Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει τον πιο cool τρόπο για να δημιουργήσουμε layering αυτή την εποχή

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πως βρισκόμαστε στα μέσα του Νοέμβρη και μία μόλις ανάσα μακριά από τον χειμώνα, η θερμοκρασία όμως ακόμα δεν θυμίζει καθόλου τον χειμώνα. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να φορέσουμε μερικά από τα πιο ζεστά ρούχα της συλλογής μας, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές με το styling για να μη παραζεσταθούμε μέσα στην ημέρα.

Ευτυχώς για εμάς, υπάρχει ένα styling trick που αγαπούν όλες οι

fashionistas και θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε εμφανίσεις που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Ο λόγος για το layering εφέ, το οποίο μας έχει πραγματικά σώσει τις μεταβατικές εποχές.

Εάν αναρωτιέστε πως θα δημιουργήσετε ένα κομψό casual look για αυτή την εποχή, αυτό το look της Χριστίνας Μπόμπα είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσει. Η influencer ταξίδεψε στο Μόναχο από όπου και ανέβασε μία φωτογραφία με ένα look πολύ κομψό. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα μαύρο skinny denim παντελόνι με ένα λευκό πουλοβερ ζιβάγκο, ένα ανοιχτό μακρύ πουκάμισο, leather μπουφάν και  ένα παλτό σε πετρόλ απόχρωση. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι μαύρα combat boots, τα οποία είναι τάση αυτή τη σεζόν.

Το σύνολο της είναι ιδανικό για αυτή την εποχή και το νόημα είναι ένα. Εάν πρόκειται να βρίσκεστε εκτός σπιτιού αρκετές ώρες και ο άστατος καιρός σας προβληματίζει, αρκεί να δημιουργήσετε layering στη σύνολο σας. Έτσι θα μπορείτε να κάνετε προσθαφαιρέσεις ανάλογα με τον εάν κρυώνετε ή όχι.

View this post on Instagram

Deep dive into fall mood #fallmood #munich #munichgermany #travelgirl #travelwithchrismpo

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Nov 17, 2019 at 9:32am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα