Προβλέψεις Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η καινούργια εβδομάδα είναι απαιτητική και γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις. Αν θες να την.. βγάλεις καθαρή μέχρι το τέλος της, δώστα όλα στη δουλειά σου. Προσοχή στην υγεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Προσπάθησε να σκέφτεσαι λογικά και καθαρά χωρίς να επηρεάζεσαι από το συναίσθημά σου. Έτσι μόνο θα καταφέρεις να διώξεις μακριά όλους όσους σε πλησιάζουν θέλοντας κάτι από σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Προσπάθησε να μην αναμειχτείς σε έναν καυγά που θα ξεσπάσει στη

δουλειά σου, γιατί σίγουρα θα πεις πράγματα που θα τα μετανιώσεις αλλά θα είναι αργά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν δεν… αγαπήσεις τα λάθη σου και δεν τα μάθεις, τότε είναι πολύ πιθανό να κάνεις ξανά τα ίδια. Δώσε προσοχή στον σύντροφό σου που τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σήμερα σκέφτεσαι πολλά και είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου. Προσπάθησε να πάρεις ένα ρεπό και να επιστρέψεις αύριο για να τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα, αν υπάρξουν κάποιοι που θέλουν να σε κατηγορήσουν για κακή επαγγελματική συμπεριφορά, σε συμβουλεύουμε να μην σκύψεις το κεφάλι και να μην το αφήσεις να περάσει έτσι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τελευταία έχεις πάψει να αντλείς ασφάλεια και ευχαρίστηση από την κοινωνική εικόνα και δεν σε ευχαριστεί ούτε η δουλειά σου, ούτε η συναισθηματική επαφή με τα αγαπημένα σου πράγματα. Για δες την όλη κατάσταση αλλιώς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στο φιλικό σου περιβάλλον, γιατί πολλοί δεν είναι αυτό που δείχνουν. Ναι, μην το καθυστερείς άλλο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια επαγγελματική πρόταση θα σου γίνει σήμερα, που όσο καλή κι αν φαίνεται σου προτείνουμε να την σκεφτείς διπλά και τριπλά πριν πεις ναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν και οι υποχρεώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πάρα πολλές, εσύ θα τις τακτοποιήσεις όλες, δουλεύοντας σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η ρουτίνα που ζεις το τελευταίο διάστημα είναι άκρως εξαντλητική και νιώθεις ήδη μεγάλη κόπωση. Καλύτερα αυτό το διάστημα να μείνεις μακριά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί μοιραία θα ξεσπάσεις πάνω τους και αυτό δεν το θες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Θέλεις μια σχέση. Νιώθεις έτοιμη να αφιερώσεις τη ζωή σου στο έναν και μοναδικό. Τι κάνεις όμως γι’ αυτό; Αντί να περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα, βγες έξω, διασκέδασε και κάνε νέες γνωριμίες.

Καλημέρα και καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα