Οικονομική κρίση: Μην αφήνετε τη λίμπιντό σας να πέφτει σε… κατάθλιψη!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 2012 φαίνεται ότι σημειώθηκε πτώση και στην ποιότητα και στη συχνότητα της σεξουαλικής πράξης. Μάλλον το θολό πεδίο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά της χρονιάς που πέρασε, άφησε τις επιπτώσεις του και στη σεξουαλική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα: To 50% αντρών και γυναικών αναφέρει ότι αισθάνεται περισσότερο στρεσαρισμένο τώρα απ’ ό,τι στην αρχή της οικονομικής κρίσης και το ¼ των γυναικών δήλωσε ότι λόγω αυτής αισθάνεται αβοήθητο και μελαγχολικό. Όλα τα παραπάνω με κάποιο τρόπο τρυπώνουν και στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, με 1 στις 6 γυναίκες και 1

στους 7 άντρες να παραδέχονται ότι πολλές φορές σκέφτονταν τα οικονομικά τους προβλήματα κατά τη διάρκεια του σεξ! Μην αφήνετε τη λίμπιντό σας να πέφτει σε… κατάθλιψη! Τα παρακάτω μυστικά θα ζωντανέψουν ξανά την καλή σας διάθεση και την όρεξή σας για ερωτικές περιπτύξεις!

Βρείτε το πάθος σας
Επενδύστε σε δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Τέτοιες μπορεί να είναι ο εθελοντισμός ή η γυμναστική και αν σας γεμίζουν με θετικά συναισθήματα, έχουν εξίσου θετικό αντίκτυπο και στην κρεβατοκάμαρά σας.

Μοιραστείτε αυτό που σας απασχολεί
Αν έχετε υπερένταση ή άγχος για κάτι που σας απασχολεί μιλήστε στον/στη σύντροφό σας. Κι εσείς θα νιώσετε καλύτερα όταν αισθανθείτε την κατανόησή του κι αυτός/ή που του το εμπιστεύτηκατε. Απλώς μην το κάνετε ακριβώς πριν το σεξ!

Δώστε βάση στις φαντασιώσεις
Φανταστείτε τον εαυτό σας να κάνει σεξ σε μια παραλία, στο πάτωμα της κουζίνας, σε ένα πάρτι ή οπουδήποτε σας κάνει «κλικ»! Και μόνο η σκέψη μιας ερωτικής σκηνής στέλνει «κύματα» ενδορφίνης στον εγκέφαλό σας και σας ερεθίζει.

Ενισχύστε τον πόθο
Υιοθετώντας την αίσθηση του ότι πρέπει να έχει ο ένας τον άλλον τώρα, γεμίζετε τη σεξουαλική πράξη με πάθος. Προσπαθήστε να τον οδηγήσετε να κάνει και να πει αυτά που θέλετε και κάντε του διάφορες σέξι εκπλήξεις, όπως να μπείτε μαζί του/της στο ντους το πρωί.

Το μυστικό

Αν το αφήσετε θα σας αφήσει. Κρατάτε τη φωτιά αναμμένη στέλνοντας σέξι μηνύματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα