Τι φόρεσαν οι διάσημες Ελληνίδες και ξένες που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο

Το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου έλαβε χώρα το φαντασμαγορικό show του οίκου Dior στην Αθήνα. Στην παρουσίαση της συλλογής Dior Cruise 2022 το εντυπωσιακό catwalk στον επιβλητικό χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου έκοψε την ανάσα.

Στο Καλλιμάρμαρο

εκτός από τα μοντέλα που φορούσαν τις νέες δημιουργίες του οίκου παρέλασαν και πολλές διάσημες stars τόσο της εγχώριας, όσο και της διεθνούς showbiz.

Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη: με ένδυμα που παραπέμπει στην επίσημη φορεσιά των Ιωαννίνων, με το παραδοσιακό πιρπιρί το οποίο ήταν διακοσμημένο με χρυσά κεντήματα. 

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: επέλεξε top και μάξι φούστα του οίκου Dior σε μπεζ αποχρώσεις με χρυσά κοσμήματα. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εμφανίστηκε με σκούρα μπλε τουαλέτα, δημιουργία του Χρήστου Κωσταρέλλου , η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη προσήλθε στο σόου με φόρεμα στις αποχρώσεις του λευκού και διακριτικά κοσμήματα.

Λάκης Γαβαλάς: Total black κοστούμι με κοσμήματα στον λαιμό και στα αυτιά και headpiece. Το λουκ ολοκλήρωσαν υπέροχα κατακόκκινα παπούτσια.

Άννα Βίσση: Λευκό κοστούμι και λευκόμαυρο τοπ, ολοκλήρωσε το σύνολο της με boho-chic κοσμήματα και all-star αθλητικά παπούτσια.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Γήινες αποχρώσεις με maxi φόρεμα με floral pattern, το οποίο συνδύασε φλατ πέδιλα και χρυσά σκουλαρίκια.

Οι φωτογραφίες είναι από twitter / instagram

The post Τι φόρεσαν οι διάσημες Ελληνίδες και ξένες που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνίδες, Καλλιμάρμαρο,ellinides, kallimarmaro