Τα καλύτερα μυστικά για το foundation

Η Ρούλα Σταματοπούλου, make-Up Ambassador της Max Factor μας αποκαλύπτει τα μυστικά της για το foundation.

Το πιο κατάλληλο προϊόν για τις γυναίκες με δυναμική προσωπικότητα, το οποίο συνδυάζει τη μεγάλη διάρκεια ενός foundation με το ματ φινίρισμα μιας πούδρας και χωρά σε κάθε τσάντα ώστε να προσφέρει γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο make-up look, ακόμα και καθ’ οδόν, είναι το Guest star

του event, το νέο και βελτιωμένο Facefinity compact foundation. Είναι το πιο μακράς διάρκειας foundation της Max Factor. Προσφέρει πλήρη κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφήνοντας ένα βελούδινο τελείωμα. Χάρη στην ειδική σύνθεσή του Perma – Wear, το χρώμα διατηρείται αναλλοίωτο ενώ ο αντιηλιακός δείκτης προστασίας του SPF 15, σας προστατεύει από τον ήλιο. Είναι oil-free και κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Για να εξασφαλίσετε ότι έχετε βρει το χρώμα που ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας, θα πρέπει να δείτε το χρώμα στο κάτω ζυγωματικό, στην ένωση με το λαιμό. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μια ομοιογενής απόχρωση της επιδερμίδας σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.

Πριν απλώσετε το foundation καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας ή χρησιμοποιήστε ένα ξηρό λάδι. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε ένα σωστό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη λάμψη, κυρίως στα σημεία όπως η μύτη και τα μήλα. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό και δεν θα επιβαρύνετε το δέρμα σας με επιπλέον προϊόν.

The post Τα καλύτερα μυστικά για το foundation appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα