Δώστε όγκο στα μαλλιά σε δευτερόλεπτα με αυτό το μυστικό!

Τα άτονα μαλλιά δείχνουν αμέσως πιο ζωντανά, όταν δώσετε περισσότερο όγκο στις ρίζες. Δείτε πώς θα δώσετε όγκο στα μαλλιά σε δευτερόλεπτα με αυτό το μυστικό!

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα super instagrammable χτενίσματα, δείχνουν κατά κύριο λόγο μαλλιά γεμάτα όγκο και κίνηση. Άλλωστε το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών, αυτό αναζητά από τα μαλλιά: πλούσιο, σέξι όγκο και ανάλαφρη κίνηση.

Ο φυσικός όγκος στα μαλλιά προσθέτει αρκετούς πόντους θηλυκότητας,

ειδικά αν συνδυάζεται με ελαφρώς ανακατεμένες, κυμματιστές άκρες. Τότε έχουμε ένα πραγματικά εντυπωσιακό good hair day που εκτοξεύει διάθεση και αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Τί γίνεται όμως αν τα μαλλιά σας είναι “βαριά”, λιπαρά ή λιγότερο πυκνά; Τί γίνεται μετά τη δεύτερη μέρα λουσίματος; Η beauty blogger missbloublou μας αποκαλύπτει ένα τρικ που χαρίζει στα μαλλιά όγκο που διαρκεί σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό δεν είναι άλλο από το dry shampoo!

Μπορεί ως τώρα να είχαμε τα dry shampoo στο μυαλό μας ως την έκτακτη λύση στις περιπτώσεις που δεν προλαβαίνεις να λουστείς και η περίσταση απαιτεί να είστε απολύτως περιποιημένες, ωστόσο μια άλλη ιδιότητά τους είναι ότι χαρίζουν πλούσιο όγκο στα μαλλιά, ο οποίος διαρκεί. Για αυτό το λόγο, πολλοί κομμωτές, χρησιμοποιούν ακόμη και σε φρεσκολουσμένα μαλλιά dry shampoo για να χαρίσουν όγκο στη ρίζα, αφού η σύστασή τους είναι πιο ελαφριά από αυτή του hair spray και δεν κάνει τα μαλλιά να κολλάνε, επιτρέποντας τη φυσική τους κίνηση.

Έτσι όταν θέλετε να δώσετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας ψεκάστε ελαφρώς στις ρίζες, ανακατέψτε και συνεχίστε με το styling κανονικά, όπως θα κάνατε συνήθως.

The post Δώστε όγκο στα μαλλιά σε δευτερόλεπτα με αυτό το μυστικό! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δώστε,doste