Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 6 ως 12/9/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Έχεις την απαραίτητη διάθεση για να προχωρήσεις σε αρμονικές επιλογές που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Όμως οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην αρχή της εβδομάδας μπορούν να ξεπεραστούν αρκεί να περιορίσεις τις ανασφάλειές σου. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και

τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο στις 06.09 καλείσαι να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου και να επενδύσεις σε κοινούς στόχους που ικανοποιούν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Να θυμάσαι ότι προσπαθώντας να επιβληθείς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα, για αυτό φρόντισε να δείξεις κατανόηση και να μην χάσεις την θετική σου σκέψη. Την ίδια μέρα βοηθητικά λειτουργεί για εσένα ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οδηγώντας σε σημαντικές αποφάσεις και κινητοποιήσεις που αφορούν τον εργασιακό τομέα.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο και επαναστατικό στον εργασιακό χώρο που πια σε εκφράζει. Οι αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν αρχικά θα σε θορυβήσουν όμως είναι βέβαιο ότι θα βγάλουν στην επιφάνεια την διάθεση να αντιδράσεις με άμεσο και έντονο τρόπο σε ότι θεωρείς ότι σε αδικεί και δεν σου αξίζει. Προσοχή στον έντονο εκνευρισμό που δεν σου επιτρέπει να αντιληφθείς τα πράγματα με ηρεμία, κάτι που μπορεί να σου κοστίσει. Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσει σε οικονομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα όμως ενισχύεται σημαντικά η αναστάτωση και η καχυποψία στην προσωπική σου ζωή. Είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και τον εαυτό σου και να μπει σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα στοιχίσουν σε προσωπικό επίπεδο καθώς θολώνεις από την ζήλια και τις ανασφάλειες που μπορεί να σε κυριεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθώντας να βρεις την αρμονία και την ισορροπία στην καθημερινότητα μπαίνει σε ένα παιχνίδι συναισθηματικού χειρισμού και πίεσης που δεν θα αποδώσει τα προσδοκώμενα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον ανάδρομο Δίας στον Υδροχόο στις 06.09 αλλάζει με έντονο τρόπο την προσωπική σου διάθεση σε σχέση με τους συναδέλφους και τον εργασιακό χώρο πού κινείσαι. Η αρχική καχυποψία και το παρασκήνιο μπορεί να ξεπεραστούν αρκεί να πιστέψεις στις δυνατότητές σου. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις προτάσεις που έρχονται για να τονίσουν ότι ήρθε η ώρα να πάρεις πρωτοβουλίες πού πας σε απεμπλέξουν από δύσκολες καταστάσεις στη δουλειά. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τονίζοντας τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις και να κάνεις την αλλαγή σε τομείς της ζωής σου που σε βοηθούν να αναδειχθείς και να ξεχωρίσεις.

Με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξεις τα δεδομένα και να επαναστατήσεις έναντι μιας κατάστασης που δεν σου ταιριάζει. Οι ξαφνικές αναλαμπές και η υπερένταση που επικρατεί μπορεί να επηρεάσουν αρχικά την σχέση σου όμως παράλληλα θα δώσουν την ευκαιρία τόσο σε σένα όσο και στο ταίρι σου να αντιληφθείτε ότι η ρουτίνα δεν βοηθά να απολαύσετε συναισθήματα και πάθος. Νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά για να τονίσουν την ανάγκη των αλλαγών σε προσωπικό επίπεδο καθώς σε βοηθούν να προχωρήσεις σε ανατροπές που αφορούν την προσωπικότητα και τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 και σε ευνοεί σε σημαντικό βαθμό καθώς σου δίνει την δυνατότητα να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς, να διεκδικήσεις του προσοχή των άλλων. Μέσα από τις συναναστροφές σου θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και θα έρθεις πιο κοντά σε νέα πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν τη σταθερότητα και την συντροφικότητα που ονειρεύεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η προσωπική σου ζωή επηρεάζεται κυρίως στις αρχές της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε σκαμπανεβάσματα μέσα στη σχέση. Είναι εύκολο να πέσεις από την ανασφάλεια στην υπεραισιοδοξία και το αντίστροφο καθώς νιώθεις ότι δεν έχεις τον έλεγχο και αυτό επηρεάζει σημαντικά την συμπεριφορά σου. Είναι απαραίτητο να επενδύσεις σε ότι ευνοεί τη σχέση σου καθώς είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα καταλάβει τις ανάγκες σου μόνο αν εκδηλωθούν με αρμονία και θετική διάθεση. Η ζήλια και η καχυποψία θα οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα. Την ίδια μέρα στις 06.09 ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να προχωρήσεις αποφασιστικά σε εργασίες που αφορούν το σπίτι και το προσωπικό σου χώρο. Μπορεί να κουραστείς και να ξοδέψεις χρήματα όμως είναι βέβαιο ότι θα ηρεμήσεις από κακοτεχνίες και προβλήματα που μπορεί να έχουν εμφανιστεί. Η νευρικότητα δεν θα βοηθήσει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε σχέσεις με το οικείο περιβάλλον.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 δημιουργεί συνθήκες αλλαγών σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς αποκαλύπτονται καταστάσεις από το παρελθόν που σε επηρεάζουν άμεσα. Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα έχουν αρνητικές συνέπειες στον οικογενειακό περίγυρο. Παράλληλα πιθανόν είναι να πάρεις αποφάσεις που θα αιφνιδιάσουν την οικογένεια και θα αφορούν τη μετακίνηση ή την μετακόμιση σου μακριά από την πατρική εστία. Η ανάγκη να ξεφύγεις από παλαιότερες καταστάσεις που ακόμα σε επηρεάζουν μπορεί να οδηγήσουν σε καθοριστικές αποφάσεις. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 αφιερώνεις πια χρόνο στην καθημερινότητα καθώς θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες και να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Παράλληλα όμως είναι εύκολο να εκδηλώσεις στις θέσεις σου με επικριτικό τρόπο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο εμμένοντας στην λεπτομέρεια. Προσπάθησε να ελέγξεις ανάλογες συμπεριφορές που είναι βέβαιο ότι θα δυσαρεστήσουν το σύντροφο και τους συνεργάτες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο στις 6/7 οικογενειακές σχέσεις, προσωπική ζωή και συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία περνούν από συμπληγάδες πέτρες. Η αρχική καχυποψία μπορεί να ξεπεραστεί αρκεί να επενδύσεις στο έντονο ένστικτο που σε καθοδηγεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και σε βοηθά να ισορροπήσεις μέσα σου. Ιδιαίτερα στις αρχές της ημέρας οι οικονομικές επιλογές δεν πρέπει να είναι οριστικές καθώς αργότερα θα διαπιστώσεις ότι μπορείς που πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Την ίδια μέρα ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω χαρίζει ευφυΐα, ψυχικό σθένος και γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που σε κινητοποιούν και σε βοηθούν να ξεφύγεις από κακοτοπιές και παγίδες. Το πάθος καθορίζει τόσο που προσωπική ζωή όσο και τις οικονομικές διεκδικήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν συμφωνίες η σχέση με το εμπόριο που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 σε αιφνιδιάζει με ξαφνικά νέα και πρόσωπα που έρχονται στο προσκήνιο και αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να αξιοποιήσεις προτάσεις και επιλογές που σου δίνονται και μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε σχέδια από πιθανά έχεις. Τα σχέδια αφορούν την μόρφωση, την επικοινωνία, την ανάγκη να μπεις σε μία διαδικασία εμπορικού χαρακτήρα και μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη για εσένα. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 στρέφεσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δώσεις βάρος στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Το ενδιαφέρον ενισχύει την έλξη και τον πόθο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για απίθανες στιγμές διασκέδασης και πάθους που θα ανανεώσουν την σχέση. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που σου κεντρίζουν την προσοχή και προκαλούν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ
Ένταση στην επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να υπάρξει καθώς ενισχύεται σημαντικά η ανάγκη να κατευθύνεις την σκέψη του και να τον φέρεις στα νερά σου. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλά και τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο περνάς δύσκολα καθώς ενισχύεται η καχυποψία, η νευρικότητα, οι περίεργες σκέψεις. Βέβαια είναι εύκολο να ξεπεραστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και να βρεις την θετική πλευρά της σχέσης σου αρκεί να είσαι διατεθειμένος να αφήσει στο περιθώριο όλα αυτά που σε ανησυχούν και σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Την ίδια μέρα, στις 06.09, το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να διεκδικήσεις ότι καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα βέβαια μπορεί να προκύψουν έξοδα που θα σε απασχολήσουν όμως είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες, θα ανακουφιστείς από το άγχος και την ανασφάλεια αφού βρίσκεις τις καλύτερες δυνατές διεξόδους για εσένα και σε αυτό σε βοηθούν πρόσωπα από την δουλειά.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 σε καλεί να ανατρέψεις τα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο καθώς υπάρχουν αλλαγές στον τομέα της δουλειάς που επηρεάζουν τον προϋπολογισμό σου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες ή να μπεις στην διαδικασία διεκδικήσεων που θα ικανοποιηθούν από τους ανωτέρους σου. Βέβαια θα πρέπει να ξεπεράσεις την αδιαλλαξία και το πείσμα που εκδηλώνονται έντονα και μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στις διαπραγματεύσεις. Προτάσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά για να αλλάξεις με ριζικό τρόπο τόσο στην επαγγελματική ζωή όσο και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους οικονομικούς πόρους. Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 του δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεις ισορροπία σε οικονομικό επίπεδο και σε ότι αφορά οικογενειακές σχέσεις που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μέσα από το οικείο περιβάλλον θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν οικονομικά και θα καλύψουν τις ανάγκες σου. Αισθηματικά, μπορείς να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα με το ταίρι σου αρκεί να είναι κοντά σου και να το δείχνει στο μέγιστο βαθμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν στις 06.09 που θα βρεις διεξόδους και λύσεις όμως είναι γεγονός ότι θα σε κερδίσουν. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον ανάδρομο Δίας στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις υπόγειες καταστάσεις και κινήσεις άλλων ή να παρασυρθείς από τις φοβίες σου δημιουργώντας πρόβλημα σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες. Τα πράγματα βελτιώνονται μέσα στην ημέρα καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να είσαι απόλυτα ρεαλιστής για να πετύχεις τον στόχο σου. Βοηθητικά θα λειτουργήσει την ίδια μέρα το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αναστολές και αμφιβολίες και να διεκδικήσεις όσο καλύτερα γίνεται όλα αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα στην προσωπική σου ζωή δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις το πάθος θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κατακτήσεις την προσοχή του συντρόφου σου ή να έρθεις πιο κοντά με νέο πρόσωπο που σου γεννά πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 07.09 σε οδηγήσει σε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα που αλλάζει τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Το γεγονός ότι αλλάζεις φιλοσοφία και κοσμοθεωρία γίνεται άμεσα αντιληπτό από συνεργάτες και σύντροφο και μπορεί να αιφνιδιάσει. Όμως είναι εύκολο για σένα πια να αναγνωρίσεις αυτά που σε ικανοποιούν και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Ευκαιρίες από το εξωτερικό, ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο έρχονται για να σε εξελίξουν με γρήγορο και άμεσο τρόπο. Οφείλεις να τις αξιοποιήσεις παρόλο το γεγονός ότι σε οδηγούν στο να αλλάξεις την πορεία σου έως τώρα. Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 και σου δίνει την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να απολαύσεις παρέες, φλερτ, νέες πληροφορίες που έρχονται και σε ανανεώνουν. Νέες γνωριμίες θα σε προσεγγίσουν και θα ομορφύνουν την προσωπική σου ζωή με κοντινές αποδράσεις και νέες εμπειρίες. Προσοχή σε παράλληλες κατάστασης καθώς εύκολα παίζουν το μυαλό σου αέρα από την προσοχή των άλλων και παρασύρεσαι.

ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να παίζει παιχνίδια και να δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στις αρχές της εβδομάδας οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα ψύχραιμος. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλά και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο προκαλούν μεταπτώσεις που επηρεάζουν τόσο προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Η ένταση που υπάρχει λόγω των φόβων και των ανασφαλειών που εκδηλώνονται θα επηρεάσουν την κρίση σου και μπορεί να δημιουργήσουν συγκρουσιακές καταστάσεις. Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις αρκεί να πιστέψεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να βάλεις την δημιουργικότητά σου σε δράση. Με το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την ίδια μέρα στις 06.09 μπορείς να βάλεις φρένο σε παρασκηνιακές διεργασίες που λαμβάνουν μέρος στο πεδίο της δουλειάς. Για αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος που διαθέτεις και βοηθούν να αντιμετωπίζεις κατάματα κάθε πρόσωπο που θεωρείς ότι σε αδικεί.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 αναγεννά καταστάσεις που εκκρεμούν και σε επηρεάζουν ψυχολογικά καθώς έρχονται στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις που δονούν την ατμόσφαιρα. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από συναισθηματικές υπερχειλίσεις όμως οι πληροφορίες που έρχονται οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα, σε αποφασιστικές κινήσεις που θα σε απελευθερώσουν από βάρη και απογοήτευση. Σημαντικό είναι να κλείσεις κεφάλαια της ζωής σου με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον και όχι το συναίσθημα που δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 βοηθώντας σε να απολαύσεις στιγμές στην αισθηματική σου ζωή, βοηθώντας σε ισορροπήσεις οικονομικά. Παράλληλα όμως γεννάται η ανάγκη να σπαταλήσεις καλύπτοντας τις ανάγκες σου για αυτό οφείλεις να περιορίσεις έξοδα που μπορεί να μην είναι απαραίτητα αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι θα προστατεύσεις τον προϋπολογισμό σου και θα δημιουργήσεις ένα πλαίσιο ασφάλειας για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή περιπλέκονται σε αρχικό επίπεδο δημιουργώντας έντονους φόβους και καχυποψία. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο στις 06.09 αναδεικνύουν ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με ηρεμία, θετική διάθεση, αποφασιστικότητα για να τα ξεπεράσεις. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αρχικά δεν θα σε βοηθήσουν να δεις με ρεαλισμό την πραγματικότητα, όμως στην πορεία της ημέρας θα αντιληφθείς την πραγματική αξία της σχέσης σου και θα φροντίσεις να κατευνάσεις τα πνεύματα βρίσκοντας διεξόδους που ικανοποιούν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Βοηθητικά θα λειτουργήσει και ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την ίδια μέρα που θα σε ωθήσει να αντιληφθείς τις πραγματικές σου επιθυμίες και να διεκδικήσεις στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών που αφορούν τη σχέση σου. Νέα πρόσωπα έρχονται για να σου θυμίσουν την πραγματική ουσία της ζωής.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες σε σχέση με το φιλικό περιβάλλον καθώς μέσα από αυτό προκύπτουν γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε συνεργασίες. Η επαγγελματική σου ζωή ευνοείται καταλυτικά καθώς έρχονται στο προσκήνιο προτάσεις που σε αιφνιδιάζουν θετικά και αλλάζουν τα δεδομένα στο πεδίο της καριέρας. Παράλληλα δεν αποκλείεται να εξελιχθεί μία φιλική σχέση σε συναισθηματική καθώς αιφνιδιαστικά πρόσωπα από τον φιλικό εκδηλώνουν χωρίς φόβο αυτά που νιώθουν για εσένα. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 10.09 ενισχύοντας τη γοητεία και τη λάμψη σου. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα καθώς τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδια σε ότι θέλεις να πετύχεις. Θα δραστηριοποιηθείς σε επαγγελματικές επιλογές που σε γεμίζουν χαρά αφήνοντας στο περιθώριο αυτούς που προσπαθούσαν να σε οδηγήσουν σε παγίδες. Τώρα με μία νέα δυναμική μπορείς να εξελιχθείς όσο καλύτερα γίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αδιέξοδες συζητήσεις μπορεί να προκύψουν στις αρχές της εβδομάδας που θα επηρεάσουν τη σχέση και το φιλικό περιβάλλον. Σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς αν πρόσωπα που σε περιβάλλουν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες και αν εσύ πραγματικά έχεις αντικειμενικό κριτήριο απέναντί τους. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο στις 06.09 προκαλεί αρχικά αναστάτωση και καχυποψία που δεν σου επιτρέπουν να αντιληφθείς την πραγματική διάσταση όλων αυτών που σου προσφέρουν οι φίλοι και ο σύντροφό σου. Ευτυχώς στην πορεία της ημέρας ξεφεύγεις από τους φόβους και αντιλαμβάνεσαι με ηρεμία και θετική διάθεση την ουσιαστική σχέση που έχουν στη ζωή σου. Την ίδια μέρα ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον επαγγελματικό χώρο. Μπορείς να κινηθείς διαισθητικά και να αντιληφθείς τις κακοτοπιές που θα σε εμποδίσουν σε επαγγελματικά. Αυτό εκτοξεύει τη δημοφιλία σου στα ύψη καθώς αντιλαμβάνονται οι συνεργάτες σου ότι μπορείς να προχωρήσεις δυναμικά στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων με γρήγορες λύσεις που οδηγούν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 δημιουργεί ένα πλαίσιο αλλαγών στον τομέα της καριέρας καθώς έρχονται προτάσεις από το πουθενά που μπορεί να είναι άκρως δημιουργικές, ευφάνταστες, πρωτοποριακές. Οι δυνατότητες που έχεις για να προχωρήσεις σε ένα νέο αντικείμενο ή να εξελιχθείς επιλέγοντας μία διαφορετική θέση ανώτερου βαθμού θα σε φέρουν πιο κοντά και επιδιώξεις και φιλοδοξίες που έχεις θέσει ως στόχους. Βέβαια που θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις ριζικά την καθημερινότητά σου καθώς ήρθε ο καιρός να ξεβολευτείς και να προχωρήσεις σε ένα πρόγραμμα που θα είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό στις 10.09 ενισχύει συναισθήματα σε προσωπικό επίπεδο καθώς θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στην κορύφωση τους. Πρόσωπα από το παρελθόν θα σε απασχολήσουν καθώς επαναφέρουν μνήμες που μπορεί να μην είναι ευχάριστες για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα διστάσεις να γίνεις κυριαρχικός στον επαγγελματικό χώρο στις αρχές της εβδομάδας, πολύ σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι αυτή σου η στάση δεν βοηθά ώστε να εξελιχθείς και να κατακτήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και τρίγωνο με τον ανάδρομο Δίας στον Υδροχόο στις 06.09 προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα και καταστάσεις που σε βοηθούν να καταλήξεις στην ουσία των πραγμάτων. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από εξουσιαστικές τάσεις που προκαλούν δυσαρέσκεια στον επαγγελματικό χώρο και να βρεις την αισιοδοξία και την σιγουριά ώστε να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που έχεις με απόλυτη επιτυχία. Κόντρες σε οικονομικό επίπεδο μπορούν να λυθούν με καλή θέληση. Την ίδια μέρα ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεφύγεις από εμμονές και προκαταλήψεις και να δεις την ζωή από διαφορετικό πρίσμα. Η διασκέδαση και η γνώση θα σε βοηθήσουν να αφήσεις στην άκρη εμμονές και φόβους και να δημιουργήσεις συνθήκες θετικές σε επαγγελματικές υποθέσεις, νομικά ζητήματα, προσωπικές σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 έχει ανατρεπτικό χαρακτήρα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς προκύπτουν γεγονότα που σε αιφνιδιάζουν και δίνουν άλλη διάσταση στα πράγματα. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε αποφάσεις που αφορούν την επικοινωνία, την μόρφωση, δικαστικά ζητήματα και επαφές με το εξωτερικό. Γεννιούνται νέες ευκαιρίες σε σχέση με το εξωτερικό και πρόσωπα με τα οποία έρχεται σε επαφή καθώς αλλάζει ριζικά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις ανάλογες προτάσεις. Η θετική διάθεση και η δημιουργική στάση θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές που μπορούν να αναδείξουν τα προσόντα σου. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 επιδιώκεις να απολαύσεις την παρέα με το φιλικό περιβάλλον, τη συναναστροφή σου με πρόσωπα που αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο τη ζωή. Ο προσωπικός βηματισμός είναι ζητούμενο στην σχέση σου και θα διεκδικήσεις την προσωπική σου ελευθερία με κάθε κόστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αρχική ένταση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να ξεπεραστεί είναι ευκολία καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον ανάδρομο Δίας στον Υδροχόο επηρεάζουν την ψυχολογία και την αισιοδοξία σου. Οι φόβοι δεν σου επιτρέπουν να κατασταλάξεις σε πρωταρχικό στάδιο τα σωστά συμπεράσματα, όμως βρίσκεις το σθένος να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και αναστάτωση προχωρώντας σε επιλογές που σε καλύπτουν τόσο εσένα όσο και το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Τελικά δεν θα επιτρέψεις στον οποιονδήποτε να παρέμβει σε προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές που σε ικανοποιούν απόλυτα. Το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την ίδια μέρα, στις 06.09 ενδείκνυται για οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να αντιμετωπίζει σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μην φοβηθείς να κινηθείς διαισθητικά και αθόρυβα καθώς αυτός είναι ο τρόπος που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμπόδια, να κατασταλάξεις στα θέλω σου, να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για εσένα.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Η ένταση είναι μεγάλη καθώς έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από νοοτροπίες και προκαταλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τη ζωή σου όπως θα ήθελες. Επηρεάζεται σε σημαντικό βαθμό η κρίση σου λόγω των ανασφαλειών και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια. Οφείλεις να ξεπεράσεις κάθε καχυποψία και να κινηθείς με βάση τη διαίσθηση με σκοπό να αντιληφθείς βαθύτερα κίνητρα και συναισθήματα των άλλων για εσένα. Πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σε αιφνιδιάσουν με την συμπεριφορά τους προκαλώντας υπερένταση και κόντρες μεταξύ σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό στις 10.09 και σε βοηθά να κατακτήσεις τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο. Δύσκολα οι ανώτεροι σου δεν θα καμφθούν από την βοήθειά σου αφού καταφέρνεις να πείσεις για τις δυνατότητες και τις ικανότητές σου με απόλυτα αρμονικό και επικοινωνιακό τρόπο. Μέσα από τον επαγγελματικό χώρο πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την προσοχή σου.

ΙΧΘΥΣ
Ίσως ήρθε η στιγμή για να σκεφτείς το πώς θα ξεπεράσεις τους φόβους και τις αμφιβολίες που μπορεί να επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή καθώς ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας μπαίνουν εμπόδιο στην προσωπική σου ευτυχία. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο την ίδια μέρα σε φορτίζουν συναισθηματικά και δεν σου επιτρέπουν να αντιμετωπίσεις με ξεκάθαρους όρους τον σύντροφό σου. Η απόλυτη ανάγκη για συγχώνευση μεγιστοποιείται και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στη σχέση σου. Αφοσιώσου με πάθος στον άνθρωπό σου και εξέφρασε με ειλικρίνεια ότι νιώθεις αποφεύγοντας έτσι δυσάρεστες καταστάσεις. Την ίδια μέρα στις 06.09 το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στο πεδίο των συνεργασιών που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στις φιλοδοξίες σου. Ψυχικό σθένος και δυναμισμός σε συντροφεύουν και οδηγούν σε μία σημαντική συνεργασίες με άκρως θετικό οικονομικό αντίκρισμα για εσένα.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου και είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε επιλογές που θα ξαφνιάσουν τόσο τον σύντροφό όσο και τους συνεργάτες σου. Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις που θα εξελίξουν την σχέση σου αντιλαμβανόμενος ότι το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου νιώθει και κατανοεί τις πραγματικές σου επιθυμίες. Παράλληλα νέα πρόσωπα έρχονται από το πουθενά για να τονίσουν την ανάγκη αλλαγών σε ότι αφορά τη νοοτροπία του «σχετίζεσθαι». Είναι αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσεις για να απολαύσεις τη συντροφικότητα και την σταθερότητα που εναρμονίζονται στον απόλυτο βαθμό με την προσωπική σου ελευθερία. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό στις 10.09 φροντίζει να ανεβάσει το κέφι σου κατακόρυφα. Η ανάγκη να διασκεδάσεις και να συναναστραφείς πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας θα σε φέρει πιο κοντά σε νέες σημαντικές γνωριμίες για την ζωή σου. Αυτές οι γνωριμίες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις την προσωπική σου πορεία και κοσμοθεωρία με διαφορετικό και αισιόδοξο τρόπο.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 6 ως 12/9/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, αρης, νέα, επηρεάζει, φλερτ, δραση, γνώμονα, καιρος, ειλικρίνεια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, ομαδα διας, αξια, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, γουρια 2021, εσπα 2021, ζωδια 2021, αποτελεσματα, επιθυμιες, αφροδιτη, γνωση, δουλεια, ζηλια, ομορφα μυστικα, παιχνιδια, πλαισιο, πνευματα, προγραμμα, σεληνη, σθενος, φλερτ, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, αμφιβολιες, αρμονια, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βρισκεις, γεγονοτα, γεγονος, γινεται, γνώμονα, γοητεια, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκρηκτικο, ελευθερια, ελξη, εβδομαδα, εμμονες, ενστικτο, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, εστια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θετικο, θυμασαι, ισορροπια, καχυποψια, λαμψη, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νοοτροπια, ξεκινημα, οικογενεια, ουσια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, πρισμα, ρολο, συντομα, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, τετραγωνο, φοβιες, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχολογικα, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερα, νιωθεις, παιχνιδι, πληροφοριες, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα