Συνταγή: Smoothie ανανά με κουρκουμά για αποτοξίνωση

Γνωρίζετε ότι ο αέρας που αναπνέετε, το φαγητό που τρώμε, το νερό που πίνετε, και τα διάφορα προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως τα καλλυντικά, είναι φορτωμένα με επιβλαβείς χημικές ουσίες;

Οι περισσότερες από αυτές τις χημικές ουσίες μπορεί να έχουν δυσμενή επίδραση στην υγεία σας, και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τα όργανα όπως το ήπαρ, την καρδιά και τα νεφρά. Διαταράσσουν επίσης το ενδοκρινικό σύστημα, το οποίο είναι απασχολημένο με την απελευθέρωση των ορμονών στην κυκλοφορία του αίματος. Ευτυχώς, είναι δυνατόν να αποτρέψετε τα αποτελέσματα αυτών των τοξικών χημικών ουσιών, και

ως εκ τούτου, να διαφυλάξετε της υγείας σας. Ο κουρκουμάς είναι από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προστατεύσετε την υγεία σας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις των χημικών ουσιών που κρύβονται στο περιβάλλον μας και να βοηθήσετε στην αποτοξίνωση.

Smoothie ανανά με κουρκουμά για αποτοξίνωση

Θα χρειαστείτε

600 γρ. φρέσκος ανανάς, καθαρισμένος
1 ώριμη μπανάνα
1 αγγούρι, χωρίς τη φλούδα
1 κ.σ. κουρκουμάς, σε σκόνη
½ κ.γ. πιπέρι
200 γρ. γάλα καρύδας
20 γρ. τζίντζερ, τριμμένο
χυμό από ½ λεμόνι

Οδηγίες

Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια τον ανανά, τη μπανάνα και το αγγούρι μέχρι να διαλυθούν εντελώς.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κουρκουμά, το πιπέρι, το γάλα καρύδας, το τζίντζερ και το λεμόνι. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους.

Τοποθετούμε ένα σουρωτήρι πάνω από ένα μπολ και αδειάζουμε το μείγμα.

Σουρώνουμε και αφαιρούμε τυχόν κομμάτια που δεν έχουν διαλυθεί.

Σερβίρουμε σε ποτήρια.

The post Συνταγή: Smoothie ανανά με κουρκουμά για αποτοξίνωση appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα