8 μυστικά πριν βάλετε υαλουρονικό στα χείλη

Θέλετε να ενισχύσετε τα χείλη σας. Πριν σκεφτείτε να δοκιμάσετε μία θεραπεία με υαλουρονικό στα χείλη λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω μυστικά.

Και τα χείλη μας γερνάνε!

Η διαδικασία γήρανσης μέσω της οποίας τα χείλη γίνονται εύθραυστα και ευαίσθητα είναι μια φυσική πορεία κυτταρικής εκφύλισης εξαιτίας του χρόνου που περνά». Μάλιστα, η γήρανση αυτή εμφανίζεται σε δύο μορφές: τα χείλη χάνουν το κοκκίνισμά τους και είναι λιγότερο έντονα και λεπταίνει το περίγραμμά τους. Πιο συγκεκριμένα:
– Το ερυθρό του χείλους είναι η πρώτη μονάδα που πλήττεται λόγο του ότι τα αγγεία αποδομούνται.

Υφίσταται αφυδάτωση (απώλεια του νερού που χάνεται) με συνέπεια μείωσης του όγκου και της τονικότητας
– Χάνουν το κολλαγόνο με συνέπεια να μειώνεται το μέγεθος τους
– Συνέπεια αυτής της αλλοίωσης είναι η ευθραυστότητα της σφαιρικής δομής του στόματος, και του περιγράμματος των χειλιών
– Το όριο των χειλιών είναι το όριο μεταξύ δέρματος και βλεννογόνου.
– Η απώλεια όγκου και τονικότητας συνεπάγεται «καθίζηση» του ορίου των χειλιών, που δεν έχει πλέον στήριγμα
– Τα χείλια χάνουν το τόξο στήριξης τους, την πραγματική αρχιτεκτονική του στόματος
– Η εξέλιξη αύξησης των ρυτίδων περιχειλικά δεν συναντά πλέον κανένα φραγμό αντίστασης

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμινοπρωτεϊνη, ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει αυτούσιο στη φύση. Αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και είναι πανομοιότυπο στα περισσότερα είδη οργανισμών και σε όλους τους τύπους ιστών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ενέσιμο εμφύτευμα που επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να βελτιώσει ή και να τελειοποιήσει τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου χωρίς χειρουργείο, με απόλυτη ασφάλεια, με ανώδυνο τρόπο και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Υαλουρονικό στα χείλη: τι πρέπει να ξέρετε

1 Βρείτε τον σωστό γιατρό

Πριν επιλέξετε το δερματολογικό ιατρείο που θα κάνετε τη θεραπεία, θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει έρευνα προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι αυτή η μέθοδος είναι η πλέον κατάλληλη για σας. Αναζητήστε γιατρό με εξειδίκευση και όχι για ένα απλό κέντρο αισθητικής. Ζητήστε να δείτε το αποτέλεσμα όχι μόνο σε φωτογραφίες αλλά παρατηρήστε και το προσωπικό που εργάζεται εκεί. Να ξέρετε ότι το 99,9% των γυναικών που εργάζονται σε αντίστοιχο ιατρείο έχουν κάνει υαλουρονικό στα χείλη τους από τον γιατρό.

2 Το σχήμα των χειλιών είναι μοναδικό

Το να επισκεφτείτε ένα ιατρείο δείχνοντας στο γιατρό μια φωτογραφία και εκείνος να το δεχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη δεν είναι σωστό. Τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου είναι μοναδικά και λαμβάνονται υπόψη πολλές συμμετρίες πριν σας προτείνει ο γιατρός το σωστό μέγεθος και σχήμα για εσάς. Σημαντικό ρόλο στη διαδικασία, παίζει το σχήμα του προσώπου σας, η απόσταση της μύτης από τα χείλη αλλά ακόμη και αν έχετε παραπάνω κιλά ή όχι, καθώς οι γωνίες του προσώπου αλλάζουν με τις αυξομειώσεις του βάρους. Ένας σωστός γιατρός θα πρέπει να σας αποτρέψει από οποιαδήποτε υπερβολή. Απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρχει ένα απόλυτα ασφαλές και επιτυχημένο αποτέλεσμα αποτελεί από πλευράς του γιατρού είναι:

η βαθειά γνώση της ανατομίας του προσώπου,η υψηλή αντίληψη της αισθητικής και των κανόνων αρμονίαςη κατανόηση των ιδιοτήτων του πρωτοποριακού αυτού υλικούη αίσθηση του μέτρου.

3 Τι να κάνετε πριν βάλετε υαλουρονικό στα χείλη

Τις ημέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού αποφύγετε να πάρετε συμπληρώματα διατροφής. Πολυβιταμίνες και βιταμίνη Ε, αλκοόλ και καφεϊνη, δεν βοηθούν καθόλου στο ξεπρήξιμο μετά.

4 Η άρνικα μειώνει τα οιδήματα

Το μόνο που θα σας σώσει πραγματικά από το όποιο οίδημα ή σπασμένο αγγείο είναι η αυθεντική άρνικα. Ένα φαρμακείο με εξειδίκευση στα ομοιοπαθητικά σκευάσματα θα γνωρίζει τί να κάνει. Το οίδημα υποχωρεί αμέσως μόλις την εφαρμόσετε.

5 Το αποτέλεσμα στα χείλη είναι άμεσο

Μάλιστα, αν έχουν πάει όλα σωστά, θα πρέπει να είναι ελάχιστα πιο πρησμένο από το τελικό μέγεθος. Χωρίς αιματώματα, σπαμένα αγγεία και μεγάλο οίδημα. Θεωρητικά μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στη δουλειά σας καθώς δεν θα φαίνεται σχεδόν τίποτα.

6 Προτιμήστε να αφήσετε κενό 2-3 μέρες μετά την επέμβαση

Η θεραπεία με υαλουρονικό στα χείλη διαρκεί μέχρι μία ώρα. Περιλαμβάνει την προετοιμασία και την έγχυση του υαλουρονικού στα σημεία των χειλιών που έχετε επιλέξει από κοινού με τον ειδικό. Αν και το 99% των περιπτώσεων είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία, καλό θα είναι να έχετε σίγουρα 2-3 ημέρες χωρίς υποχρεώσεις μετά. Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δεν θα σπάσει κάποιο αγγείο ή ότι δεν θα εμφανίσετε ερεθισμό στο υλικό.

7 Μην ενδώσετε σε προσφορές και οικονομικά υλικά

Υπάρχουν 3-4 είδη υαλουρονικού οξέος ανάλογα με την περιοχή, το πάχος του δέρματος και το μέγεθος των ρυτίδων που έχει το πρόσωπο κάθε ασθενούς, με τις διαφορές μεταξύ τους να διακρίνονται στην ποιότητα και τη διάρκεια. Όσο καλύτερη ποιότητα είναι το υλικό τόσο πιο αργά απορροφήσιμο είναι. Μην πέσετε στην παγίδα των μαζικών προσφορών. Δεν έχετε ιδέα τί πραγματικά μπορεί να έχει μέσα το υλικό και τί αλλεργίες μπορεί να εμφανίσετε.

8 Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο

Το αποτέλεσμα κρατάει από 6 ως 8 μήνες αναλόγως την ποιότητα του υλικού, επομένως αν σας αρέσει θα το επαναλαμβάνετε περίπου μία φορά το χρόνο. Το καλό είναι ότι αν τα χείλη σας είχαν την τάση να ξηραίνονται και να «σκάνε», μετά τη θεραπεία με το υαλουρονικό θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο ενυδατωμένα και απαλά από ποτέ!

Το μυστικό

Μπορείτε να αναστρέψετε το αποτέλεσμα αν έχετε επιλέξει υαλουρονικό στα χείλη. Η υαλουρονιδάση είναι το αντίδοτο και εφαρμόζεται επίσης ενέσιμα. Διαλύει αμέσως το υαλουρονικό οξύ και έχει άμεσο αποτέλεσμα.

Το υαλουρονικό οξύ δεν πρέπει να εφαρμόζεται στις γυναίκες κατά την περίοδο της κύησης και της γαλουχίας, καθώς και σε άτομα με γνωστή υπερευαισθησία στο υλικό, με θρομβοεμβολικά επεισόδια ή άτομα τα οποία λαμβάνουν κάποια αντιπηκτική αγωγή.

The post 8 μυστικά πριν βάλετε υαλουρονικό στα χείλη appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα