Τί προβλέπουν τα άστρα από 12-18.3.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 και η μετακίνηση του Άρη στον Αιγόκερω την ίδια μέρα στιγματίζει αυτήν την εβδομάδα φίλε Κριέ, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε πλήγωσαν νιώθοντας αισιοδοξία και παράλληλα μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας.

Η εβδομάδα αρχίζει με το τετράγωνο της Αφροδίτης

στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.02 που σε ωθεί να «περιορίσεις» την ανάγκη σου για εξωστρέφεια, προβολή και γοητεία, καθώς πιθανές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα να χαλάσουν την διάθεσή σου και να δημιουργήσουν κατήφεια και απαισιοδοξία, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στην σχέση σου ή σε κάποια νέα γνωριμία, αφού έχεις την τάση να απομακρύνεσαι και να ψυχραίνεσαι με το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να λειτουργήσει εξισορροπητικά και να σου δώσει αισιοδοξία και εσωτερική δύναμη για να αντιμετωπίσεις την όποια δυσκολία.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 σε βάζει σε διαδικασία να δεις με μία νέα οπτική καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που σε έχουν ταλαιπωρήσει και έχεις την διάθεση και την αισιοδοξία να κρατήσεις τα θετικά που έχεις μάθει από αυτές τις καταστάσεις και να αφήσεις πια ότι σε έχει πικράνει πίσω σου, κάνοντας μία νέα αρχή. Συναισθηματικά, είναι αλήθεια ότι η έντονη συναισθηματικότητα και ο ρομαντισμός μπορεί να δώσει νέα ώθηση σε εσένα και στο ταίρι σου. Η υπερχείλιση των συναισθημάτων θα είναι δεδομένη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δείξε λίγο προσοχή για αρχή σε νέες γνωριμίες.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης – Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθάει να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να περάσεις καλά όπου και αν βρεθείς. Συζητήσεις για συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν πολύ θετικά. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία να εκδηλώσεις ότι έχεις ανάγκη και να ισορροπήσεις την σχέση σου.

Στις 17.03 ακόμα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας όλη σου την ενέργεια και την δυναμική στον επαγγελματικό τομέα, φορτώνοντάς σε όμως επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις. Όλες σου οι προσπάθειες στρέφονται στο να αποκτήσεις την αναγνώριση που επιθυμείς, τα εμπόδια και οι συγκρούσεις όμως δεν θα λείπουν, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 και η μετακίνηση του Άρη στον Αιγόκερω την ίδια μέρα δίνουν τον τόνο της εβδομάδας φίλε Ταύρε, αφήνοντας θετικά το στίγμα τους σε εσένα τόσο σε επίπεδο στόχων και φιλικών συναναστροφών αλλά και σε επίπεδο δράσης σε πνευματικά και φιλοσοφικά θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 13.03 φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερες ανάγκες εσωτερικές που μπορεί να θεωρείς ότι δεν συμβαδίζουν με την τωρινή σου πορεία και αυτό να σου βγάζει θλίψη ή απογοήτευση. Προσοχή γιατί είναι πιθανό να εκδηλώσεις παλιότερα παράπονα στο ταίρι σου και να νιώσεις απόμακρος.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία από τον Σκορπιό σε βοηθά να ισορροπήσεις την διάθεσή σου και να λάμψεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείονται νέες συνεργασίες πολύ θετικές, με τις οποίες μπορείς να προωθήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η θετικότητα και η χαρά που μπορεί να έχεις καλό είναι να περάσει και στην σχέση σου, βοηθώντας την εξέλιξή της. Πιθανές είναι και οι νέες γνωριμίες, για εσένα που δεν έχεις ταίρι, μέσα από συνεργασίες ή από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα παίξουν ευεργετικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 σε ωθεί να βάλεις νέα θεμέλια για στόχους που θέλεις να επιτύχεις στην ζωή σου. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά θετικές και είναι γεγονός ότι, αν προσέξεις τάσεις υποκειμενισμού, θα καταφέρεις να λάμψεις και να κερδίσεις τους γύρω σου με τις ιδέες, την ευρηματικότητά σου, την πρωτοποριακή σου σκέψη, την επαναστατική σου δράση. Δεν αποκλείεται να μπεις σε νέες συλλογικές δραστηριότητες που σε ικανοποιούν. Συναισθηματικά, κοινοί στόχοι που μπορείς να θέσεις με το ταίρι σου θα λειτουργήσουν ευεργετικά. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, για εσένα που μόνος, που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία.

Στις 17.03 ακόμα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την ενέργειά σου στο να ασχοληθείς με την πνευματική σου διεύρυνση ή με ταξίδια που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι επίσης θετική περίοδος να ασχοληθείς με νομικά θέματα που μπορεί να εκκρεμούν. Είναι γεγονός ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να συζητήσεις και είναι βέβαιο ότι όπου και αν βρεθείς θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις με την καλή σου διάθεση και το χιούμορ σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου προβλέπεται αυτή φίλε Δίδυμε, καθώς η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 σε οδηγεί σε νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα που πιθανά να είναι άκρως ευνοϊκά. Ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω την ίδια μέρα και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους, που μπορεί να σε φορτίζουν και να σε αγχώνουν.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 13.03 είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια απομάκρυνση και ψύχρα τόσο με φιλικά σου πρόσωπα, όσο και με το ταίρι σου, καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψης που πιθανά να σου δημιουργήσει καχυποψία και ένταση, βγάζοντας ανασφάλειες και φόβους στην επιφάνεια

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία από τον Σκορπιό λειτουργεί άκρως βοηθητικά για τα επαγγελματικά σου, καθώς είναι τώρα η καλύτερη στιγμή για να προβάλεις τον εαυτό σου και να κάνεις σημαντικά βήματα για την εξέλιξή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αισιόδοξες οικονομικές συμφωνίες. Συναισθηματικά, δείχνει να σε απασχολεί περισσότερο η καριέρα παρά η σχέση σου, προσπάθησε όμως να κρατήσεις ισορροπίες.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 έρχεται να θεμελιώσει ένα νέο κύκλο για τον επαγγελματικό τομέα που αν κινηθείς προσεκτικά και αφήσεις στην άκρη υποκειμενικότητα και εγωισμό, πιθανά να σε οδηγήσει σε μία εξαιρετική πορεία μέσα από την οποία θα καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου και να δεις την αναγνώριση που μπορεί να επιθυμείς. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, δίνοντας στην σχέση σου ένα πιο επίσημο, κοινωνικά, χαρακτήρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο στην ζωή σου.

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε μία περίοδο που θα ασχοληθείς με οικονομικά θέματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς που μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος. Είναι γεγονός επίσης ότι η ένταση των συναισθημάτων και τα απωθημένα που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, πιθανά να επηρεάσουν την σχέση σου και να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να είσαι ψύχραιμος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς αλλά και η μετακίνηση του Άρη στον Αιγόκερω στις 17.03 μονοπωλούν το ενδιαφέρον την συγκεκριμένη εβδομάδα φίλε Καρκίνε. Η Νέα Σελήνη σε ένα εξαιρετικά ευνοϊκό ζώδιο για εσένα σε ωθεί στο να βάλεις θεμέλια για μία νέα πορεία στην ζωή σου, που πιθανά να αφορά και τον ερωτικό τομέα, με αισιοδοξία. Ο Άρης από τον Αιγόκερω δίνει την έναρξη για μία εποχή αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων σε σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή και λογική διαχείριση.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 13.03 είναι πιθανό δημιουργήσει διάθεση κατήφειας και απαισιοδοξίας σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις και καλό είναι να προσπαθήσεις να μην αφήσεις να σε επηρεάσει έντονα για να μην προκύψουν συγκρούσεις ή απομάκρυνση από σημαντικά σου πρόσωπα.

Ευτυχώς την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία από τον Σκορπιό φροντίζει να κρατάει την διάθεσή σου ψιλά και να σε γεμίζει με αισιοδοξία και κέφι, κάτι που θα φανεί σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Μπορείς να διασκεδάσεις, εντυπωσιάσεις με τις απόψεις και την διάθεση για συζήτηση, κάτι που θα κάνει τους γύρω να σε προσέξουν. Εκμεταλλεύου αυτήν την συγκυρία για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, έτσι ώστε να αποφύγεις προβλήματα και να αφήσεις τον ερωτισμό να σε κατακλύσει.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 δίνει το έναυσμα για μία νέα περίοδο σε επίπεδο φιλοσοφικών και πνευματικών αναζητήσεων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ταξίδια και νομικά θέματα ευνοούνται και καλά θα κάνεις να προγραμματίσεις μέσα σε τόσο θετικό πλαίσιο τα επόμενά σου βήματα ή σχέδια. Το κέφι, το χιούμορ και η αισιοδοξία δεν σε εγκαταλείπουν και είναι τα καλύτερα εφόδια για να αντιμετωπίσεις θέματα που πιθανά να προκύψουν στην σχέση σου ή σε περίπτωση νέας γνωριμίας. Μην αφήνεις τίποτα να επισκιάσει την καλή σου διάθεση.

Στις 17.03 ακόμα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία περίοδο που δεν θα λείψουν οι διαμάχες και οι συγκρούσεις σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές από σημαντικά πρόσωπα για εσένα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να τα αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και να αφήσεις τον εγωισμό στον άκρη για να μην δυναμιτίσεις το κλίμα.

ΛΕΩΝ

Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 17.03, αυτή η εβδομάδα φίλε Λέοντα προβλέπεται να είναι με εντάσεις και πολύ δουλειά. Οικονομικά ζητήματα με τρίτους που πιθανά να σε απασχολούσαν μπορεί να πάρουν θετική τροπή και να κάνεις συμφωνίες που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 13.03 μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση, κάτι που θα βγει τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις μπορεί να σε φορτίζουν και να σου προκαλούν θλίψη και κατήφεια. Να είσαι προσεκτικός γιατί άθελά σου πιθανά να απομακρυνθείς από τον άνθρωπό σου.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει εξαιρετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο αλλά και να ισορροπήσει την διάθεσή σου, καθώς δείχνεις να θέλεις να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες με αισιοδοξία και κέφι για ζωή. Δεν αποκλείονται οι οικονομικές συμφωνίες στις οποίες μπορεί να εμπλέκονται και πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή να έχουν σχέση με ακίνητη περιουσία.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 σε βάζει σε μία νέα πορεία πραγμάτων σε οικονομικό επίπεδο, όσον αφορά τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, καθώς δείχνεις να δρομολογείς έτσι ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούσαν που να είναι πολύ ευνοϊκά για εσένα. Συναισθηματικά, η ένταση, η ζήλεια, οι τάσεις ελέγχου μπορεί να σε ωθήσουν σε ξεσπάσματα προς το ταίρι σου. Καλό είναι να κάνεις τον θυμό πάθος και να δημιουργήσεις ένα έντονο ερωτικό περιβάλλον που θα ωφελήσει την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα και θα νιώσεις ότι χάνεις τον έλεγχο.

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και βάζει φωτιά στην καθημερινότητα, καθώς πιθανά να προκύψουν πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καθημερινών ζητημάτων που είναι το πιθανότερο να σε φορτίσουν με άγχος και νευρικότητα. Καλό είναι να προσέξεις την έντονη τάση επικριτικότητας που μπορεί να εκδηλώσεις, αφού θα είναι αιτία για να υπάρξουν συγκρούσεις με συναδέλφους ή με πρόσωπα που σχετίζεσαι καθημερινά. Βάλε την γυμναστική στην ζωή σου για να μπορέσεις να εκτονώσεις το στρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κομβική μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα φίλε Παρθένε, καθώς με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και τον Άρη να μετακινείται στον Αιγόκερω στις 17.03 είναι πιθανό να προκύψουν νέες συνεργασίες που θα έχουν όλες τις προοπτικές για να εξελιχθούν θετικά, αλλά και εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή είτε έχεις σχέση, είτε δεν έχεις. Ο έρωτας και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν για το επόμενο διάστημα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 13.03 πιθανά να φέρει ανασφάλειες, ζήλια και απωθημένα στην επιφάνεια και να υπάρξουν κόντρες με το ταίρι σου, που θα σας απομακρύνουν και θα σε ψυχράνουν. Καλό θα είναι λοιπόν να μην αφήσεις τους προσωπικούς φόβους και υπερκεράσουν τα συναισθήματα.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία από τον Σκορπιό λειτουργεί ευεργετικά και σε βοηθά να ισορροπήσεις την διάθεσή σου. Μπορεί να δώσει ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών, καθώς δείχνεις να έχεις τον σωστό τρόπο και την ικανότητα να ξεχωρίσεις αυτές που μπορούν να σου αποδώσουν τα μέγιστα. Θετικά θα εξελιχθούν τα πράγματα και στην προσωπική σου ζωή, καθώς παρά τις δυσκολίες βρίσκεις την αισιοδοξία να αντιμετωπίσεις τα πάντα.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 σε οδηγεί σε μία νέα πορεία τόσο σε συνεργασίες, όσο και σε προσωπικές σχέσεις, καθώς δείχνουν όλες οι εξελίξεις να έχουν θετικό πρόσημο και αυτό είναι κάτι που σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Δεν αποκλείονται νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν και αν εκθέσεις αυτά που θέλεις πραγματικά και χωρίς φόβους μπορείς να έχεις θετικότατες απολαβές. Συναισθηματικά, δεν είναι απίθανο να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο την σχέση σου, σε μία συγκατοίκηση ή ακόμα και επισημοποίηση. Για εσένα που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορούν να έχουν σημαντική και θετική θέση στην ζωή σου.

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και αυτό θα σε βάλει σε διάθεση διασκέδαση, φλερτ, παιχνιδιού, δημιουργίας. Είναι η καλύτερη εποχή για να προωθήσεις δημιουργικές δραστηριότητες που έχεις και να εξελίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καλλιτεχνικές σου τάσεις. Προσοχή μόνο σε δράσεις και πράξεις με σκοπό την αυτοπροβολή που θα ενοχλήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γεγονός ότι έχεις ρίξει το βάρος στην καθημερινότητά σου φίλε Ζυγέ και αυτό τονίζεται ιδιαίτερα με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 που σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο εργασιακό κύκλο που μπορεί να σου αποδώσει τα μέγιστα και σε επίπεδο οικονομικών απολαβών. Προσοχή μόνο γιατί την ίδια μέρα γιατί ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις σε οικογενειακό επίπεδο.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 13.03 δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει διάθεση απογοήτευσης και θλίψης τόσο για οικογενειακά θέματα, όσο και για την ερωτική σου ζωή, κάνοντάς σε να απομακρυνθείς από σημαντικά πρόσωπα για εσένα και να πάρεις αποστάσεις. Σκέψου ψύχραιμα και μην αφήνεις την απαισιοδοξία να κυριαρχήσει.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία από τον Σκορπιό σε βοηθά να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες στον εργασιακό χώρο, αφήνοντας στην άκρη επικριτικές τάσεις και γκρίνια, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως θετικά για την εξέλιξή σου. Δείχνεις να μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι σου ανατεθεί και να αντιμετωπίσεις τα πάντα με τον πιο θετικό και αισιόδοξο τρόπο.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 είναι πιθανό να αποτελέσει για εσένα καταλυτικό σημείο στον εργασιακό σου χώρο, καθώς δείχνεις να είσαι έτοιμος να κάνεις νέες αρχές σε αυτό και αυτό να σου αποδώσει πιθανά και οικονομικά το μέγιστο δυνατό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ο εγωισμός και η επικριτική διάθεση που μπορεί να εκδηλώσεις και να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να σου προκύψουν οι καλύτερες ευκαιρίες που θα μπορέσεις να τις «εκμεταλλευτείς» με αισιοδοξία και κέφι, αφήνοντας την γκρίνια και το άγχος στην άκρη.

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και αρχίζει μία περίοδος που μπορεί να είναι πολύ έντονη, με αρκετές συγκρούσεις και εκρήξεις από την πλευρά σου, που θα εκδηλωθούν κυρίως στο οικογενειακό πεδίο και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή να προκύψουν είναι πιθανό να σε βάλουν σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος και αυτό να είναι αρκετό για να εκδηλώσεις τον θυμό και την οργή που κρύβεις μέσα σου, δημιουργώντας έτσι ένα εκρηκτικό σκηνικό με έντονες συγκρούσεις. Προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονα ερωτική προβλέπεται αυτή η εβδομάδα φίλε Σκορπιέ, καθώς η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 μπορεί να φέρει θετικότατες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο και να πάρεις αποφάσεις που να δρομολογήσουν νέα πορεία στον ερωτικό τομέα. Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και σε δραστηριοποιεί σε κοινωνικό επίπεδο, βάζοντας στο πρόγραμμά σου προσκλήσεις και εκδηλώσεις που δεν θα θέλεις να χάσεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 13.03 μπορεί να φέρει μία διάθεση απαισιοδοξίας σε επίπεδο εργασιακό αλλά και επικοινωνίας με το κοντινό σου περιβάλλον, επηρεάζοντας έτσι τις σχέσεις σου, αφού δείχνεις να θέλεις να απομακρυνθείς από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και θέλεις να είναι στην ζωή σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τις αρνητικές σκέψεις και θα δεις ότι θα καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα.

Θετικότατη συγκυρία την ίδια μέρα είναι το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία στο ζώδιό σου που θα σε βοηθήσει να βρεις με ευκολία το κέφι και την αισιοδοξία σου. Η κοινωνικότητά σου είναι δεδομένη και είναι βέβαιο ότι σε όποια παρέα και αν βρεθείς θα εντυπωσιάσεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι και την έντονη προσωπικότητά σου. Είναι εξαιρετική μέρα και για έντονο φλερτ και ερωτισμό, αφού δείχνεις να θέλεις να παίξεις κάθε λεπτό.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 δίνει το έναυσμα για ένα νέο κύκλο τόσο στην ερωτική σου ζωή, όσο και σε τυχόν δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρει να αναπτύξεις. Είναι γεγονός ότι δείχνεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ και αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην σχέση σου αλλά και στην κοινωνική σου ζωή, θέλοντας να απολαύσεις κάθε στιγμή. Δεν αποκλείεται να οδηγήσεις σε μία νέα πορεία την σχέση σου, καθώς δείχνεις να συνειδητοποιείς την σπουδαιότητά της. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες, καθώς γίνεσαι το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς.

Στις 17.03 ακόμα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω μπαίνεις σε μία περίοδο που θα δραστηριοποιηθείς έντονα κοινωνικά, καθώς δείχνεις να έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και να γνωρίζεις νέα πρόσωπα. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο μπαίνουν στο στόχαστρό σου και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Κοντινά ταξίδια θα είναι ότι πρέπει για να σε βγάλουν από την ρουτίνα και να σου δώσουν ανάσες δροσιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθοριστικές εξελίξεις μπορεί να φέρει αυτή η εβδομάδα για εσένα φίλε Τοξότη σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνεις σε μία νέα φάση πραγμάτων στην οικογένεια και στο σπίτι που μπορεί να έχουν άκρως θετικές εξελίξεις. Την ίδια μέρα ο Άρης μετακινείται στον Αιγόκερω και πιθανά να σε απασχολήσει ο οικονομικός προϋπολογισμός σου, αφού μπορεί να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που θα σε αναγκάσουν να τον αναθεωρήσεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 13.03 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, κατήφεια και απαισιοδοξία που να εκφραστούν στον ερωτικό τομέα και στην σχέση σου, φέρνοντας έτσι αποστασιοποίηση και ψύχρα με το ταίρι σου. Μην αφήνεις ανασφάλειες που μπορεί να μην έχουν βάση να επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή και προσπάθησε να ισορροπήσεις μέσα σου βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να λειτουργήσει άκρως βοηθητικά στο να λυθούν καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούσαν σε οικογενειακό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι δείχνεις να έχεις την ενσυναίσθηση, την θετική διάθεση και την αισιοδοξία να αντιμετωπίσεις ότι χρειάζεται, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα οικεία πρόσωπά σου και θα σε βοηθήσει στο να προχωρήσεις τις όποιες υποθέσεις με θετικά βήματα.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 μπορεί να είναι καθοριστική για οικογενειακά θέματα, καθώς υπάρχουν οι καταλληλότερες προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε αυτό το επίπεδο. Δεν αποκλείονται μία μετακόμιση ή η συγκατοίκηση με το ταίρι σου, αφού νιώθεις ότι είναι τώρα η στιγμή να κλείσεις έναν παλαιότερο κύκλο και να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν να ξέρεις ότι πιθανά θα έχουν θετική εξέλιξη αν τα δρομολογήσεις τώρα. Η συναισθηματικότητα και η ανάγκη για ασφάλεια χαρακτηρίζουν την σχέση σου και αυτό θα σε οδηγήσει στο να εκφράσεις ότι νιώθεις αβίαστα.

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς πολύ καλά το τι πρέπει να κάνεις σε οικονομικό επίπεδο για να μπορέσεις να βρεις νέους πόρους ώστε να αυξήσεις το εισόδημά σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε κάνουν να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Πρόσεξε γιατί πιθανά να κινείσαι μεταξύ των δύο άκρων, του άκρως συντηρητισμού και της ακραίας σπατάλης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δεδομένο ότι αυτήν την εβδομάδα βγαίνεις από την έντονη εσωστρέφεια που σε διακατείχε τον προηγούμενο καιρό και με τον Άρη πια στο ζώδιό σου από της 17.03 βγαίνεις δυναμικά μπροστά και διεκδικείς, δραστηριοποιείσαι, δημιουργείς, «επιτίθεσαι». Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε βάζει σε μία νέα περίοδο στις σχέσεις σου με το στενό σου περιβάλλον, κάτι που γίνεται με τις πιο θετικές συνθήκες.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο από το ζώδιό σου στις 13.03 σε βάζει σε μία εσωτερική σύγκρουση, καθώς η ανάγκη σου να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο και να αναδειχθείς συγκρούεται με τις ανασφάλειες που νιώθεις για την προσωπικότητά σου και για τον δρόμο που έχεις χαράξει στην ζωή σου. Η διάθεση αυτή θα επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, αφού δείχνεις να αλλάζεις και να κινείσαι σε μοτίβα που μπορεί να θεωρείς ότι δεν σε καλύπτουν.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία από τον Σκορπιό σε βοηθά στο να έρθεις σε επαφή τόσο με το στενό σου περιβάλλον, όσο και με τον φιλικό σου περίγυρο, βρίσκοντας έτσι την αισιοδοξία, την χαρά και την ευχαρίστηση να περάσεις όμορφες στιγμές με δικά σου πρόσωπα και να χαρείς την επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 σε βάζει στην διαδικασία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο στενών σχέσεων, καθώς βάζεις νέα θεμέλια σε ότι αφορά την επικοινωνία με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Είναι επίσης πιθανό να προκύψουν συνεργασίες σε ότι αφορά εμπόριο, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο που έχουν όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθούν θετικά. Η καλή σου διάθεση είναι εμφανής, κάτι που δημιουργεί ευχάριστο κλίμα γύρω σου. Κοντινά ταξίδια μπορεί να παίξουν ευεργετικό ρόλο στην σχέση σου και να βοηθήσουν στο να ανανεωθεί το ερωτικό στοιχείο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι έτοιμος για νέες γνωριμίες που θα φέρουν το κέφι και την αισιοδοξία στην ζωή σου.

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και σε βγάζει από την εσωστρέφεια και την έντονες τάσεις θυμού που σε ταλάνιζαν τον τελευταίο καιρό. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε νέες συνεργασίες. Ο παρορμητισμός σου, η έντονη συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κάποιες φορές, καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις. Ο ερωτισμός και η κοινωνικότητα είναι σε πρώτο πλάνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου θέματα αλλά και η συναισθηματική σου ασφάλεια πρωταγωνιστούν και αυτήν την εβδομάδα φίλε Υδροχόες με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 να σε ωθεί σε ένα νέο κύκλο σε αυτόν τον τομέα, καθώς πιθανά να μπεις στην διαδικασία να βρεις νέους πόρους με πιθανή την θετική εξέλιξη. Ο Άρης στον Αιγόκερω από την ίδια μέρα σε οδηγεί σε μία ιδιότυπη εσωστρέφεια, καταπιέζοντας θυμό, ανασφάλειες και φόβους, κάτι που μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 13.03 πιθανά να φέρει στην επιφάνεια πληγές από καταστάσεις του παρελθόντος που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου, βάζοντάς σε σέ μία απαισιόδοξη και κατηφή διάθεση. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στην σχέση σου και να θέλεις να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Άφησε το παρελθόν στην άκρη και μην αφήνεις τίποτα να επηρεάζει το παρόν σου.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να αποδώσουν και οικονομικά σημαντικά οφέλη για εσένα. Είναι βέβαιο ότι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση που νιώθεις είναι εμφανείς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κάτι που οδηγεί τους γύρω σου στο να σε εμπιστευτούν και να σου δώσουν την αναγνώριση που σου αξίζει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προτάσεις για καλύτερες ιεραρχικά θέσεις.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 17.03 σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς και να κάνεις μία νέα αρχή σε οικονομικό επίπεδο, προσπαθώντας να βρεις νέους πόρους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, κάτι που έχει πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία. Είναι ξεκάθαρο ότι τώρα νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι θέλεις, αφού η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σου είναι στα ύψη. Σε συναισθηματικό επίπεδο, έχεις την διάθεση να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, δημιουργώντας ένα ρομαντικό σκηνικό που θα εξάρει το πάθος και τον ερωτισμό.

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω σε οδηγεί σε μία εσωστρέφεια αλλά και σε καταπίεση των έντονων συναισθημάτων που σου προκαλούν τραύματα του παρελθόντος που ανακαλείς στην μνήμη σου. Προσπάθησε να εκτονωθείς μέσα από την τέχνη γιατί διαφορετικά υπάρχει ο φόβος η θλίψη και η απαισιοδοξία να σε καταβάλει.

ΙΧΘ

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 12-18.3.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, νέα, αρης, θλίψη, δραση, τραπεζες, φλερτ, προυπολογισμος, επηρεάζει, μνήμη, κινηση στους δρομους, τελος ακινητης περιουσιας, θεμα εκθεσης 2012, φωτια, μνήμη, θλίψη, δουλεια, εγωισμος, εφορια, ζηλια, ζηλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, περιοδος, πλαισιο, προγραμμα, σεληνη, φλερτ, ψυχολογια, ωθηση, αβιαστα, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, γεγονος, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, δεδομενο, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δειχνει, δωσει, διαδικτυο, ευχαριστο, ευκαιρια, υπαρχει, εκθεσεις, εκρηκτικο, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επιτυχια, ερχεται, εναυσμα, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ιδια, θετικο, καχυποψια, κλιμα, μπορεις, μυστικα, ξαδερφια, ξεκινημα, παντα, οικογενεια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πιθανοτητες, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σιγουρος, συζητηση, σκεψεις, σπιτι, στιγμα, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, φιλε, φοβος, φοβιες, χερι, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χαρα, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, οργη, πληγες, σωστο, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα