Αυτός είναι ο Πακιστανός που σκότωσε το ζευγάρι στο Αλιβέρι – Τους φώναζε μαμά και μπαμπά

10:53 4/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Αριστερά ο νεαρός δράστης και δεξιά ορισμένοι από τους ομοεθνείς του

Μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει η κυνική ομολογία του Πακιστανού κηπουρού που δολοφόνησε το ζευγάρι που τον είχε υπό την δούλεψή του στο Αλιβέρι της Εύβοιας.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς εδώ και πολλές μέρες προετοίμαζε το έγκλημά του ενώ δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει την πρόθεσή του και σε συμπατριώτες του. Ο δράστης χωρίς κανέναν δισταγμό περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το στυγερό έγκλημα και όπως είπε το κίνητρό του ήταν πως τον είχαν

απλήρωτο. Του έδιναν λιγότερα από τα συμφωνηθέντα είπε, και για αυτό αποφάσισε να τερματίσει το νήμα της ζωής τους. Μάλιστα ο Πακιστανός είχε σκοπό να φύγει από την Ελλάδα μέσω προγράμματος οικειοθελούς αποχώρησης.

Ομοεθνείς του δράστη που συενλήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία

Το πρωί του Σαββάτου έχοντας σχεδιάσει το έγκλημα επισκέφτηκε το σπίτι του ζευγαριού. Η γυναίκα του καρδιοχειρουργού, του άνοιξε την πόρτα ανυποψίαστη. Αυτός εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που τους είχαν και τους επιτέθηκε. Δεν δίστασε ούτε στιγμή όπως είπε. Μάλιστα σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι τους φώναζε μαμά και μπαμπά, θέλοντας να τους δείξει πόσο τους αγαπούσε.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι ανατριχιαστικές. Σηκώνοντας μία τσιμεντόπλακα χτύπησε με δύναμη την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι σκοτώνοντάς την. Στην συνέχεια με μία πτυσσόμενη διχαλωτή ράβδο χτύπησε επανειλημμένα τον καρδιοχειρουργό στον λαιμό και έπειτα τον στραγγάλισε.

Όλα αυτά τα έκανε για μόλις 140 ευρώ και μερικές κάρτες τις οποίες και πήρε μαζί του φεύγοντας και κλειδώνοντας το σπίτι. Σκοπός του ήταν να μείνει κρυμμένος για μερικές ημέρες και στην συνέχεια να φύγει για το Πακιστάν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ληστείας και παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Κατά την μεταγωγή του στο δικαστήριο πλήθος κόσμου επιχείρησε να τον λιντσάρει, ενώ τραγικές φιγούρες της ιστορίας είναι τα δύο παιδιά του ζευγαριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα