Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 9 ως 15.10.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 15.11 δίνοντάς σου την ευκαιρία με αργούς ρυθμούς να ξαναβρείς την ενεργητικότητά σου. Γεγονός είναι ότι έχεις συσσωρεύσει νευρικότητα και θυμό το προηγούμενο χρονικό διάστημα και είναι απαραίτητο

να προσέξεις πιθανά ξεσπάσματα σου. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την ίδια μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς ήρθε η στιγμή να ξεπεράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ανασφάλεια με σθένος, αισιοδοξία και ωριμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15.11 πρωταγωνιστεί σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς σου δίνονται ευκαιρίες για να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου με ωριμότητα, στωικότητα και δυναμισμό. Δεν λείπει η αισιοδοξία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σε ευνοήσουν σημαντικά σε όλα τα επίπεδα. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό την ίδια μέρα και είναι πιθανό να υπάρξουν παρασκηνιακές διεργασίες που εντείνονται και σε ενοχλούν ιδιαίτερα στο πεδίο της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15.11 δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πάρεις πρωτοβουλίες με αργούς ρυθμούς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Προσοχή σε καταπιεσμένο θυμό που μπορεί με ευκολία να εκτονωθεί στο φιλικό περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την ίδια μέρα ανοίγει ένα νέο πεδίο δράσης στο εργασιακό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αισιόδοξες για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η συνοδός Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.11 πρωταγωνιστεί σε διαπροσωπικό επίπεδο καθώς λειτουργεί αναγεννησιακά σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να δοθούν ώστε να αλλάξεις ριζικά τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή συναναστρέφεσαι. Παράλληλα έντονα συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσουν ένα μοναδικό πεδίο δράσης στα αισθηματικά σου. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15.11 ενισχύει την ανάγκη ώστε να περάσεις σε ένα νέο στάδιο της προσωπικής του ζωής όπου το πάθος, ο συναισθηματισμός και η σταθερότητα κυριαρχούν.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15.11 και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς σε πνευματικά και φιλοσοφικά επίπεδο πεδία που σε ενδιαφέρουν. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την ίδια μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις θετικά στην οικογένεια δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στα πρόσωπα που αγαπάς. Η ωριμότητα, η ψυχραιμία και η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα ή ανασφάλειες της συγκεκριμένης περιόδου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15.11 δημιουργώντας την ανάγκη να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα. Ο επιθετικός τρόπος και ο θυμός που κρύβεις μέσα σου μπορεί να θορυβήσουν τους γύρω σου και να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό την ίδια μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον καθώς έχεις την ψυχραιμία, την θετική μάτια και την αποφασιστικότητα που απαιτούνται. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις κοντινές σχέσεις και αυτό πιθανότατα να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15.11 και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για επιθετικές και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα καθώς οφείλεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την ίδια μέρα δημιουργεί μία νέα συνθήκη στο οικονομικό πεδίο αφού νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε καινούργια σχέδια που θα εξασφαλίσουν την οικονομική ασφάλεια που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 15.11 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε όλα τα πεδία δράσεις της ζωής σου. Νιώθεις ότι μπορείς να στηρίξεις κάθε ιδέα και άποψη που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς με τον τρόπο που θέλεις. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν σχέσεις και συνεργασίες καθώς διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει χωρίς υπερβολές και αυτό εντυπωσιάζει. Την ίδια μέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να αποκατασταθεί το καθημερινό σου πρόγραμμα. Εμπόδια και καθυστερήσεις εκλείπουν και μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να δρομολογήσεις εργασιακά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15.11 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Ο δυναμισμός κυριαρχεί και η αποφασιστικότητά σου οδηγεί σε σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στα αισθηματικά σου. Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα, στωικότητα και θετικότητα ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 12/11 σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις ριζικά και να διεκδικήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν στη ζωή σου. Μεταμορφώνεσαι και αυτό γίνεται αισθητό στο περιβάλλον που κινείσαι. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15.11 και σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε εργασίες ακινήτων που μπορεί να έχουν καθυστερήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Προσοχή στην ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί με μεγάλη ευκολία στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς φαίνεται να έχεις συσσωρεύσει μέσα σου απωθημένα που είναι πιθανό να εκτονωθούν με μεγάλη ευκολία αυτή τη χρονική περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15.11 δίνοντάς σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Προσοχή θα πιθανές εντάσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την ίδια μέρα δημιουργεί τις συνθήκες για μία νέα αρχή στην επαγγελματική σου ζωή που θα είναι σημαντική. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη ή νέες ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις με ιδανικό τρόπο για σένα.

ΙΧΘΥΣ
χθύες, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15.11 και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προχωρήσεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς σε οικονομικά σχέδια που είχαν καθυστερήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την ίδια μέρα σε φέρνει πιο κοντά σε πνευματικά αντικείμενα και φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορεί να ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η επικοινωνία με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας σε βοηθούν να ασχοληθείς με αυτά που θεωρείς ότι μπορούν να ανακουφίσουν την ψυχή σου και να διευρύνουν την σκέψη σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 9 ως 15.10.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα