Τι προβλέπουν τα ζώδια από 18-24.11.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικά θέματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το ερωτικό στοιχείο απογειώνεται και ο αισθησιασμός μπορεί να λειτουργήσει

ευεργετικά σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή γιατί καχυποψία και ζήλια μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία δημιουργώντας με αργούς ρυθμούς την αποκατάσταση οικονομικών συμφωνιών και συναλλαγών που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να μην προχωρούσαν. Εκφράζοντας τα βαθύτερα συναισθήματά μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι σου.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου ώθηση για να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές και νομικά θέματα πρωταγωνιστούν για το επόμενο διάστημα και μπορείς να δρομολογήσεις τις εξελίξεις με θετικό πρόσημο. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια με αιφνιδιαστικό τρόπο ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να προκαλέσουν έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να μην σταθείς σε ότι εκτοξεύει τον εκνευρισμό και να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις. Η αισιοδοξία, το κέφι και το έντονο ερωτικό παιχνίδι απογειώνουν την διάθεσή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση σε προσωπική ζωή και συνεργασίες, καθώς είναι έντονη η διάθεση ανταγωνισμού που εκδηλώνεται και μπορεί να δυναμιτίσει τις σχέσεις. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα. Δραστηριοποιήσου κυρίως σε νέες συνεργασίες για να μπορέσεις να αποφύγεις κόντρες και εγωιστικές συμπεριφορές. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία δίνοντάς σου την δυνατότητα να δρομολογήσεις συμφωνίες που μπορεί να έχουν κολλήσει. Η κατανόηση και η ανάγκη να κυριαρχήσει η αρμονία είναι πασιφανείς και βοηθούν σημαντικά να αποκατασταθούν συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομακρυνθείς παρατηρώντας το περιβάλλον που κινείσαι. Πιθανά είναι τα οικονομικά θέματα που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σου κινήσουν το ενδιαφέρον επιδιώκοντας την επίλυσή τους. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να εντείνει τη νευρικότητα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες οδηγώντας σε μετωπικές συγκρούσεις. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί βοηθητικά στην όλη ατμόσφαιρα, καθώς σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανούς φόβους και ανασφάλειες και να επικεντρωθείς σε στιγμές πάθους και αισθησιασμού που μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα καθώς αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις σε ότι αφορά τη δουλειά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει στο άγχος και σε γκρίνια. Προσοχή γιατί η ένταση θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος που καλό είναι να αποφύγεις. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία και βοηθά στο να τακτοποιήσεις με αργούς ρυθμούς ζητήματα που μπορεί να έχουν κολλήσει σε ότι αφορά την εργασία και τον καθημερινό προγραμματισμό. Η γρήγορη αντίληψη βοηθά στο να δώσεις άμεσα λύσεις.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και ανεβάζει την διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή, εξωστρέφεια και νέες γνωριμίες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η ανοχή σου σε καταστάσεις και συμπεριφορές μπορεί να σε φορτίσει και να οδηγηθείς αργά ή γρήγορα σε ξεσπάσματα. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπή στην καθημερινότητα και σε δουλειές που μπορεί να ήθελες να κλείσεις. Μην μείνεις στον εκνευρισμό που θα χαλάσει το κέφι σου. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να απογειωθείς και δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και ο δυναμισμός ξεχειλίζει, καθώς πρωταγωνιστείς με την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Είναι σημαντικό για εσένα να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή, καθώς επιβεβαιώνεσαι μέσω του φλερτ και των ερωτικών κατακτήσεων. Προσοχή σε εγωκεντρικές τάσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία και μπορείς να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να σε απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι να περιορίσεις υπερβολές και αμετροέπεια στον λόγο γιατί θα οδηγήσουν σε ένταση με το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις τις κακοτοπιές που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και εργασιακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς στην γκρίνια γιατί είναι αυτό που θα προκαλέσει προβλήματα κυρίως σε ότι αφορά το συναδελφικό περιβάλλον. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ένταση και συγκρουσιακή διάθεση στην προσωπική σου ζωή λόγω αιφνιδιαστικών γεγονότων. Πρόσεξε γιατί η νευρικότητα θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και απόσταση. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να αφήσεις το άγχος και τη νευρικότητα στην άκρη.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και είναι έντονη η νευρικότητα που επικρατεί σε οικογενειακό επίπεδο καθώς βγαίνουν στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να έρθει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και θυμός. Επικεντρώσου σε εργασίες ή δουλειές στον προσωπικό σου χώρο για να εκτονώσεις τον εκνευρισμό. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε βοηθά να εκφράσεις σκέψεις και προβληματισμούς σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Η καλή διάθεση και η κατανόηση θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να επικρατήσει η τρυφερότητα.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη απογειώνοντας την διάθεσή σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να πρωταγωνιστήσεις όπου και αν βρεθείς. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να δείξουν το ενδιαφέρον τους, καθώς γοητεύεις και τραβάς τα βλέμματα. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση στην οικογένεια στα ύψη λόγω ξαφνικών γεγονότων ή ζητημάτων που έρχονται στο προσκήνιο. Δείξε ψυχραιμία για να αποφύγεις τα χειρότερα. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για παρέες, γλέντι, φλερτ και καλοπέραση. Καλά θα κάνεις να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο καθώς είναι αυτά που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον σε επαγγελματικό επίπεδο. Κοντινά ταξίδια θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για εσένα και τη σχέση σου. Προσοχή μόνο γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με κοντινά σου πρόσωπα. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορεί να εκκρεμούν. Μπορείς να προχωρήσεις πια σε εμπορικές συμφωνίες που πιθανά καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και κάνεις στροφή στην οικογένεια καθώς θέλεις να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και τα οικεία πρόσωπα που μπορεί να σου χαρίσουν ασφάλεια και ζεστασιά. Η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ένταση που καλό είναι να αποφύγεις. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει το πρόγραμμά σου με δικά σου πρόσωπα, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διαφορετικά η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα στην οικογενειακή εστία. Μπορείς να φτιάξεις το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου για να απολαύσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και μπαίνεις σε μία διαδικασία διεκδίκησης των οικονομικών και συναισθηματικών σου αναγκών. Αυτό θα γίνει με επιμονή και υπομονή από την πλευρά σου καθώς είσαι αποφασισμένος να επιτύχεις τον στόχο σου με όποιο κόστος. Πρόσεξε γιατί μπορεί να υπερβάλλεις σε σπατάλες ή συντήρηση και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία δίνοντάς σου την δυνατότητα να προωθήσεις οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να είχαν παγώσει το τελευταίο διάστημα. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή γιατί η ακαμψία και το πείσμα θα προκαλέσει ένταση με το ταίρι σου.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη φτιάχνοντας το κέφι σου και επικεντρώνοντας τη διάθεσή σου στο να περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις κυρίως με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Εμπόριο, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνιακά αντικείμενα κυριαρχούν και σε επαγγελματικό επίπεδο, εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα στο προσκήνιο που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και ένταση. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι έχει προκύψει και να επικεντρωθείς στην διασκέδαση, την εξωστρέφεια, το ερωτικό παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου βγάζοντάς σε από την θλίψη και πιθανή μελαγχολία της προηγούμενης περιόδου. Κινητοποιείσαι άμεσα σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Προσοχή γιατί η επιθετική σου διάθεση ανεβάζει την ένταση και προκαλεί συγκρούσεις. Στις 20.11 ο Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να σε ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα. Μπορείς να δρομολογήσεις συνεργασίες και συμφωνίες που καθυστέρησαν ή βρήκαν εμπόδια.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και κάνεις στροφή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς επικεντρώνεσαι στο να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Το πάθος παίζει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στο ζώδιό σου με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση σε προσωπικό επίπεδο και να έρθεις σε σφοδρή αντιπαράθεση με το ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα στη σχέση. Κράτησε χαμηλούς τόνους και δείξε διαλλακτικότητα. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε ήρεμες στιγμές όπου ο ρομαντισμός θα κατανικήσει την νευρικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό εντείνοντας τον συναισθηματισμό και την διάθεση να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς έρχονται στο νου καταστάσεις του παρελθόντος που σε γεμίζουν μελαγχολία και μπορεί να εντείνουν την εσωστρέφεια. Καλά θα κάνεις στραφείς στην τέχνη και τον διαλογισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν από παλιότερα. Είχες την ευκαιρία τον προηγούμενο καιρό να τα σκεφτείς και να δρομολογήσεις το κλείσιμο των κεφαλαίων αυτών.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου ανεβάζοντας την ψυχολογία σου και δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μαγνητίζεις τα βλέμματα και αυτό είναι που σε κάνει πρωταγωνιστή όπου και αν βρεθείς. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο φέρνει παρελθούσες καταστάσεις αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο που εκτοξεύουν τα νεύρα και μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεπεράσεις όποια ζητήματα έχουν προκύψει και να επικεντρωθείς στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει εκτοξεύοντας το πάθος στα ύψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και σε κινητοποιεί κυρίως σε ότι αφορά ομαδικές δράσεις, συλλόγους και οργανώσεις που σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις και να βάλεις το λιθαράκι σου σε κοινούς στόχους που μπορεί να υπάρχουν. Οι από κοινού φιλοδοξίες με το ταίρι σου μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με φιλικά πρόσωπα, καθώς πιθανές παρεξηγήσεις ή κόντρες που έχουν προκύψει μπορούν τώρα να λυθούν. Δρομολογείς σχέδια και όνειρα, αφού οι συνθήκες είναι οι ιδανικές.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και μπαίνεις σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης και απολογισμού του τελευταίου χρόνου, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη σου να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αναλογιστείς τι είχε θετική εξέλιξη και τι όχι. Καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και εντείνουν τον συναισθηματισμό. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση και ψυχρότητα. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να δημιουργήσεις ιδανικό και ονειρεμένο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές πάθους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας τους ρυθμούς σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου και να αυξάνεται το άγχος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προστριβές και ένταση με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου γιατί μπορεί να φέρουν ανατροπές στις προσωπική σου εξέλιξη. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία βοηθώντας να προχωρήσουν με αργούς ρυθμούς ζητήματα και σχέδια στο επαγγελματικό πεδίο. Η επικοινωνία αποκαθίσταται και μπορείς να αναδείξεις την ωριμότητα και την μεθοδικότητά σου.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και κάνεις στροφή στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι μαζί τους και να περνάς όμορφα θέτοντας από κοινού σχέδια και πλάνα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανή αλαζονεία και εριστική διάθεση γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ένταση με πρόσωπα που θα βρεθείς σε κοινωνικές υποχρεώσεις, καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν τη διάθεσή σου. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη απογειώνει το κέφι στις φιλικές παρέες που θα οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και κινητοποιείσαι σε ότι αφορά σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Είναι σημαντικό ότι επιδιώκεις να δεις πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που μπορείς να περάσεις όμορφα μαζί τους. Οι αποδράσεις στην ύπαιθρο σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προωθήσεις νομικά ζητήματα και ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις και που τον προηγούμενο καιρό φαίνεται να μην μπορούσαν να προχωρήσουν. Συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος θα βοηθήσουν στο να λυθούν πιθανές παρεξηγήσεις.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου στην επαγγελματική σου προβολή και στην καριέρα σου, καθώς επιδιώκεις με κάθε τρόπο να προβληθείς και να αναγνωριστείς για την προσπάθεια που έχεις καταβάλει. Η αδιαλλαξία θα προκαλέσει ένταση με ανωτέρους σου, φρόντισε να την αποφύγεις. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα αλλάξουν άρδην πλάνα για ταξίδια ή διασκέδαση με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Προσοχή στην ένταση και στις συγκρούσεις. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε κοινωνικές υποχρεώσεις, όπου θα εντυπωσιάσεις με την γοητεία και την θετική σου διάθεση.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 18-24.11.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, φλερτ, αμετροέπεια, θλίψη, νέα, κινηση στους δρομους, Καλή Χρονιά, φωτια, βγαινουν, θλίψη, δουλεια, εργασια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, προγραμμα, φλερτ, ψυχολογια, ωθηση, αγχος, αισιοδοξια, αμετροέπεια, αρμονια, αρδην, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, γεγονοτα, γινει, γλεντι, γνωριμια, γοητεια, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, διαδικτυο, ευκαιρια, εκφρασεις, εβδομαδα, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, ερμης, ερχονται, εστια, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηλιος, υπομονη, θετικο, θυμος, καχυποψια, λιθαρακι, λογο, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νευρα, ο ηλιος, οικογενεια, ομορφη, ωριμοτητα, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, συντηρηση, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, φοβιες, χατζηβασιλειου, χειροτερα, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δουλειες, δωσεις, ιδανικο, μπροστα, οργη, παιχνιδι, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα