Τέλειο δέρμα, νύχια και μαλλιά; Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε κολλαγόνο

Θέλετε να ενισχύσετε την υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών σας; Μάθετε τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε κολλαγόνο, αλλά και τι να προσέχετε κατά την κατανάλωσή του.

Τι είναι το κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεϊνη που αποτελείται από αμινοξέα (όπως όλες οι πρωτεϊνες) τα οποία με τη σειρά τους έχουν κατασκευαστεί από άνθρακα, οξυγόνο και υδρογόνο. Το κολλαγόνο περιέχει συγκεκριμένα αμινοξέα – Γλυκίνη, προλίνα,υδροξυπρολίνη και αργινίνη.

Το κολλαγόνο αποτελεί περίπου το 30% των πρωτεϊνων εντός του σώματός μας. Αυτές είναι ισχυρές δομές που βρίσκονται παντού: Στα

οστά, τους τένοντες, τους συνδέσμους, στο δέρμα κ.τλ.

Γιατί το χρειαζόμαστε;

Με την ηλικία το κολλαγόνο και η παραγωγή του στο σώμα μειώνεται και επιβραδύνεται. Το δέρμα γίνεται λεπτότερο και είναι πιο επιρρεπή στις ζημιές και στην χαλάρωσή του. Οι τένοντες και οι σύνδεσμοι γίνονται λιγότεροι ελαστικοί, οι αρθρώσεις έχουν δυσκαμψία,κ.ο.κ. Λύση σ’αυτό το πρόβλημα δίνει το συμπλήρωμα κολλαγόνου που αντικαθιστά τη μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου μετά από μια ηλικία. Το συμπλήρωμα κολλαγόνου θα καλύψει άμεσα τις ανάγκες του σώματος σε κολλαγόνο.Ακολουθήστε σωστά τις οδηγίες χρήσης και καταναλώστε 30 ml κάθε μέρα για 12 εβδομάδες. Κλινικές έρευνες έχουν δείξει ότι με καθημερινή λήψη 12 εβδομάδων κολλαγόνου η ενυδάτωση του δέρματος αυξάνεται κατά 28%1, οι αυλακώσεις του δέρματος μειώνονται κατά 26%2 και προλαμβάνεται ο σχηματισμός βαθιών ρυτίδων.

Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε κολλαγόνο

Την προέλευση

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το κολλαγόνο να είναι υψηλής ποιότητας και να προέρχεται από καθαρή φυσική πηγή, απαλλαγμένη από επιμολυντικούς παράγοντες. Έτσι, δεν θα επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με βαρέα μέταλλα και θα αποφύγετε προβλήματα που μπορεί να προέρχονται από την εκτροφή των ζώων.

Να έχει υαλουρονικό οξύ

Προτιμήστε ένα προϊόν που να περιέχει και υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ λειτουργεί συμπληρωματικά με το κολλαγόνο, ως filler του δέρματος εκ των έσω, συμβάλλοντας στη απάλυνση των ρυτίδων.

Να είναι σε μορφή πεπτιδίων

Πρόκειται για μια καθοριστική επιλογή. Το κολλαγόνο σε αυτή τη μορφή είναι ήδη διασπασμένο στο καταλληλότερο για απορρόφηση από τον οργανισμό μέγεθος, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αξιοποίησή του.

Να περιέχει βιταμίνες

Η ενίσχυση του κολλαγόνου με επιπλέον βιταμίνες χαρίζει πρόσθετα οφέλη, καθώς τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ δρουν συνεργιακά και παρέχουν στον οργανισμό τόσο το θρεπτικό υλικό που είναι έτοιμο προς αξιοποίηση, όσο και τα μικροθρεπτικά στοιχεία που ενισχύουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό.

Να έχει ωραία γεύση

Η χρήση ενός προϊόντος με απολαυστική γεύση και άρωμα που καταναλώνεται ευχάριστα είναι εξαιρετικά σημαντική, ώστε να είστε συνεπείς στη λήψη του και να το ενσωματώσετε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας!

Το μυστικό

Για βέλτιστα αποτελέσματα, καταναλώστε το κολλαγόνο λίγο πριν από τον ύπνο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποιούνται οι διαδικασίες ανάπλασης και αναδόμησης των κυττάρων.

The post Τέλειο δέρμα, νύχια και μαλλιά; Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε κολλαγόνο appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα