Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 19-20 Μαΐου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 19-20 ΜαΐουΣάββατο, Μάιος 19, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ανακαλύψτε καινούργιες πηγές κέρδους, για να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνει μια σειρά συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των οικονομικών σας και στο κλείσιμο επιτυχημένων συμφωνιών,

αλλά κάποιες που θα αφορούν και το οικογενειακό σας περιβάλλον δεν θα είναι τόσο ευχάριστες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Είναι προτιμότερο να αλλάξετε παραστάσεις, παρά να πάρετε αποφάσεις επηρεασμένες από τη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από ψυχοφθόρες καταστάσεις. Ασχοληθείτε με τον συναισθηματικό τομέα και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας, καθώς θα αποβάλετε το άγχος που τόσο σας κουράζει.

ΛΕΩΝ: Δείτε τον θυμό σας ως εκτόνωση, γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σάς απομυζούν ενέργεια. Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα, αφού τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είναι εύκολο να προκληθούν προστριβές και εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα και να έρθει ρήξη στις σχέσεις σας, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία στις συζητήσεις που θα ανοίξετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα δοκιμαστούν οι αντοχές σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, επηρεάζοντας αρνητικά τον ψυχισμό σας. Θα αναγκαστείτε να απομονωθείτε προσωρινά και να επιζητήσετε τη μοναξιά, μέχρι να ανακτήσετε και πάλι τις δυνάμεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση και ανακτήστε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους και βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας, σε συνδυασμό με τη λογική, να σας βοηθήσει να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα ανεχόσασταν και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιο από τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην απαντήσετε σε ό,τι δεν σας αρέσει, γιατί θα κάνετε άσχημο χειρισμό του λόγου, ενώ θα αποδιοργανωθείτε και με τον τρόπο που θα εκφραστείτε να απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους, κάποιους χωρίς επιστροφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με τον αισθηματικό τομέα, αφού και εκεί θα έχετε εύνοια, σε αντίθεση με τον οικογενειακό, που καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου, αφού όση τύχη σάς δίνεται στα άλλα τόση σας στερείτε σε αυτόν τον τομέα.

ΙΧΘΥΣ: Η επικοινωνία σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι καλή, για να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν, και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας. Ο,τι σας στέρησε η τύχη μέχρι στιγμής είναι πρόθυμη να σας το προσφέρει τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα