Κραγιόν: 6 μυστικά για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα + τα κραγιόν που αγαπάμε

Μάθετε αυτά τα 6 μυστικά για το κραγιόν ώστε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα και δείτε ποια είναι τα κραγιόν που αγαπάμε!

Ένα απαλό μακιγιάζ με έντονο κραγιόν είναι must! Όταν κάνετε όμως ένα τέτοιο μακιγιάζ που το κραγιόν είναι ο πρωταγωνιστής πρέπει να το κάνετε σωστά. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται εύκολο αλλά το να αποκτήσετε τα τέλεια χείλη με το πιο ωραίο κραγιόν που δεν φεύγει από τη θέση του είναι πιο δύσκολο απ’ όσο νομίζειτε.

Αυτά τα 6 μυστικά για το κραγιόν θα σας βοηθήσουν:

Ένα ματ κραγιόν είναι πάντα πιο σταθερό. Αν έχετε μόνο ενυδατικά κραγιόν βάλτε λίγο ρουζ σε μια κοντινή απόχρωση πάνω από το κραγιόν σας και voila! Ματ κραγιόν στη στιγμή.

► Αν βάζετε συχνά κραγιόν μην ξεχνάτε να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας. Έτσι διώχνετε τα πετσάκια και τα χείλη σας θα είναι λεία και απαλά.

► Βάλτε λίγο foundation και στα χείλη σας για να “σβήσετε” το φυσικό χρώμα και το κραγιόν να έχει μεγαλύτερη απόδοση.

► Πάντα κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι για να μείνει το κραγιόν όλη μέρα στη θέση του.

► Θέλετε να έχετε σέξι χείλη χωρίς να είναι too much; Απλώστε το αγαπημένο σας κραγιόν με το δάχτυλο και ταμποναριστές κινήσεις. Χωρίς περίγραμμα αυτή τη φορά.

► Σας ξέφυγε λίγο το κραγιόν; Μην προσπαθήσετε με το ντεμακιγιάζ, χρησιμοποιήστε concealer.

1 Matte Mania – Liquid Matte Lip Color της Dermacol

Ενυδατικό υγρό κραγιόν που παρέχει ένα ομοιόμορφο και εξαιρετικά μακράς διάρκειας ματ αποτέλεσμα στα χείλη σας ενώ ταυτόχρονα τα διατηρεί ενυδατωμένα όλη την ημέρα. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στα χείλη συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγρασίας. Το αποτέλεσμα; Χαρίζει ματ πλούσιο χρώμα που διαρκεί χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη, όπως συμβαίνει συνήθως με τα ματ κραγιόν.

2 MORELLO, Matte Lipstick 54 Classic Red της Korres

Ματ κραγιόν με κρεμώδη υφή για έντονο, πλούσιο χρώμα και άνετη εφαρμογή. Το έλαιο από Βύσσινο, με ενυδατικές ιδιότητες, φροντίζει τα χείλη αφήνοντας τα απαλά.

3 Art Design της Collistar

Προσφέρει στα χείλη ισχυρή δράση «Replumping» με «Anti-Age» ιδιότητες. Σε 18 υπέροχες αποχρώσεις η σειρά «Art Design» αντανακλά την κομψότητα και συνδυάζει το ισχυρό χρώμα με την αιθέρια φωτεινότητα. Η εξαιρετικά απαλή και κρεμώδης υφή του απλώνεται τέλεια στα χείλη ανασχηματίζοντας τα, χαρίζοντας τους ένα εξαιρετικά ζωντανό και άμεσο χρώμα. Για ακριβές σχήμα και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας συνδυάστε το με το Professional Lip Pencil.

The post Κραγιόν: 6 μυστικά για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα + τα κραγιόν που αγαπάμε appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα