάς σου ή σε ότι αφορά ζητήματα που απασχολούν πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Η διάθεση να ακούσεις είναι σημαντική, αυτό όμως που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι δεν μπορείς να ενστερνίζεται και να αφομοιώνεις προβλήματα άλλων επιβαρύνοντας την ψυχολογία σου. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δίνοντάς σου την ευκαιρία αυτή την εποχή να θέσεις γερά θεμέλια για συνεργασίες που αφορούν δημιουργικές δράσεις και έχουν πολλά να σου προσφέρουν στην επίτευξη των ονείρων σου. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη φέρνει ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε ότι αφορά το εισόδημά σου, γι’ αυτό πρόσεξε να μην τις χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αλλά και με τον στενό περίγυρό, μη αποκλείοντας το να πάρεις αποφάσεις για κλείσιμο κύκλων και για την απομάκρυνσή σου από πρόσωπα που μέχρι τώρα συναναστρεφόσουν πολύ στενά. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα φέρνει ανατροπές και αιφνίδια γεγονότα που εντείνουν τη νευρικότητα, την εριστική διάθεση και τις εκρηκτικές αντιδράσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ψύχραιμος και ώριμος τις αντιδράσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έρωτα, καθώς και σε οικονομικές συναλλαγές γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την καλή πίστη που θα δείξεις, κάτι που θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις κυρίως με το στενό σου περιβάλλον είναι διάχυτη. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που θα παρευρεθείς και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με τη γρήγορη αντίληψη σου και το χιούμορ σου. Πιθανά είναι τα ταξίδια και κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη διάθεση σου. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις και να πραγματοποιήσεις όνειρα σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σου δώσουν ασφάλεια, υλική και συναισθηματική. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις για σπουδές, τη διάθεση για ταξίδια, για νέες γνωριμίες, για ερωτικά παιχνίδια. Οι ευκαιρίες μπορεί να είναι πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα οικονομικής φύσεως, κυρίως συναλλαγών σε σχέση με τρίτους, δημόσιο, τράπεζες και ασφαλιστικούς φορείς που μπορεί να είναι ανοιχτά και να σε απασχολούν. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα μπορεί να φέρει ανατρεπτικές καταστάσεις ή αποκαλύψεις που θα ταράξουν για τα καλά την ψυχολογία σου, αλλά και την οικονομική σου υπόσταση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο διαχείρισης γιατί μόνο με ψύχραιμη σκέψη και χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να βγεις κερδισμένος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συγκρούσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καθώς μπορείς να λειτουργήσεις ισοπεδωτικά και να μην διστάσεις να δυναμιτίσεις ότι έχεις πραγματοποιήσει μέχρι τώρα.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας τη διάθεση να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα σχέδια για την εύρεση νέων πόρων εισοδήματος που σε αφορά άμεσα. Η επιμονή και η υπομονή που δείχνεις θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Την ίδια μέρα ο Κρόνος στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με σκληρή δουλειά και γερές βάσεις όνειρα που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, καθώς σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να τα πραγματοποιήσεις αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη και έρχονται στο επίκεντρο ευκαιρίες επαγγελματικές από το παρελθόν που θα είναι άκρως συμφέρουσες για σένα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην χάσεις ότι μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 τονίζει ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων που πιθανά σε απασχολούν αυτό τον καιρό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις και θα οδηγήσουν σε οριστικό κλείσιμο κύκλων με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό μέχρι τώρα ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα εντείνει τη διάθεση για επανάσταση, τις εριστικές στάσεις και πιθανό εκνευρισμό, καθώς ξαφνικές καταστάσεις και αποκαλύψεις μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα ανάμεσα σε σένα και σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Δείξε ωριμότητα, ψυχραιμία και ρεαλιστική σκέψη για να καταφέρεις να συγκρατήσεις τον οποίο θυμό και να κρατήσεις ισορροπίες σε περίπτωση που δεν θέλεις να χάσεις πρόσωπα από δίπλα σου.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου βγάζοντας σε από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και ανοίγοντας μπροστά σου μία περίοδο που δείχνεις να έχεις την επιθυμία να εκφράσεις με πάθος και δυναμισμό τις απόψεις σου, τις ιδέες σου, την προσωπικότητά σου. Προσοχή μόνο στον έντονο υποκειμενισμό και στην ευθιξία που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις όνειρα που μπορεί να έχεις από το παρελθόν και που θα αφορούν τη συναισθηματική και υλική σου σταθερότητα. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία σε Τοξότη και ανοίγει μπροστά σου ευκαιρίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο που δεν πρέπει να χάσεις, όπως επίσης και ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο με νέες γνωριμίες πολύ σημαντικές.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21.01 τονίζει με εμφατικό τρόπο ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να υπάρχουν, αλλά και θέματα του παρελθόντος που έρχονται με ορμή στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τα Φώτα εκτοξεύει τον εκνευρισμό, την διάθεση για αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, καθώς ξαφνικά γεγονότα και παρασκήνιο μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να μην διστάσεις να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον εργασιακό τομέα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς αυταπάτες και εξιδανίκευση μπορεί να σε οδηγήσουν στο να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή μαζί σου και αυτό να οδηγήσει σε μεγάλη απογοήτευση.

Στις 24.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και εντείνει τον συναισθηματισμό, την ανάγκη για μοναχικότητα, εσωστρέφεια και πνευματικά ταξίδια. Είναι γεγονός ότι δεν θα σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας που θα πρέπει να ανταποκριθείς, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις τα ταξίδια του μυαλού στην άκρη όταν πρέπει να λύσεις πρακτικά ζητήματα για να μην εκτεθείς. Την ίδια μέρα ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικούς στόχους και όνειρα της ζωής σου βάζοντας θεμέλια γι’ αυτά και καταβάλλοντας έντονη προσπάθεια και μεθοδικότητα. Στις 25.01 ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με το Δία σε Τοξότη πιθανά να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές ευκαιρίες που θα δώσουν και την απαραίτητη οικονομική ασφάλεια που επιζητάς.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 21-28.1.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, βασεις, νέα, εκκρεμότητες, τραπεζες, αμετροέπεια, σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, θεμα εκθεσης 2012, επιθυμιες, δουλεια, εργασια, εφορια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, παιχνιδια, περιοδος, πλαισιο, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αισιοδοξια, αμετροέπεια, απωθημενα, βρισκεις, γεγονοτα, γεγονος, γνωριμια, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, εκλειψη, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκρηκτικο, εκφρασεις, εβδομαδα, εξελιξη, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, υπομονη, ηρεμια, θετικο, θυμασαι, καχυποψια, κλιμα, κρονος, λαθη, λογο, μαζι σου, μικρο, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξαδερφια, οικογενεια, ωριμοτητα, ορμη, παθος, περιβαλλον, πιστη, ροη, προβληματα, ρηξη, ρολο, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, φαντασια, φαινονται, χατζηβασιλειου, χιουμορ, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα