Ψηφίστε Χατζηβασιλείου – Καραφώτη και καλύψτε με την ψήφο σας τις ανάγκες του ορφανοτροφείου Μέλισσα

Στο Just the two of us ψηφίστε μέχρι την Τρίτη 9.6.2020 το δίδυμο Καραφώτη – Χατζηβασιλείου και στηρίξτε το ορφανοτροφείο θηλέων Μέλισσα!

Εάν θέλετε να στηρίξετε με την ψήφο σας το ορφανοτροφείο Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη μπορείτε με έναν εύκολο τρόπο: ψηφίστε το δίδυο Καραφώτη – Χατζηβασιλείου στο Just the Tow Of Us. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου από την αρχή του Just the 2 of us είχε ζητήσει η αμοιβή της να διατεθεί στο ορφανοτροφείο Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη.

Με τη δική σας ψήφο στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και στον Κώστα Καραφώτη σε κάθε επεισόδιο συμβάλλετε στο να κρατήσετε δυνατή και λειτουργική τη Μέλισσα, το ορφανοτροφείο θηλέων στη Θεσσαλονίκη.

Μάθετε για το ορφανοτροφείο θηλέων Μέλισσα

Η Μέλισσα είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, με αντικείμενο την παιδική προστασία για κορίτσια. Εποπτεύεται από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Θεσσαλονίκης και επιχορηγείται κατά ένα μικρό ποσοστό από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι μια μεγάλη καρδιά και μια ζεστή αγκαλιά. Μια αγκαλιά που κλείνει μέσα της τα παιδιά εκείνα που ξέχασαν να χαμογελούν, τα παιδιά που είναι τρομαγμένα, τα παιδιά που είναι μόνα. Είναι το σπιτικό που προσφέρει φροντίδα και προστασία σε παιδιά που από πολύ τρυφερή ηλικία τα στερήθηκαν. Είναι ο φορέας που ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1921, και δίνει καθημερινό αγώνα για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στα παιδιά εκείνα που τον έχουν ανάγκη.

Η Μέλισσα έχει ανάγκες σε είδη καθημερινής χρήσης. Το ετήσιο κόστος για την αγορά προϊόντων καθημερινής χρήσης υπολογίζεται σε 30.000 Ευρώ, μια που η Μέλισσα είναι μια οικογένεια με 24 παιδιά. Επομένως κάθε προσφορά σε είδη παραμένει για τη Μέλισσα πολύτιμη. Επιπλέον, έχει ανάγκες σε ένδυση-υπόδηση κάτι που επιτυγχάνεται μέσω χορηγιών από διάφορες εταιρίες, μέσω του δικτύου χορηγών όπου ενημερώνονται για την εκάστοτε ανάγκη και αγοράζουν τα είδη που χρειάζεται το κάθε παιδί, μέσω κατάθεσης στο λογαριασμούς της Μέλισσας και με δωροεπιταγές από καταστήματα που δίνουν τη δυνατότητα προσωπικής επιλογής στα παιδιά.

Εάν θέλετε να υποστηρίξετε ενεργά το έργο της Μέλισσας υπάρχει ένας απλός τρόπος.
Ψηφίστε Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστα Καραφώτη διατηρώντας τους στο Just the 2 of us και καλύψτε με την ψήφο σας τις ανάγκες που χρειάζεται η Μέλισσα.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Στο Just the 2 of us ως τηλεθεατές είστε ο 5ος κριτής του show μέσα από το app του OPEN, έχετε 5 ψήφους και για τρεις ημέρες μετά το κάθε show μπορείτε να ψηφίζετε δωρεάν τα αγαπημένα σας ντουέτα. Βάσει αυτής της ψηφοφορίας, το πιο δημοφιλές δίδυμο εξασφαλίζει ασυλία στο επόμενο επεισόδιο.

Στο Just the 2 of us μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε ενεργά από το σπίτι. Γίνετε ο 5ος κριτής γιατί η ψήφος σας πάει σε καλό σκοπό!

Κατεβάστε δωρεάν το app του Open TV για να ψηφίσετε.

✅Για Android εδώ: https://bit.ly/33HcDp5

✅Για iOS εδώ: https://apple.co/2IYvjZs

Κάντε το καλό και δώστε μέχρι 5 ψήφους στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Κώστα Καραφώτη έως και Τρίτη μεσημέρι.

The post Ψηφίστε Χατζηβασιλείου – Καραφώτη και καλύψτε με την ψήφο σας τις ανάγκες του ορφανοτροφείου Μέλισσα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα