O make up arrtist της Rihanna αποκαλύπτει τα μυστικά για τη σωστή επιλογή του κονσίλερ

Το κονσίλερ είναι μεγάλο κεφάλαιο αφού με το σωστό θα αποκτήσετε τέλεια όψη στην περιοχή των ματιών αλλά και την απαραίτητη κάλυψη και λάμψη. Τις περισσότερες φορές επιλέγετε ένα που ταιριάζει με την απόχρωση του φον ντε τεν ή έχει τον ίδιο τόνο με την επιδερμίδα σας. Είναι και οι δύο επιλογές λάθος.

Και δεν το λέω εγώ αλλά ο make up artist της Rihanna, Hector Espinal ο οποίος αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για την απόχρωση και την εφαρμογή του μαγικού αυτού προϊόντος.

Όλα έχουν να κάνουν με τον υποτόνο της επιδερμίδας.

Μόνο αν ξέρετε ποιος είναι ο δικός σας θα μπορέσετε να επιλέξετε το κονσίλερ που καλύπτει τις ανάγκες σας. Και ο τρόπος να τον μάθετε είναι πραγματικά πολύ απλός. Πιέστε απαλά με τον δείκτη στο εσωτερικό του χεριού σας, στο σημείο του σφυγμού. Το πρώτο χρώμα που θα εμφανιστεί πριν επανέλθει στο φυσιολογικό είναι εκείνο του υποτόνου σας.

Αφού λοιπόν τον ανακαλύψετε προχωράτε στο επόμενο βήμα που είναι η επιλογή του κονσίλερ το οποίο δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται ότι φοράτε. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε, σύμφωνα με τον Espinal, είναι η υπερβολική ποσότητα που απλώνετε με αποτέλεσμα να δείχνει σαν μάσκα, καθώς επίσης ακατάλληλη απόχρωση ή εργαλείο εφαρμογής.

Το σωστό κονσίλερ για την περιοχή των ματιών είναι δυο τόνους τουλάχιστον πιο ανοιχτό από το φον ντε τεν και ένα τόνο πιο σκούρο για την κάλυψη των ατελειών. Όσο αφορά τις μικρές ρυτίδες γύρω από τα μάτια απλώνετε το κονσίλερ κάτω από τους κύκλους των ματιών και λίγο πιο μακριά από την εξωτερική τους γωνία.

Τα εργαλεία εφαρμογής παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο. Ο make up artist προτείνει να απλώνετε το κονσίλερ μετά το φον ντε τεν, ταμποναριστά με ένα απαλό σφουγγαράκι και με το ειδικό πινέλο στα σημεία που παρουσιάζουν λιπαρότητα.

Αν έχετε κοκκινίλες ή μικρά σπασμένα αγγεία είναι καλύτερο να το εφαρμόσετε με τα δάχτυλα αφού όμως έχετε “δουλέψει” προηγουμένως το προϊόν στο πάνω μέρος του χεριού σας.

Απλώνετε πάντα το κονσίλερ μετά τον καθαρισμό και την σωστή ενυδάτωση διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον καταστροφικό.

Και τέλος πρέπει πάντα να το δοκιμάζετε πριν το αγοράσετε που σημαίνει ότι δεν επιτρέπετε να παραγγέλνετε on line προϊόντα όπως το κονσίλερ. Είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος.

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε η ώρα να μάθετε να εφαρμόζετε την κρέμα ματιών με τον σωστό τρόπο

Μακριά μαλλιά με αφέλειες είναι το look που πρέπει να αποκτήσετε αύριο κιόλας

Keywords
Τυχαία Θέματα