Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29/11 ως 5/12/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29.11 έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις με πράξεις και αποφασιστικότητα όλες σου τις διαθέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Η εβδομάδα αρχίζει δυναμικά καθώς σου δίνεται η ευκαιρία

να απολαύσει στιγμές χαράς και αισθησιασμού με το ταίρι σου. Παράλληλα η κατανόηση που διαθέτεις θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Ο ιδεαλισμός κυριαρχεί και σε βοηθά να αντιληφθείς τις επιθυμίες των άλλων, προσπάθησε μόνο να αποφύγεις αυταπάτες που μπορεί τελικά να σε καθοδηγήσουν σε λάθος επιλογές.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 30.11 σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες με τις ιδέες και τις προτάσεις σου καθώς η φαντασία και δημιουργικότητα κυριαρχούν. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον της καριέρας που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην πολυπόθητη αναγνώριση. Στην προσωπική σου ζωή βιώνεις στιγμές χαράς, σταθερότητας και τρυφερότητας με το ταίρι σου. Αντιλαμβάνεσαι την σοβαρότητα της σχέσης σου και τι μπορεί να σου προσδώσει σε όλα τα επίπεδα.

Η εβδομάδα κλείνει με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 που σε καλεί να προχωρήσεις σε μία νέα προσωπική διαδρομή ανανεώνοντας την κοσμοθεωρία σου. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με ωριμότητα και μεθοδικότητα τα επόμενα σχέδιά σου εντυπωσιάζοντας πρόσωπα σημαντικά για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον παίρνουν σε μία νέα περίοδο καθώς δεν θα διστάσεις να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σου δημιουργεί προκατάληψη επιδιώκοντας να εμπλακείς επί της ουσίας με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις, υποκειμενισμό και φανατισμό που μπορεί να δυναμιτίσουν καθοριστικές σχέσεις για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες απογειώνονται στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δημιουργεί έμπνευση και αποφασιστικότητα. Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν σε επαφή με πρόσωπα σημαντικά για την επαγγελματική σου ζωή. Οι συνεργάτες του αντιλαμβάνονται την καλή σου διάθεση και αυτό βοηθά να αποφευχθούν κόντρες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Πάθος και ρομαντισμός κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και οδηγεί τη σχέση σου στην ισορροπία και την αρμονία αποζητάς.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες στις 30.11 σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις προτάσεις για εξόδους και συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα καθώς θα σε φέρουν σε επαφή με νέες φιλοσοφικές προσεγγίσεις και αναζητήσεις που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να χαρείς τα έντονα συναισθήματα και μία διάθεση περιπέτειας που κυριαρχεί στην σχέση σου και την βοηθά να βγει από τη ρουτίνα.

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα βαθύτερες ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια με ορμή. Γεγονός είναι ότι επικρατεί υπερένταση καθώς θέλεις να απαλλαγείς από ότι σε καταπιέζει. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κινήσεις και συμπεριφορές καθώς είναι εύκολο να ξεσπάσεις στο ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα και ρίξεις. Σε οικονομικό επίπεδο έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε διαπραγματεύσεις που θα σε βοηθήσουν να κυριαρχήσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει με ηρεμία, μακριά από υποκειμενικές συμπεριφορές και καχυποψία που δεν σε βοηθούν να ευνοηθείς από τις συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φαντασία και η έμπνευση πρωταγωνιστούν στις αρχές της εβδομάδας στον επαγγελματικό χώρο καθώς το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες σε βοηθά να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η δημιουργικότητα και η εργατικότητα σου είναι χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και να διευθετήσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος αρκεί να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να προχωρήσεις με γοργά βήματα στα σχέδιά σου. Προσοχή σε αυταπάτες που μπορεί να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα καθώς είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα ρεαλιστής και ώριμος σε κάθε επιλογή.

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 30.11 έχεις την δυνατότητα να διεκδικήσεις τις καλύτερες δυνατές οικονομικές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει κατανόηση από τα πρόσωπα εξουσίας και τους ανωτέρους σου καθώς αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σου και είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις διεκδικήσεις σου. Αισθηματικά, πάθος και ρομαντισμός κυριαρχεί και σου δίνει την δυνατότητα να εκτονώσεις την ένταση στην σχέση σου. Σημαντικό είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων λόγω φόβων και ζήλιας που έρχονται στην επιφάνεια και σε επηρεάζουν.

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα προβλήματα που υπάρχουν σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρχει τοξικότητα στις σημαντικές σχέσεις σου που οφείλεις να αναγνωρίσεις. Πιθανό είναι να περάσεις σε μία νέα περίοδο όπου θα αφήσεις στο παρελθόν πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες και τι σε ικανοποιεί. Αποκαλύψεις από το παρελθόν μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα επηρεάζοντας την κρίση σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθουν στο μονοπάτι σου νέα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Απέφυγε την επιμονή στον υποκειμενισμό και διεκδίκησε αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν ώστε να μην νιώσεις ότι υποχωρείς έναντι των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΗΜε την αυτοπεποίθηση στα ύψη ξεκίνα η εβδομάδα καθώς το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29.11 σε βοηθά να αναγνωρίσεις την δυναμική σου και να διεκδικήσεις με απόλυτη αρμονία και ενσυναίσθηση αυτά την κάλυψη των επιθυμιών σου. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκεις να βιώσεις στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι σου που θα σε βγάλουν από την έντονη καθημερινότητα και την νευρικότητα που σου δημιουργεί. Ο άνθρωπός σου θα είναι εκεί για να σε στηρίξει και να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον καθώς αντιλαμβάνεται ότι τα συναισθήματά σου είναι ειλικρινή και τα εκδηλώνεις χωρίς φόβο και πάθος.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 30.11 λειτουργεί ευνοϊκά για οικονομικές συνεργασίες και προσωπική ζωή. Κατανοείς τα θέλω των γύρω σου και φροντίζεις να λειτουργήσεις με απόλυτη αρμονία ώστε να πετύχεις την χρυσή τομή σε συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα σε προσωπικό επίπεδο δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις το κατάλληλο στην σκηνικό για δύο που θα απογειώσει τον αισθησιασμό, το πάθος, την συντροφικότητα. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εμπνεύσουν και θα σε βοηθήσουν να βιώσεις τρυφερές στιγμές.

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 καλείσαι να διαχειριστείς μία νέα καθημερινότητα που δεν αποκλείεται να έχει αντίκτυπο στον εργασιακό χώρο. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα σε φέρουν σε επαφή με πρωτότυπο τρόπο με φιλοδοξίες και στόχους που μπορεί να είχες αφήσει στο περιθώριο. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με απόλυτη ωριμότητα και μεθοδικότητα επιλέγοντας το καλύτερο δυνατό για εσένα. Παράλληλα φρόντισε να διεκδικήσεις οικονομικά αυτό που νιώθεις ότι σου αξίζει καθώς είναι σημαντικό για εσένα η προσπάθειά σου να έχει αντίκτυπο και στο εισόδημά σου. Προσοχή σε εμμονές και προκαταλήψεις που δεν σε βοηθούν να επιλέξεις σωστά καθώς εγκλωβίζεσαι στην γκρίνια και τη μεμψιμοιρία που δεν σου ταιριάζουν.

ΛΕΩΝ

Οι οικογενειακές σχέσεις αποκτούν αρμονία στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να εκδηλώσεις βαθύτερα συναισθήματα που μπορεί να σε επιβάρυναν αρνητικά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αντιλαμβάνεσαι ότι οι κόντρες δεν έχουν τίποτα πια να σου προσφέρουν για αυτό και προχωρά στην εξομάλυνση των σχέσεων αποφεύγοντας αντιδικίες και συγκρούσεις. Προσπάθησε να κινηθείς διαισθητικά σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς είναι εύκολο να κερδίσεις από συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν αρκεί να μην ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε προσεγγίζουν.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 30.11 σου δίνει την ευκαιρία να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Σημαντικό είναι να κατανοήσεις ότι το άγχος και η κριτική προς τους άλλους δεν βοηθούν να υπάρξει αρμονία και ισορροπία για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις κάθε είδους σχόλιο που μπορεί να ενοχλήσει. Οι συνθήκες ευνοούν και την εξομάλυνση σε προσωπικό επίπεδο καθώς μπορείς να ανανεώσεις την σχέση σου επιτρέποντας στο πάθος να πρωταγωνιστήσει. Μην αφήσεις την ρουτίνα να επηρεάσει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου οδηγώντας σε κούραση και βαρεμάρα.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή καθώς σε φέρνει σε επαφή με πρωτόγνωρα συναισθήματα και πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να προχωρήσει η σχέση σου σε επόμενο στάδιο καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε η στιγμή να δεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το κοινό μέλλον με το ταίρι σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν και θα σε ενθουσιάσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τον έντονο υποκειμενισμό και την αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν καθώς σημαντικό είναι να επικεντρωθείς στην σχέση σου βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το εγώ σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

μορφες στιγμές σε κοινωνικό επίπεδο μπορείς να ζήσεις στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ανανεώνουν τη διάθεσή σου. Παράλληλα σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείς να προχωρήσει σε συμφωνίες και συνεργασίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Σημαντικό είναι βέβαια να μην επιτρέψεις στις αυταπάτες να κυριαρχήσουν καθώς θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός σε αυτά που σου υπόσχονται. Φρόντισε να μελετήσεις κάθε όρο πιθανών συμβολαίων που μπορεί να προκύψουν διασφαλίζοντας έτσι τον εαυτό σου και τα συμφέροντα σου.

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 30.11 μπορείς να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Τα συναισθήματα ρέουν με ευκολία και σε βοηθούν να αντιληφθείς την σημαντικότητα του προσώπου που έχει στο πλευρό σου. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν καθώς σε βοηθούν να βιώσεις ονειρικές καταστάσεις. Προσπάθησε να ξεπεράσεις την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε μία νέα κατάσταση και δείξε αφοσίωση και προσοχή στο πρόσωπο που μπορεί να σου χαρίσει χαρά και έντονα συναισθήματα.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 δονεί το οικογενειακό περιβάλλον και ωθεί σε νέα ξεκινήματα δημιουργώντας μία νέα καθημερινότητα που σου ταιριάζει. Γεγονός είναι ότι υπάρχει νευρικότητα που μπορεί να ξεσπάσει στο οικείο περιβάλλον, φρόντισε λοιπόν να προστατεύσεις τη σχέση σου από κόντρες και αντιδικίες που θα σε απομακρύνουν από σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά την δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή την συγκατοίκηση με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου είναι πολύ πιθανό καθώς ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου δημιουργώντας κάτι δικό σου. Επαγγελματικά οι προσωπικές επιλογές μπορεί να οδηγήσουν στην δική σου δουλειά καθώς είναι έντονη η ανάγκη να είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες μπορεί να σε απασχολήσουν στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενεργοποιεί καταστάσεις που αφορούν τον προϋπολογισμό σου. Σου δίνεται η δυνατότητα να αφουγκραστείς το ένστικτό σου και να προχωρήσεις στην τακτοποίηση υποθέσεων που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσπάθησε επίσης να είσαι απόλυτα δυναμικός και διεκδικητικός στο εργασιακό περιβάλλον καθώς έχεις την ανάγκη να ανταμειφθείς ανάλογα με την εργασιακή προσπάθεια που καταβάλλεις. Σε προσωπικό επίπεδο ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι κυρίαρχα στοιχεία της σχέσης και δημιουργούν έντονα το αίσθημα της ασφάλειας.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 30.11 σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε ικανοποιητικές οικονομικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Σημαντικό είναι να αφουγκραστείς και να κινηθείς διαισθητικά σε προτάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχουν κρυφά σημεία που πρέπει να ειδοποιήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο έχεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένεια και το ταίρι σου που μπορούν να σου χαρίσουν την ζεστασιά και την θαλπωρή που αποζητάς.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 σε καλεί να στρέψεις το βλέμμα σου στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ζητήματα που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και ωριμότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι μέσα από την κολακεία προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Παράλληλα έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σου χαρίσουν νέες γνώσεις και να σε βοηθήσουν να εντρυφήσεις σε νέα αντικείμενα που σου ταιριάζουν. Επαγγελματικά, οφείλεις να αφήσεις την καχυποψία στο περιθώριο και να αφουγκραστείς πιθανές ευκαιρίες που σχετίζονται με το εμπόριο και την επικοινωνία. Θα είναι ευκαιρίες που θα σε απογειώσουν αρκεί να μην συμπεριφερθείς υποκειμενικά προσπαθώντας να εξυπηρετήσεις μόνο τις δικές σου επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα για εσένα καθώς το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να κινηθείς με ενσυναίσθηση και δυναμισμό σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές. Γεγονός είναι ότι περιορίζεις τον εγωισμό και τον εκνευρισμό καθώς αντιλαμβάνεσαι πως κατανοώντας τους άλλους θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις αρμονικά μαζί τους και να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τις σχέσεις. Το πάθος κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο καθώς σου δίνει την ευκαιρία να συγχωνευτείς με το ταίρι σου και να βιώσετε στιγμές λατρείας που θα ανανεώσουν την σχέση σας.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 30.11 σε βοηθά να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το κοινωνικό περιβάλλον. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου καθώς φαίνεται ότι μπορούν να σου χαρίσουν τα συναισθήματα και τις στιγμές που έχεις έντονα ανάγκη. Σημαντικό είναι να προχωρήσεις και σε οικονομικές συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο, αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Μείνε μακριά από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις και προσπάθησε να κινηθείς διαισθητικά ξεφεύγοντας από παγίδες που μπορεί να βρεις στο μονοπάτι σου.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 δημιουργεί νέες συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο καθώς σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να λειτουργήσεις πρακτικά και μεθοδικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έξοδα που θα σε θορυβήσουν καθώς σε βάζουν σε μία νέα διαδικασία περιορισμού. Πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον μπορούν να σε στηρίξουν επιδιώκοντας να σε απαλλάξουν από κάποια βάρη. Πιθανό είναι όμως παράλληλα να σου ζητήσουν να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες που αφορούν την οικογένεια, κάτι που μπορεί να σε κουράσει. Προσοχή γιατί οι ανασφάλειες εκδηλώνονται στις σχέσεις σου με έντονο τρόπο προκαλώντας υπερένταση σε συνεργάτες και σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία σημαντική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς σηματοδοτείται από την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 04.12. Αρχικά το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρες ενασχολήσεις που ανακουφίζουν την ψυχολογία σου. Η τέχνη και η δημιουργία μπορούν να σε ισορροπήσουν και να σε βοηθήσουν να αποτινάξεις από πάνω σου απωθημένα και πληγές του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον εργασιακό χώρο καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθος επιλογές ενώ υπάρχει παρασκήνιο που υπονομεύει τις κινήσεις σου.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 30.11 σου δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσεις διαισθητικά και με απόλυτη κατανόηση καλύτερες οικονομικές συνθήκες για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που μπορείς να αξιοποιήσεις και θα σου δώσουν την δυνατότητα να πάρεις ανάσες σε οικονομικό επίπεδο. Στην προσωπική σου ζωή γεγονός είναι ότι θέλεις να εκφράσεις την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δημιουργώντας ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για δύο που θα εκτονώσει πιθανή ένταση μεταξύ σας.

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 04.12 σηματοδοτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για εσένα καθώς σε καλεί σε ένα μοιραίο νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Δεν αποκλείεται οι συνθήκες στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις να σου δημιουργούν αναστάτωση και νευρικότητα. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα στη ζωή σου που δεν μπορούν πια να παραμείνουν δίπλα σου καθώς δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου επιθυμίες. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια που σε εκφράζουν. Οφείλεις να λειτουργήσεις με απόλυτη σταθερότητα και σοβαρότητα σε κάθε επιλογή σκεπτόμενος το μέλλον και τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυναμικό παρών σε ομαδικές δράσεις και φιλικές παρέες θα δώσει στην αρχή της εβδομάδας καθώς το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε κοινές προσπάθειες που σε εκφράζουν απόλυτα. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση των επιθυμιών του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κόντρες και αντιδικίες και να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Σε επαγγελματικό επίπεδο η δημιουργία και η φαντασία βοηθά να προχωρήσουν οι ομαδικοί στόχοι και σε καθιστούν κεντρικό πρόσωπο λόγω των πρωτότυπων ιδεών που μπορεί να εκφράσεις.

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 30.11 λειτουργεί ευνοϊκά για το προφίλ σου καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να εγκλωβιστείς εγωκεντρικά μόνο στις προσωπικές σου ανάγκες. Δείχνεις διάθεση να κατανοήσεις τους συνεργάτες και το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επαγγελματικές συμφωνίες και προσωπικά ζητήματα. Ο ρομαντισμός πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό από το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου.

Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία αυξάνονται προς το τέλος της εβδομάδας με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 να φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν τραυματίσει. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα πληγές και απωθημένα που σε επηρεάζουν ακόμα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποτινάξεις από πάνω σου όλα αυτά που εμποδίζουν την εξέλιξή σου παίρνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια στον εργασιακό χώρο καθώς είναι πιθανό να απογοητευτείς από την συμπεριφορά προσώπων που είχες εμπιστευτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά σχέδια προωθούνται στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσεις με βάση την δημιουργικότητα. Δεν αποκλείεται να εντυπωσιάσεις το περιβάλλον που κινείσαι στον επαγγελματικό χώρο καθώς εναρμονίζεις αποφασιστικότητα και φαντασία που απογειώνουν την επαγγελματική σου ζωή. Επιδεικνύεις απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα σε ότι αναλάβεις και αυτό μπορεί να αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα σε ενθουσιάσουν.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 30.11 ενισχύει το ρομαντισμό και την ανάγκη να αφοσιωθείς στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Ο άνθρωπος που ξεχωρίζει στη ζωή σου αυτό το χρονικό διάστημα έχει σημαντική θέση και φροντίζεις να του το δείξεις με κάθε τρόπο. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα κάνουν την επανεμφάνιση τους και θα διεκδικήσουν μία θέση δίπλα σου. Φρόντισε να μην επιτρέψεις στις ψευδαισθήσεις να κυριαρχήσουν και κινήσου με βάση το ένστικτό σου που είναι βέβαιο ότι θα σε προστατέψει από λάθος επιλογές.

Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο φιλικό περιβάλλον καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη σου από δω και στο εξής. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες καθώς θα σε στηρίξουν σε κάθε επιλογή σου. Δεν θα διστάσεις ακόμα να ξεκαθαρίσεις την θέση σου απέναντι σε πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τι αποζητάς από ένα φίλο στη ζωή σου. Η απομάκρυνση είναι πολύ πιθανή καθώς αλλάζεις ριζικά νοοτροπία και αυτό γίνεται εμφανές και στον φιλικό περίγυρο. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις την ένταση και πιθανές σπασμωδικές κινήσεις που οδηγούν σε εριστικές συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σού δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί και σε εξελίσσει σαν προσωπικότητα στις αρχές της εβδομάδας. Σημαντικό είναι να αφοσιωθείς σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς θα έρθει σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα. Η διασκέδαση και η έντονη κοινωνική ζωή θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την έντονη επαγγελματική δραστηριότητα και να χαλαρώσεις συζητώντας με πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ταξίδια στο εξωτερικό ή κοντινές διαδρομές που μπορεί να είναι για επαγγελματικούς λόγους όμως γεγονός είναι ότι θα σε ανανεώσουν και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 30.11 έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Γεγονός είναι επίσης ότι ευνοούνται σημαντικά οι στόχοι με το ταίρι σου καθώς λειτουργείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από κοινού. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εσένα και να δημιουργήσουν ένα άκρως τρυφερό σκηνικό που θα σε ενθουσιάσει και θα σε γεμίσει χαρά.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς αποκαλύπτονται ζητήματα του παρελθόντος που οφείλεις να αντιμετωπίσεις. Δεν ευνοούνται οι σπασμωδικές κινήσεις και οι γρήγορες αποφάσεις καθώς είναι εύκολο να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου έρχεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιλαμβανόμενος τι σου ταιριάζει και μελετώντας κάθε πτυχή τις καταστάσεις με προσοχή. Κόντρες με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου μπορεί να υπάρξουν λόγω της απολυτότητας που σε διακρίνει. Είναι απαραίτητο να μπορέσεις να ελιχθείς ανάλογα τις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις αποφεύγοντας συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29/11 ως 5/12/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, ιχθύες, απρόσκοπτα, νέα, μεμψιμοιρία, αμετροέπεια, αφοσίωση, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, γουρια 2021, εσπα 2021, ζωδια 2021, επιθυμιες, αφροδιτη, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αξιζει, αμετροέπεια, ανθρωπος, αρμονια, απρόσκοπτα, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, αφοσίωση, βλεμμα, βρισκεται, γεγονος, γινεται, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκλειψη, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, εμπνευση, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θαλπωρη, ισορροπια, καχυποψια, κεφαλαιο, λαθος, μακρια, μεμψιμοιρία, μοιρα, μπορεις, μυστικα, νοοτροπια, ξεκινημα, οικογενεια, ωριμοτητα, ορμη, παθος, περιβαλλον, ποσειδωνας, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σχεδια, ταξιδια, τομη, φαντασια, φαινονται, φτερα, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χαρα, ψευδαισθησεις, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, γνωσεις, ιδιαιτερα, ιχθύες, κρυφα, μεινε, μπροστα, νιωθεις, πληγες, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα