Τί προβλέπουν τα άστρα αυτήν την εβδομάδα (5-11.3.20178)

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου ανεβαίνει αγαπημένε Κριέ, καθώς την εβδομάδα αυτή περνάνε στο ζώδιό σου ο Ερμής και η Αφροδίτη και σε «προικίζουν» με την ανάγκη να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου, τις ανάγκες σου, να γοητεύσεις το περιβάλλον σου και όποιον συναναστρέφεσαι.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 06.03 και σε βάζει σε διάθεση να εκφράσεις ανοιχτά τις προσωπικές σου απόψεις και να τις προβάλλεις στο περιβάλλον

σου. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε τάσεις υποκειμενικότητας ή τάσεις τα παρεξηγείς εύκολα τους γύρω σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Είναι εξαιρετική εποχή για συζητήσεις σε σχέση με νέες συνεργασίες, καθώς μπορείς να προχωρήσεις ξεκάθαρα και αποφασιστικά στο να πάρεις αποφάσεις.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 07.03 σου δημιουργεί την ανάγκη για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα, ανεβάζει την διάθεση για φλερτ και παιχνίδι, σου δίνει γοητεία και μπορείς να γίνεις ακαταμάχητος. Τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες οικονομικού χαρακτήρα που να έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Συναισθηματικά, «διεκδικείς» από το ταίρι σου να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου και η γοητεία σου είναι τέτοια που δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανότητες οι νέες γνωριμίες, αφού δεν μπορείς να περάσεις αδιάφορος και τραβάς τα βλέμματα.

Το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 μπορεί να χαλάσει προσωρινά την διάθεσή σου και να ανεβάσει κατακόρυφα τον εκνευρισμό, κάτι που θα έχει αντίκτυπο τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις. Θυμήσου ότι η αδιαλλαξία και η υπερένταση μόνο εμπόδια μπορούν να σου δημιουργήσουν, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ψύχραιμος στις αντιδράσεις και τις σκέψεις που εκφράζεις.

Το τρίγωνο του Άρη στον Τοξότη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 11.03 μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για διασκέδαση ή για ταξίδια στην ύπαιθρο που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου. Ερωτισμός και πρωτοτυπία μπορούν να λειτουργήσουν αρμονικότατα, γι’ αυτό να θυμάσαι ότι μπορείς να εκπλήξεις το ταίρι σου με κάτι ανατρεπτικό, που θα δώσει άλλη τροπή στην σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι προετοιμασμένος για αιφνιδιαστικές γνωριμίες που θα κάνουν έντονη την επιθυμία για να παίξεις, να γοητεύσεις και να γοητευθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνεις σε μία εσωστρεφή και απολογιστική διάθεση αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε, καθώς με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν στον Κριό εισέρχεσαι σε μία περίοδο που στρέφεσαι μέσα σου και αναπολείς καταστάσεις που πιθανά σε τραυμάτισαν. Η ανάγκη για προσφορά στους γύρω σου είναι πολύ έντονη.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 βάζοντας φαντασία και συναίσθημα στον τρόπο που σκέπτεσαι, κάτι που μπορεί να σε δυσκολέψει πολύ στην καθημερινότητα, καθώς δείχνεις να μην σου είναι εύκολο να αυτοσυγκεντρωθείς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Θλίψη, μελαγχολία, αναμνήσεις δείχνουν να σε απασχολούν, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την διάθεσή σου ασχολούμενος με την τέχνη, τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 εντείνει την ανάγκη σου να προσφέρεις σε όποιον πιστεύεις ότι έχει ανάγκη και να τον φροντίσεις δείχνοντας συμπαράσταση και τρυφερότητα. Πρόσεχε την τάση που μπορεί να εκφράσεις για θυματοποίηση, δείχνοντας έτσι ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς με ευκολία το έντονο συναίσθημα που σε διακατέχει και χάνεσαι μέσα σε αυτό. Η τέχνη και η πνευματικότητα είναι ο δρόμος που θα σε οδηγήσει στην ισορροπία. Συναισθηματικά, η ανάγκη για στιγμές μακριά από όλους με το ταίρι σου είναι έντονη, καθώς δείχνεις να θεωρείς ότι είναι αυτό που στην παρούσα εποχή «φωτίζει» την ζωή σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, γιατί δείχνεις να εξιδανικεύεις τους άλλους.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο καταστάσεις παλαιότερες που να σε οδηγήσουν στο να τις αντιμετωπίσεις με αδιαλλαξία και φανατισμό. Μην είσαι απόλυτος και σκληρός βλέποντας την πορεία της ζωής σου, δείχνεις να χάνεσαι και να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη για το τι θέλεις να κάνεις στην ζωή σου.

Το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.03 μπορεί να σε ισορροπήσει. Πιστεύεις στην εσωτερική σου δύναμη, στα ψυχικά αποθέματα που έχεις και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στο να επιτύχεις τους στόχους σου, αλλάζοντας την κοσμοθεωρία και τον δρόμο ζωής που έχεις επιλέξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλάζει η ψυχολογία σου αγαπημένε Δίδυμε και αυτήν την εβδομάδα με την μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό αφήνεις πίσω τις πολλές εργασιακές υποχρεώσεις και αναζητάς να βρίσκεσαι με τα φιλικά σου πρόσωπα και να συζητάς μαζί τους για στόχους και οράματα που έχεις για το μέλλον.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 και στρέφεις την σκέψη σου στα προσωπικά σου όνειρα και σε στόχους που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ανανεώνοντάς τους ή θέτοντας νέους. Οι συζητήσεις με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον δίνουν και παίρνουν, μη αποκλείοντας το γεγονός να εντυπωσιάσεις με τις πρωτότυπες σκέψεις σου και να υπάρξουν φίλοι σου που θα σε στηρίξουν σε ότι επιλέξεις. Εκφράζεσαι συλλογικά, πρωτοποριακά και δεν αποκλείεται εριστικά, κάτι που πρέπει να προσέξεις.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 σε ωθεί στο να βάλει μπροστά την επιχείρηση «γοητεία» όχι μόνο στους φίλους αλλά και στους συλλόγους που συμμετέχεις. Είναι ανάγκη σου να ξεχωρίσεις μέσα στα ομαδικά περιβάλλοντα που βρίσκεσαι, αλλά είναι επίσης ανάγκη σου να προσφέρεις μέσα σε αυτά. Δεν σου είναι εύκολο να διαχωρίσεις κάποιες φορές φιλία και έρωτα, μπερδεύοντας έτσι καταστάσεις. Συναισθηματικά, η ελευθερία μέσα στην σχέση είναι σημαντική και αυτό είναι κάτι που θα κάνεις σαφές στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να υπάρξει ερωτική εξομολόγηση από φιλικό πρόσωπο που θα σε αιφνιδιάσει.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 μπορεί να σε οδηγήσει σε απότομες και αδιάλλακτες συμπεριφορές απέναντι σε φίλους, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια έντονες προσωπικές ανασφάλειες, απωθημένα, καχυποψία. Προσπάθησε να μην αφήνεις την θλίψη και την σκληρότητα να σε καταβάλλον, γιατί πιθανά να προκύψουν προβλήματα.

Το τρίγωνο του Άρη στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό στις 11.03 μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε οδηγήσουν στο να επιτύχεις τους στόχους σου. Δεν αποκλείεται οι συνεργασίες να προέρχονται με πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου. Το φλερτ, ο έρωτας και η φλογερή επιθυμία θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο, καθώς πιθανά να εκδηλωθούν φιλικά σου πρόσωπα για το πως νιώθουν, κάτι που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Για την σχέση σου, συνδύασε την διαφορετικότητα και τον πόθο για να δώσεις ανάσες φρεσκάδας στην σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σου στρέφεται σιγά σιγά στην επαγγελματική σου ζωή αγαπημένε Καρκίνε και στο πως θα υπάρξει αναγνώριση γι’ αυτά που προσφέρεις στον επαγγελματικό σου χώρο, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνάνε στον Κριό. Συζητήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις σε σχέση με την καριέρα σου θα σε απασχολήσουν την επόμενη περίοδο.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 βάζοντάς σε σέ διαδικασία συζητήσεων στον επαγγελματικό χώρο. Η προσοχή σου στρέφεται στο πως θα πάρεις την αναγνώριση που θεωρείς ότι σου αξίζει και είναι βέβαιο ότι σκέφτεσαι συνεχώς τρόπους προς αυτήν την κατεύθυνση. Η δομημένη και ρεαλιστική σου σκέψη εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σου και είναι πιθανό να κάνεις σημαντικά βήματα προς την ανάδειξή σου.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 βάζει πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις ή υποχρεώσεις επαγγελματικές στις οποίες θα πρέπει να παρευρεθείς. Ο μόνος στόχος είναι η εικόνα στον επαγγελματικό χώρο ή στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εισπράξεις την αναγνώριση και την εκτίμηση για τις επαγγελματικές σου αποδόσεις ή για την πορεία σου μέσα στο κοινωνικό σύνολο στο οποίο βρίσκεσαι. Είναι πιθανό η έντονη ενασχόληση με την προσωπική σου προβολή και τις υποχρεώσεις για την εξέλιξή σου να μην σου αφήνουν τον απαιτούμενο χρόνο να αφιερώνεις στην σχέση σου και το ταίρι σου να δυσαρεστηθεί. Καλό είναι να κρατήσεις ισορροπίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου, να σε κάνει απόλυτο και άκαμπτο στις απόψεις σου. Θα γίνει ιδιαίτερα έντονο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο και πιθανά να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, ανωτέρους αλλά και το ταίρι σου.

Το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.03 είναι άκρως βοηθητικό στο να ισορροπήσεις την διάθεσή σου, να βρεις την αισιοδοξία και το νόημα της ζωής. Αντιλαμβάνεσαι και εσύ ότι τα ψυχικά σου αποθέματα είναι πολλά. Εξαιρετική ευκαιρία για επιτυχημένες συνεργασίες γιατί η διαίσθησή σου είναι έντονη και σε οδηγεί στον σωστό δρόμο. Συναισθηματικά, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και να έρθεις ουσιαστικά κοντά του.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σου ανεβαίνει σιγά σιγά αγαπημένε Λέοντα, καθώς η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία σου, ανεβάζοντας την αισιοδοξία και την χαρά στα ύψη. Μπαίνεις σε μία περίοδο που θέλεις να ασχοληθείς με πνευματικά και φιλοσοφικά θέματά, με το φλερτ και τον έρωτα να μην λείπουν από την καθημερινότητα.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 και είναι αλήθεια ότι δεν θα έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με καθημερινές υποχρεώσεις και ρουτίνα. Το μυαλό σου «ταξιδεύει» και η αφηρημάδα μπορεί να είναι αιτία να κάνεις και λάθη. Αυτό όμως δεν είναι ικανό να σε πτοήσει. Η φιλοσοφία και η ανάπτυξη του πνευματικού σου ορίζοντα είναι καθοριστικές για εσένα, καθώς δεν χάνεις ευκαιρία να μπεις σε ανάλογες συζητήσεις, να ψάξεις για σεμινάρια και σπουδές που σε γεμίζουν εσωτερικά.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 σε βγάζει από την εσωστρέφεια που είχες τον τελευταίο καιρό και σε ωθεί στο να διασκεδάσεις, να χαρείς, να ερωτευτείς, να φλερτάρεις. Η εξωστρεφή και αισιόδοξη διάθεσή σου είναι αυτή που κερδίζει τους γύρω σου και θέλουν άπαντες να βρεθείς στην παρέα σου με το χιούμορ και το κέφι σου. Είναι αλήθεια ότι ο έρωτας παίρνει μία παιδική χροιά, μία περιπετειώδη πινελιά και αυτό βγαίνει και στην σχέση σου. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταπιέζει και το δείχνεις με κάθε τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα πρόσωπα είναι πιθανό να υπάρξουν στην ζωή σου, πρόσεξε όμως γιατί η τάση του να μην μένεις πουθενά μπορεί να μην οδηγήσει θετικά τις εξελίξεις.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 πιθανά να βγάλει τον επικριτικό, αυστηρό και αμετακίνητο εαυτό σου στην επιφάνεια, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί τόσο στο εργασιακό περιβάλλον και σε συζητήσεις με συναδέλφους, όσο και σε παρέες που θα βρεθείς δείχνοντας φανατισμό και απολυτότητα για τα πιστεύω σου. Η λογική και ψύχραιμη σκέψη και αντιμετώπιση των πραγμάτων θα είναι ότι καλύτερο για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

Το τρίγωνο του Άρη στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό στις 11.03 συνδυάζει με απόλυτη αρμονία δημιουργικότητα, πνευματικότητα και ευρηματικότητα, ωθώντας σε να κυνηγήσεις και να εργαστείς πάνω σε δραστηριότητες που σε ικανοποιούν ψυχικά και πνευματικά. Πάθος και κεραυνοβόλες καταστάσεις πάνε χέρι χέρι και δεν αποκλείεται ο έρωτας και ο πόθος να εμφανιστούν μπροστά σου από το πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάζει η διάθεσή σου αγαπημένε Παρθένε και μπαίνεις σε μία εσωστρέφεια και μοναχικότητα, καθώς φόβοι, ενοχές, απωθημένα, καχυποψία και περιέργεια βγαίνουν στην επιφάνεια. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στον Κριό αυτό εκδηλώνεται τόσο στις κοινωνικές σου σχέσεις, όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 στρέφοντάς σε στο να δεις τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σου, ερχόμενος αντιμέτωπος με φόβους και συμπλέγματα που δεν σε απασχολούν συνήθως. Προτιμάς να μην εκφράζεσαι αλλά να παρατηρείς. Όταν όμως εκφραστείς είναι βέβαιο ότι μπορεί να γίνεις καυστικός και δεικτικός σε σημείο που να πληγώσεις τον άλλο. Είναι καλή περίοδος όμως για να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές που έχεις με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια και κληρονομιές. Η διαίσθησή σου σε αυτό το κομμάτι είναι αλάνθαστη.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 σε βάζει σε σκοτεινά παιχνίδια, καθώς είναι βέβαιο ότι έντονα συναισθήματα ξεπηδούν αλλά και ανασφάλειες που μπορεί να κυριεύσουν το μυαλό σου και να εκδηλωθείς επιθετικά, εξουσιαστικά και κτητικά στο ταίρι σου. Θέλεις τον έλεγχο και δεν θα διστάσεις να κάνεις τα πάντα για να τον έχεις, πρόσεχε όμως γιατί αυτό πιθανά να φέρει στην επιφάνεια έντονες κόντρες. Η σεξουαλικότητα και ο ερωτισμός είναι στα ύψη και θα είναι ότι καλύτερο να εκτονώσεις την ένταση σε στιγμές με έντονο πάθος, παρά σε στιγμές έντονων καυγάδων.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 μπορεί να σε κάνει πολύ απαιτητικό, απόλυτο και καυστικό με τον σύντροφό σου και αυτό δεν αποκλείεται να προκαλέσει αντιπαραθέσεις. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να έχεις, μην ξεφύγεις γιατί εσύ θα χάσεις.

Το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.03 σε βοηθά να νιώσεις καλύτερα, να βρεις εμπιστοσύνη και πίστη μέσα σου και αυτό θα εκφραστεί άμεσα τόσο σε επίπεδο συνεργασιών, όσο και σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων. Καλή ευκαιρία για σημαντικές συνεργασίες με πολύ καλή οικονομική απόδοση, αλλά και έντονη συναισθηματικότητα και πάθος για την σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σου στρέφεται στις συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σου ζωή αγαπημένε Ζυγέ, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη μετακινούνται στον Κριό και σε καλούν σε ένα γνώριμο για εσένα ρόλο, αυτόν της διπλωματίας, της διαπραγμάτευσης και των ισορροπιών, καθώς είναι σημαντικές για εσένα προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 και μπαίνεις σε μία περίοδο συζητήσεων στις οποίες δείχνεις αμέριστη κατανόηση και μπορούν να φέρουν θετικότατα αποτελέσματα σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Μπορείς να εξετάσεις με απόλυτη ψυχραιμία τα δεδομένα που σου δίνονται και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για νέες συνεργασίες ή για την πρόοδο της σχέσης σου. Προσπάθησε μόνο να είσαι ξεκάθαρος και εσύ σε αυτά που λες γιατί πιθανά να μην εκφράζεις ανοιχτά την άποψή σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 στρέφει το ενδιαφέρον σου στην τέχνη και στο να ασχοληθείς εντονότερα με την εμφάνισή σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να αντιληφθείς απόλυτα και άμεσα τις ανάγκες των άλλων, των συνεργατών και του συντρόφου σου, και δεν θα διστάσεις να αφήσεις πίσω αυτά που έχεις ανάγκη εσύ για να τους ικανοποιήσεις. Περίοδος που το φλερτ είναι έντονο, καθώς η εξωστρέφεια και η ανάγκη να επικοινωνήσεις «συνοδεύονται» από την επιβεβαίωση που αποζητάς. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για να καταλάβεις τι θέλει το ταίρι σου από εσένα, μην έχεις δισταγμούς όμως να εκφράσεις και τις προσωπικές σου ανάγκες, καθώς αργά ή γρήγορα θα φανούν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχεις την δυνατότητα να «παίξεις» και γιατί όχι να υπάρξει ένας νέος άνθρωπος στην ζωή σου.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 μπορεί να βγάλει με παρορμητισμό απολυτότητα και σκληρότητα σε συνεργασίες, σχέση ή οικογένεια, μπορεί όμως ακόμα να βγάλει έντονη ανασφάλεια και κατήφεια που θα σου χαλάσουν την διάθεσή σου και θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου εν γένει.

Το τρίγωνο του Άρη στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό στις 11.03 σου δίνει την δυναμικότητα, την ενεργητικότητα και την ευρηματικότητα να επικοινωνήσεις και να επιδιώξεις νέες συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν. Ξαφνικές εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν στην σχέση σου είτε από εσένα, είτε από τον σύντροφό σου που να δώσουν νέα πνοή. Ένα κοντινό ταξίδι ξαφνικό θα είναι εξαιρετική ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται την εβδομάδα αυτή αγαπημένε Σκορπιέ στην εργασία και στην καθημερινότητα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνάνε στον Κριό και να μπαίνεις στην διαδικασία να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που πιθανά να προκύψουν αλλά και να ψάξεις τρόπους για να ισορροπήσεις και να «ομορφύνεις» την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 και μπαίνεις στην διαδικασία να αναλύσεις με κάθε λεπτομέρεια τις υποχρεώσεις που έχεις σε εργασία και καθημερινότητα, το πρόγραμμα που πρέπει να έχεις, το πως θα επιλύσεις τυχόν θέματα που μπορεί να προκύψουν. Είναι μοναδική η ικανότητα που δείχνεις να βάζεις τα πάντα στην σειρά που πρέπει, καλό είναι όμως να μην γίνεσαι επικριτικός με τους γύρω σου λόγω της τελειομανίας που έχεις. Μην χάσεις το μέτρο και θα εκτιμηθεί δεόντως.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 σε ωθεί στο να μπεις στην διαδικασία να αναλύσεις και να λύσεις ζητήματα τόσο με συναδέλφους, όσο και με το ταίρι σου. Είναι έντονη η ανάγκη που δείχνεις να εργαστείς και να προσφέρεις, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικός με αυτή σου την διάθεση και επικριτικός σε όποιον δεν συμπεριφέρεται ανάλογα. Η φυσική σου κατάσταση και η διατροφή σου θα σε απασχολήσουν και δεν αποκλείεται να μπεις σε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Είναι πιθανό η επιμονή σου να εργαστείς σκληρά να μην αφήνει χρόνο για εσένα και το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει γκρίνιες. Προσπάθησε να μην το αφήνεις παραπονεμένο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, μην αναλώνεσαι στην παραμικρή λεπτομέρεια όμως γιατί θα χάσεις την ουσία.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 πιθανά να σου χαλάσει την διάθεση και να εκφράσεις έντονα απολυτότητα, γκρίνια και κατήφεια, κάτι που θα γίνει άμεσα αντιληπτό από τους συναδέλφους και τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Κράτα το μέτρο, διαφορετικά θα προκληθούν έντονες συγκρούσεις.

Το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.03 λειτουργεί ευεργετικά για την διάθεσή σου, βρίσκεις την εσωτερική σου δύναμη, την διαίσθηση σου και έρχεσαι σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, που μπορεί να εκφράσεις στο ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαράς ευαγγέλια για εσένα αγαπημένε Τοξότη, καθώς την εβδομάδα αυτή οι μετακινήσεις του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό σε βγάζουν από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία και κάνεις έντονο το παρόν σου όπου και αν βρεθείς με την πληθωρική προσωπικότητά σου και την αισιόδοξη στάση σου.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 βάζοντάς σε σέ μία διαδικασία έντονου φλερτ και παιχνιδιού που ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου. Η ανάγκη να εκφράσεις αυτά που πιστεύεις είναι έντονη και ο τρόπος που το πραγματοποιείς είναι τέτοιος που τραβάς τα βλέμματα όλων. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να μην δίνεις σημασία σε αυτά που οι άλλοι έχουν να πουν, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην πέσεις θύμα του ίδιου σου του εαυτού.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 ανοίγει μία περίοδο έντονων απολαύσεων, ερωτικών αλλά και σε επίπεδο διασκέδασης, ξεκούρασης, πολυτέλειας. Η παιχνιδιάρική διάθεσή σου δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο και είναι δεδομένο ότι θα είσαι το επίκεντρο όπου και αν πας, αφού λάμπεις και δεν διστάζεις να το δείχνεις, έστω και υπερβολικά. Η ανάγκη για έρωτα είναι εμφανής, όπως και η ανάγκη να εκτονώσεις την καλλιτεχνική σου πλευρά ασχολούμενος με την τέχνη, το θέατρο, τον κινηματογράφο. Η ένταση των συναισθημάτων σου είναι τέτοια που σαγηνεύει το ταίρι σου και μπορείς να απολαύσεις μαζί του μοναδικές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πιθανά να είναι πολλές οι νέες γνωριμίες, καθώς δεν περνάς απαρατήρητος.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 μπορεί να προκαλέσει ανασφάλειες και φόβους προσωπικούς ή αυτοματαίωση, ωθώντας σε στο να δείξεις ένα σκληρό και απόλυτο πρόσωπο στην σχέση σου ή σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Προσπάθησε να σκεφτείς ψύχραιμα για να μην προκαλέσεις εντάσεις και συγκρούσεις.

Το τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό στις 11.03 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ευκαιρίες για να προωθήσεις δημιουργικά σου σχέδια και να επεκταθείς και σε νέα μονοπάτια που βοηθούν να εκφράσεις και μία ακόμα πλευρά του εαυτού σου. Δεν αποκλείονται κεραυνοβόλοι έρωτες που θα σε ξεσηκώσουν και να ανάψουν για τα καλά την σπίθα μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονη περίοδος εσωστρέφεια, προσωπικής αναζήτησης και απολογισμού ξεκινάει για εσένα αγαπημένε Αιγόκερε, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνάνε στον Κριό και την διάθεσή σου να γίνεται πιο μοναχική και να δείχνεις έντονα την ανάγκη για συναναστροφή με το οικογενειακό σου περιβάλλον, τους κοντινούς σου ανθρώπους, δείχνεις την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 και μπαίνεις σε μία περίοδο που θα σε απασχολήσουν κυρίως συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα για θέματα που πιθανά να έχουν προκύψει. Είναι αλήθεια ότι δείχνεις αμέριστη κατανόηση και ακούς ότι έχουν να που οι άλλοι, πρόσεχε όμως την έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να σε διακατέχει και να εκδηλώσεις ανασφάλειες χωρίς λόγο. Η ενδελεχή και σε βάθος σκέψη σου δεν αφήνει περιθώρια για νέα πράγματα, καθώς θέλεις να είσαι βέβαιος για ότι επόμενο κάνεις.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 σου δημιουργεί την διάθεση να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και να τον διαμορφώσεις με τέτοιον τρόπο για να υποδέχεσαι εκεί οικογένεια και φίλους. Δεν υπάρχει διάθεση για έντονη κοινωνικότητα, αλλά για ήρεμες βραδιές με λίγους και κοντινούς. Η ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητα εκδηλώνεται άμεσα και σε περίπτωση που δεν νιώσεις ότι καλύπτεσαι η κυκλοθυμία προβλέπεται να χαλάσει την διάθεσή σου. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις στιγμές με το ταίρι σου, στιγμές για δύο, δείχνοντας τα συναισθήματά σου κάτω από ένα έντονο ρομαντικό σκηνικό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να περιορίσεις κυκλοθυμία και ανασφάλειες για να μην επηρεάσουν τυχόν νέες γνωριμίες.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις 10.03 και 11.03 μπορεί να σε οδηγήσει να εκφραστείς με απόλυτο, αυστηρό και αδιάλλακτο τρόπο προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήνεις την κατήφεια και την απαισιοδοξία να σε καταβάλλουν γιατί οι αντιδράσεις προβλέπονται εντονότατες.

Το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 11.03 σε βοηθά να βρεις τον εαυτό σου, να πιστέψεις σε εσένα και στην ψυχική σου δύναμη, να επικοινωνήσεις με άμεσο και ουσιαστικό τρόπο με το στενό σου περιβάλλον αλλά και με τους συνεργάτες σου. Είναι εξαιρετική στιγμή για να εκφράσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη για επικοινωνία τόσο με το στενό σου περιβάλλον, όσο και με νέους ανθρώπους είναι εμφανής για εσένα αγαπημένε Υδροχόε, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη μετακινούνται στον Κριό. Η διάθεσή σου παύει να αποζητά ήρεμες καταστάσεις και είναι μία περίοδος με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, προσκλήσεις και πάρτι. Αδέρφια, ξαδέρφια και κοντινοί φίλοι πρωταγωνιστούν, καθώς επιζητάς να επικοινωνείς μαζί τους.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 και δείχνεις έντονα να επιζητάς να επικοινωνήσεις με κοντινά σου πρόσωπα αλλά και γενικότερα με νέα πρόσωπα στην ζωή σου που θεωρείς ότι μπορεί να σου δώσουν νέες γνώσεις. Το μυαλό σου τρέχει, παράγει ιδέες και αυτό είναι κάτι που θέλεις να το διοχετεύσεις με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Γνώσεις και σεμινάρια για θέματα που σε ενδιαφέρουν είναι πολύ πιθανά να υπάρξουν. Κοντινά ταξίδια που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα είναι άκρως επιθυμητά. Είναι ακόμη καλή περίοδος για συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία και το internet.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 σου βγάζει παιχνιδιάρικη διάθεση, αφού είναι έντονη η ανάγκη για να φλερτάρεις, διασκεδάσεις, γνωρίσεις νέα άτομα που έχουν κάτι ενδιαφέρον να σου δώσουν. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις επιπόλαια ερωτικά θέματα και αυτό να αποβεί εις βάρος σου. Είναι εξαιρετική περίοδος να εκφράσεις συναισθήματα ή τι άλλο θέλεις στο ταίρι σου, καθώς δείχνεις να νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να βάλει φρένο σε αυτό. Οι νέες γνωριμίες, για εσένα που δεν έχεις ταίρι, θα είναι πολλές, η αστάθεια που έχεις όμως και μία τάση επιπόλαιας διαχείρισης μπορεί να μην αφήσει να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θα ήθελες.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 μπορεί να φέρει τραυματικές εμπειρίες στην επιφάνεια, που θα σου χαλάσουν το κέφι και πιθανά να εκτονωθείς σε κοντινά σου πρόσωπα με το να γίνεις σκληρός, απότομος, ειρωνικός, απόλυτος. Προσπάθησε να μην αφήνεις το παρελθόν να σε επηρεάζει ακόμα.

Το τρίγωνο του Άρη στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό στις 11.03 μπορεί να δώσει ευκαιρίες για στόχους που έχεις θέσει μέσα από νέες γνωριμίες ή από το φιλικό σου περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι η έντονη δραστηριοποίηση που δείχνεις, μαζί με τις πρωτοποριακές ιδέες σου μπορούν να προσελκύσουν υποστηρικτές που θα είναι δίπλα σου για ότι προσπαθήσεις. Προσπάθησε να ξαφνιάσεις θετικά το ταίρι σου με ένα κοντινό ταξίδι, βοηθώντας έτσι την σχέση σου να ξεφύγει από την καθημερινότητα.

ΙΧΘΥΣ

Η υλική και συναισθηματική σου ασφάλεια σε απασχολεί αρκετά αγαπημένε Ιχθύ, καθώς με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό μπαίνεις στην διαδικασία για να σκεφτείς νέους τρόπους για αύξηση των οικονομικών σου , που θα σου προσφέρουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να υποπέσεις και σε περιττά έξοδα.

Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 06.03 και μπαίνεις σε μία περίοδο σχεδιασμού των οικονομικών σου θεμάτων και πως μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν. Η λογική και τεκμηριωμένη σκέψη σου μπορεί να φέρει και συζητήσεις επιτυχημένες σε εργασιακό επίπεδο, καθώς δείχνεις να έχεις την επιμονή για να πείσεις με τα επιχειρήματά σου. Αυτό το σκεπτικό σου προέρχεται από την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια αλλά και σιγουριά για τον εαυτό σου, κάτι που συσχετίζεις με τα οικονομικά σου.

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 07.03 σε βάζει σε διαδικασία να απολαύσεις το φαγητό, τον έρωτα, τον πόθο. Είναι βαθύτερη ανάγκη σου να νιώσεις ασφάλεια τόσο οικονομική, όσο και συναισθηματική με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει να εκδηλώσεις έντονες τάσεις κτητικότητας. Προσεκτικός θα πρέπει όμως να είσαι και με την διαχείριση των οικονομικών σου πόρων, καθώς η ανάγκη για να απολαύσεις πράγματα πιθανά να σε οδηγήσει σε αγορές που δεν χρειάζονται, μειώνοντας έτσι τον προϋπολογισμό. Μοναδικά ρομαντικές στιγμές υπό το φως των κεριών μπορεί να απολαύσεις με το ταίρι σου, που πιθανότατα να οδηγήσουν σε βραδιές έντονου πάθους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τάσεις κτητικότητα και ακαμψίας σε περίπτωση νέων γνωριμιών.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 10.03 και 11.03 μπορεί να σε οδηγήσει σε απότομες συμπεριφορές προς φιλικά σου πρόσωπα, λόγω των ανασφαλειών που μπορεί να έχεις ή της τάσεις που σε διακατέχει να αμφιβάλλεις για τον ίδιο σου τον εαυτό. Προσπάθησε να περιορίσεις κατήφεια, σκληρότητα, απολυτότητα για να μην υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις.

Το εξάγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.03 δίνει ανάσες αυτοπεποίθησης, εσωτερικής δύναμης και διαίσθησης και αυτό βγαίνει έντονα στο φιλικό περιβάλλον, στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Ευκαιρίες για νέους στόχους μπορεί να υπάρξουν, ακολούθησε την διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα αυτήν την εβδομάδα (5-11.3.20178) appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, εβδομαδα, το φως, φλερτ, προσφορες, θλίψη, νέα, δεόντως, θεατρο, σπιθα, επηρεάζει, φως, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, βγαινουν, θλίψη, αφροδιτη, δανεια, διατροφη, εργασια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, παιχνιδια, περιοδος, προγραμμα, φιλια, φλερτ, φυσικη, φως, ψυχολογια, αυξηση, αισιοδοξια, αξιζει, ανθρωπος, αναμνησεις, αρμονια, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βρισκεις, φαγητο, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γοητεια, δεδομενο, δεόντως, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, δρομος, διαδικτυο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκτιμηση, εκφρασεις, ελευθερια, εμφάνιση, εξετασεις, εξελιξη, εξομολογηση, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχεσαι, ευαγγελια, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδιο, θυμασαι, θυμησου, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, λαθη, λογο, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νοημα, ξαδερφια, παντα, οικογενεια, οραματα, ουσιαστικα, ουσιαστικο, ουσια, παθος, περιβαλλον, πιστη, πιθανοτητες, πνοη, ποθος, προβληματα, ρολο, σεμιναρια, σεξουαλικοτητα, σειρα, σκεφτεσαι, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, το φως, φαντασια, χερι, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, ερωτες, φιλοι, γνωσεις, ιδιαιτερα, χροια, κομματι, μπροστα, νιωθεις, παιχνιδι, σωστο, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα