Πώς να διακοσμήσετε το coffee table

Το coffee table είναι μαζί με τον καναπέ το πιο χρηστικό έπιπλο στο καθιστικό. Αξίζει όλη μας την προσοχή προκειμένου να είναι καλαίσθητο και χρηστικό.

Η βασική ιδέα είναι να το απαλλάξετε από περιττά αντικείμενα που πιάνουν άσκοπα χώρο και να το διακοσμήσετε με όμορφα πράγματα -λίγα και καλά- που αντανακλούν την προσωπικότητα και το lifestyle σας.

Πώς θα διακοσμήσετε το coffee table

1 Με βιβλία ή περιοδικά

Μια

σειρά από συλλεκτικά περιοδικά με αγαπημένα εξώφυλλα δίνει στυλ στο τραπέζι σας. Αν από την άλλη δεν είστε των περιοδικών και της illustration pop αισθητικής, μπορείτε να επιλέξετε 2-3 αγαπημένα vintage, κλασσικά βιβλία που αγαπάτε πολύ και θα ανατρέχατε συχνά σ’ αυτά. Το σημαντικότερο πράγμα στη διακόσμηση ενός προσωπικού χώρου είναι να μην προσποιούμαστε και να ακολουθούμε αυτό που πραγματικά είμαστε.

Με κουτιά

Τα κουτιά προσφέρουν στυλ και σοφιστικέ διάθεση και κυρίως είναι πάρα πολύ χρήσιμα. Επιλέξτε ένα κουτί που αντανακλά της αισθητική σας και κρύψτε μέσα σε αυτά μικρά αντικείμενα που χρειάζεστε -όπως αναπτήρες, κάποιο τηλεχειριστήριο, χαρτομάντηλα ή οτιδήποτε άλλο δεν χρειάζεται να φαίνεται αλλά πρέπει να είναι εκεί.

Με λουλούδια

Τα λουλούδια πρέπει να είναι οπωσδήποτε φρέσκα. Κατά τα άλλα είναι πάντα όμορφα! Προτιμήστε ένα σχετικά μικρό μέγεθος βάζου και προσαρμόστε και το μήκος των λουλουδιών σε αυτό.

Με μικρά διακοσμητικά αντικείμενα

Κεριά, γλυπτά, αντικείμενα που έχετε πάρει από ένα μακρινό ταξίδι και σας φέρνουν στον νου όμορφες αναμνήσεις, προσωπικά ευρήματα που παραπέμπουν σε ιδιαίτερες στιγμές. Τα μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που θα τελειοποιήσουν τη διακόσμηση του coffee table και θα δώσουν το ύφος που επιθυμείτε είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.

The post Πώς να διακοσμήσετε το coffee table appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα