Η τρυφερή Αφροδίτη στον Καρκίνο και τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη πέρασε ήδη το κατώφλι του Καρκίνου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 27/6

Η ευαίσθητη και τρυφερή Αφροδίτη στον Καρκίνο ξεκίνησε από εχτές την πορεία της και θα παραμείνει μέχρι και τις 27/6 στο ζώδιο του Καρκίνου. Η επιρροή της είναι άμεση αφού θα μας σπρώξει σε καινούργιες εμπειρίες που θα αφορούν πιο πολύ στην έμπρακτη απόδειξη των συναισθημάτων μας προς τους άλλους. Η προστασία και η τρυφερότητα θα είναι κομμάτια που θα αναζητήσουμε έντονα για να γεμίσουμε

περισσότερο την ψυχή μας με όμορφες στιγμές, τις οποίες θα τις μοιραστούμε με τα δικά μας πρόσωπα. Ο Καρκίνος πρωτίστως έχει την τιμητική του. Ακολουθούν Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως και Ιχθύες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο προστατευτικοί με τα δικά σας άτομα, γεμίζοντας το καλάθι των εμπειριών σας με αρκετή ευαισθησία και τρυφερότητα. Δεν είναι εύκολο να σας βγουν αυτά τα συναισθήματα αλλά όταν θα γίνει, θα έχετε καλύτερη εσωτερική ενέργεια γιατί θα υπολογίσετε και συναισθηματικά κάποια πράγματα που αφορούν τα δικά σας άτομα και κυρίως της οικογενείας σας. Ίσως να γίνουν υπερβολές και κάπως η παρόρμηση σας να μετριαστεί, αφού θα έχετε ανάγκη να ακολουθήσετε περισσότερο τους άλλους. Η ανάγκη σας για οικογένεια μπορεί τώρα να μεγαλώσει και ίσως να γνωρίσετε έναν Καρκίνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συγγενικά σας πρόσωπα αλλά ακόμα και με γείτονες. Θα αναζητήσετε σίγουρα να ακούσετε τρυφερά λόγια και συμπαράσταση μαζί με προστασία από τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε. Ίσως γίνετε περισσότερο το άτομο που δίνει συμβουλές και προσφέρει προστασία σαν να είναι η μητέρα κάποιου. Επίσης μπορεί να δείξετε άμεσο ενδιαφέρον για μαθήματα μαγειρικής και γενικά οτιδήποτε σας προσφέρει εκλέπτυνση και όμορφες στιγμές επικοινωνίας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν προς το καλύτερο και όλα θα ρέουν πιο εύκολα και πιο δυνατά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναζήτηση περισσότερων οικονομικών πόρων και μαζί με τον Ερμή θα κινηθείτε πιο δραστικά και ενωμένα προς μια κατεύθυνση η οποία θα σας βοηθήσει να σταθείτε πιο εύκολα στα πόδια σας. Φίλοι που θα γίνουν περισσότερο μέλη της οικογένειας σας θα σας δώσουν μια μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να επικεντρωθείτε στον στόχο σας. Από την άλλη, θα εισπράξετε περισσότερο συναίσθημα και φροντίδα από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και γενικά θα κινηθείτε, ώστε να βοηθήσετε την οικογένειά σας και να βελτιώσετε την ποιότητα στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε οι μεγάλοι ευνοούμενοι, αφού η επίδραση της Αφροδίτης θα σας δώσει μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να διεκδικήσετε με ένα πιο ήπιο αλλά δραστικό τρόπο όλα τα θέματα που σας αφορούν και κυρίως τα ερωτικά σας αλλά και τα οικονομικά που σχετίζονται με την οικογένεια και την φροντίδα της, με τρόπο που να γεμίζετε τις μπαταρίες σας χωρίς να εξαντλήστε ή να δημιουργείτε δυσαρμονία. Από την άλλη οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και για μέχρι τις 12.7 θα προσπαθήσετε να πάρετε μεγαλύτερη αποδοχή ίσως από ένα πρόσωπο που μπορεί να σας δημιουργεί συνέχεια ματαίωση ή να βγει από μέσα σας μια έντονη αχόρταγη τάση για φιλόδοξα σχέδια και χρήματα που σίγουρα θα χαλάσουν κάποιες εσωτερικές σας ισορροπίες. Το βέβαιο είναι ότι θα έχετε λάμψη και τρυφερότητα όπου μαζί με την ισχυρή σας διάθεση για βελτίωση της εμφάνισής σας σίγουρα θα κάνετε πολύ καλό για τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Θα γίνετε πιο συμπονετικοί με τα άτομα της οικογένειάς σας και γενικά με οποιονδήποτε έχει πρόβλημα. Η τρυφερή σας καρδιά θα εμφανιστεί πλέον προς όλους και όλα. Σίγουρα θα έχετε την ανάγκη να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας για αυτό μπορεί να αποσυρθείτε πολύ περισσότερο από ό, τι παλιά για να ανανεωθείτε και να ασχοληθείτε πιο επισταμένα με τα δικά σας άτομα αλλά και με την οικογένεια σας. Σίγουρα ένας Αιγόκερως θα ζητάει από εσάς την στήριξη και την αρωγή σας και κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να σας βγει ντροπή στην επιφάνεια κυρίως με κάποια σχέση που δεν είναι και απόλυτα στο προσκήνιο γιατί αυτή την εποχή θα έχετε την ανάγκη να ζήσετε πιο πολύ παρασκηνιακά και ίσως αυτό να σας καταστείλει την ερωτική σας ενέργεια και να την μετατρέψει σε λύπη και φροντίδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα γίνετε πολύ φιλικοί αλλά και προστατευτικοί με όλο σχεδόν τον κόσμο. Ίσως να εκδηλώσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας τα οποία μερικές φορές κρύβονται κάτω από την μάσκα της λογικής και του καθωσπρεπισμού. Θα αναλάβετε πάντως ευθύνες και ίσως να παίξετε τον ρόλο του γονέα σε μια ομάδα ή σε φίλους σας. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα μπει κάτω από νέες βάσεις σας και ίσως να έχετε επανασύνδεση με ένα άτομο που είναι Καρκίνος. Σίγουρα θα μπει η σχέση σας κάτω από άλλη βάση και μπορεί να μιλήσετε πλέον ξεκάθαρα για οικογένεια και για άμεση συμβίωση.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η περίοδος που θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και ακόμα και ενοχικοί με τα δικά σας τα πρόσωπα γιατί πιστεύετε ότι δεν τους έχετε πλησιάσει όπως θα έπρεπε. Μπορεί να έχετε την τάση να πληγώνεστε πιο εύκολα και ακόμα και μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο θα θέλετε να προλάβετε μια κατάσταση αναλαμβάνοντας εσείς την κατάσταση της προστασίας ή της μεγαλύτερης φροντίδας πάνω σε άτομα και καταστάσεις. Σίγουρα θα έχετε πιο έντονη κοινωνική ζωή η οποία όμως μπορεί να συνοδεύετε και από υποχρεώσεις της οικογένειάς σας. Η κοινωνική αποδοχή θα είναι ένα κομμάτι για το οποίο θα δουλέψετε. Θα έρθετε πιο κοντά με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω αλλά και με έναν Ιχθύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ τρυφεροί και ευαίσθητοι. Το να είστε χαλαροί και προστατευτικοί αυξάνει τις μετοχές σας γιατί η γλυκύτητα πάντα σας βοηθάει και ανεβάζει σε ένα καλύτερο επίπεδο τις σχέσεις σας και ο λόγος είναι ότι μεταμορφώνεστε και έχετε πιο συναισθηματική συμπεριφορά. Μαζί με τον Ερμή θα δημιουργηθεί μια καλύτερη ενέργεια στον τομέα της εκπαίδευσης, της φιλοσοφίας και γενικά μιας άλλης οπτικής για την προσωπική σας ζωή σας και την αναβάθμιση της ποιότητας της. Μια γνωριμία από το εξωτερικό μπορεί να γίνει πολύ σοβαρή και να μιλήσετε και για οικογένεια ή για μια ώριμη συμβίωση. Η βελτίωση των σχέσεων πιθανόν με τα πεθερικά σας ή με άτομα που είχατε συγκρουστεί σίγουρα θα είναι το καλύτερο που έχετε κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινά μια περίοδος ιδιαίτερη για σας αφού θα χρειαστείτε να αναθεωρήσετε όλο τον συναισθηματικό σας κόσμο σε σχέση με τους άλλους. Σίγουρα θα αναγκαστείτε για να πάρετε την υποστήριξη των άλλων να διαχειριστείτε όλες σας τις υποθέσεις με έναν πιο διαισθητικό τρόπο γιατί το συναίσθημά σας θα είναι αυτό που θα κατά κάποιο τρόπο θα πρέπει να βάλετε σε μια τάξη. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή με ένα άτομο της οικογένειας σας θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε πιο πολύ με τις προσωπικές του ανάγκες από παλιά. Πάντως με λίγο σπρώξιμο και από την δική σας την πλευρά θα καταφέρετε να κερδίσετε μια κληρονομιά ή κάτι χρήματα που περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον με τους γύρω σας και θα κάνετε κινήσεις που θα δώσετε και στον εαυτό σας και στους άλλους προστασία, εσωτερική ασφάλεια αλλά και προσωπική φροντίδα. Σίγουρα είναι μια καλή περίοδος για να καλυτερεύσουν όλες οι σχέσεις σας και να κάνετε αναθεωρήσεις πάνω σε κάποιες λάθος εντυπώσεις που είχαν δοθεί ακόμα και μέσα σας. Πιθανόν να έχετε και μια νομική επιτυχία. Γενικά θα έχετε μεγαλύτερο άνοιγμα γιατί θα μπορέσετε να αγαπήσετε περισσότερο και ίσως να γίνετε συγχωρητικοί με στόχο να θεραπεύσετε ένα τραύμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναγκαστικά θα πιεστείτε να γίνετε εκ των συνθηκών πιο συναισθηματικοί αλλά και προστατευτικοί με τους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως πλέον να δείξετε έμπρακτα την δική σας ηθική βοήθεια προς ένα άτομο. Επειδή γενικά ασχολείστε με την διανοητική πλευρά του θέματος και ίσως να δυσκολεύεστε να συλλέξετε εμπειρίες που θα έχουν σχέση και με τον βαθύ συναίσθημα τώρα θα δείτε ότι όλα θα τείνουν, ώστε να αντιληφθείτε και άλλους κόσμους και με αυτή την δύναμη του βιώματος που συνήθως αποφεύγετε ή δεν ξέρετε πως θα το πάρετε θα φροντίσετε τους δικούς σας ανθρώπους οι οποίοι είναι δίπλα σας και περιμένουν μια άλλη πιο προσωπική σας εκδήλωση που θα τους φέρει πιο κοντά σας. Η σχέση με Καρκίνο, Παρθένο ή Σκορπιό σίγουρα θα έχει πολύ καλύτερη πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάει μια περίοδος που θα ηρεμήσετε αρκετά και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας με καλύτερη ενέργεια η οποία θα σας δώσει το έναυσμα να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κυρίως με αυτά που έχετε μια πιο στενή σχέση μαζί τους ή ακόμα και οικογενειακή. Είναι πιο εύκολο να προστατέψετε τα συμφέροντά σας τα οποία μερικές φορές κινδυνεύουν από εσάς τελικά τους ίδιους. Γενικά είναι μια πιο καλή περίοδος να κερδίσετε το στοίχημα με όλους και όλα. Η ερωτική σας ζωή σίγουρα θα έχει και την χροιά της δημιουργίας ενός παιδιού ή γενικά την βελτίωση και την προστασία της προσωπικής σας ζωής σε συνδυασμό με το ασφαλές ρίσκο. Ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως είναι άτομα που θα σας δημιουργήσουν έντονη χαρά και ευφορία.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις του γενέθλιου Άρη σας, πατήστε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα