GNTM 2 – spoiler: Τσακωμός που θύμισε Άσπα Τσίνα – Φωτεινή ανάμεσα σε Κάτια και Μαρία

13:42 18/11/2019 - Πηγή: People

Βλέποντας το απόσπασμα από το επεισόδιο του GNTM 2 που θα προβληθεί σήμερα και έδειξε η Φωλιά των ΚουΚου στο Star, θα νιώσεις ένα deja vu. Κάτια και Μαρία γίνονται Φωτεινή Τσιτσίγκου και Άσπα Τσίνα για να αναπαραστήσουν, απολύτως αληθινά, τον πιο επικό τσακωμό που έχει υπάρξει σε ελληνικό ριάλιτι.

Οι δύο κοπέλες δεν τα πάνε ούτως ή άλλως καθόλου καλά και οι βιτριολικές

ατάκες δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Η κόντρα τους μάλιστα φτάνει αρκετές φορές και στις δοκιμασίες. Αυτή τη φορά όμως δεν έμειναν απλώς στις ατάκες με μπηχτές. Η Κάτια Ταραμπάνκο πέρα σε φουλ επίθεση και αφορμή γι΄αυτό στάθηκε το βρώμικο μάτι της κουζίνας που είχε αφήσει η Μαρία, όπως καταλαβαίνουμε από το απόσπασμα.

Η Κάτια ύψωσε τον τόνο της φωνής της και χτύπησε το βετέξ με δύναμη λέγοντας «Όχι, κατσαρόλα γ..ω το σπίτι μου, όχι την κατσαρόλα ρε Μαρία. Επειδή σε είδα να κάνεις τα φασόλια, σου ζητάω να καθαρίζεις, γιατί κάθε πρωί δε μπορώ να ξυπνάω με νεύρα σε αυτό το σπίτι». Η Μαρία από την άλλη ήταν καθόλα ψύχραιμη και γύρισε να πει με ειρωνικό ύφος στην Κάτια «Αχχχ…Και μη μου πεις ότι σου χαλάει η ψυχολογία…»

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια στο επεισόδιο το βράδυ!


Keywords
Τυχαία Θέματα