Πώς να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση foundation on line!

Αγοράζετε καλλυντικά online και αναρωτιέστε πώς θα βρείτε τη σωστή απόχρωση foundation; Ακολουθούν οι συμβουλές μας για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

Το foundation δίνει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα και καλύπτει τις μικρές ατέλειες. Αλλά για μια φυσική εμφάνιση, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ΤΗΝ απόχρωση του foundation, αυτή που ταιριάζει με το χρώμα του δέρματός σας.

Αφιερώστε χρόνο
Είτε πρόκειται να επιλέξετε το gloss σας είτε το

foundation σας, ποιος είναι ο νούμερο 1 κανόνας του μακιγιάζ; Να επιλέγετε προϊόντα που σας αναδεικνύουν. Και όταν πρόκειται για το foundation, πρέπει να ταιριάζει με τον τύπο του δέρματος σας, αλλά και με τον τόνο του, δηλαδή την απόχρωση του δέρματός σας. Γιατί; Είναι απλό: αν επιλέξετε ένα προϊόν με χρώμα πολύ διαφορετικό, θα έχετε ένα αποτέλεσμα «μάσκα», τις αντιαισθητικές δυσχρωμίες στο λαιμό και μια άσχημη απόχρωση, εν συντομία: ό, τι θέλετε να αποφύγετε όταν αναζητάτε την τέλεια επιδερμίδα! Λοιπόν, όχι, για όλους αυτούς τους λόγους, το foundation της κολλητής σας μπορεί να μην είναι αυτό που σας ταιριάζει.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση ανάλογα με το δέρμα σας

Αποκρυπτογραφήστε το δέρμα σας

Το πρώτο βήμα για τη σωστή επιλογή του χρώματος του foundation σας; Αξιολογήστε την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Μια γρήγορη ματιά θα είναι αρκετή για να καταλάβετε αν είναι ανοιχτόχρωμη, μεσαία, μαυρισμένη ή σκούρα. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό: πρέπει επίσης να δείτε τους υποτόνους της επιδερμίδας, για να ξέρετε αν πρέπει να επιλέξετε ένα ουδέτερο, χρυσό ή ροζ foundation για να αναδείξετε τον εαυτό σας.

Η σημασία του εντοπισμού των υποτόνων του δέρματος

Πώς να επιλέξετε το χρώμα του foundation σας σύμφωνα με τους υποτόνους του δέρματός σας; Κοιτάζοντας τις φλέβες στον καρπό σας.

Εάν έχετε μωβ φλέβες, έχετε ψυχρούς υποτόνους: επιλέξτε ένα foundation ελαφρώς ροζ

Εάν έχετε φλέβες προς το πράσινο, έχετε θερμούς υποτόνους: επιλέξτε ένα foundation ελαφρώς χρυσαφί

Αν έχετε φλέβες μοβ και πράσινες, έχετε ουδέτερους υποτόνους: επιλέξτε ένα ουδέτερο foundation

Το μυστικό

Όλα τα πλεονεκτήματα θα σας το πουν: το ιδανικό είναι να επιλέξετε ένα προϊόν που δεν είναι ούτε πολύ ανοιχτό ούτε πολύ σκούρο, το οποίο συνδυάζεται τέλεια με το φυσικό χρώμα του δέρματός σας για να το αναδείξει και να γίνει αόρατο. Αλλά αυτό το foundation πρέπει επίσης να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματός σας. Έχετε λιπαρό δέρμα; Επιλέξτε ένα προϊόν ματ. Αντίθετα, το κανονικό δέρμα, με τάση για ξηρότητα ή με αίσθηση τραβήγματος στο τέλος της ημέρας, προτιμήστε ένα foundation με ενυδατικούς παράγοντες.

The post Πώς να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση foundation on line! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos