Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 ως 28/3/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 28.03 σηματοδοτεί για εσένα το οριστικό κλείσιμο σε κεφάλαια που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα πληγές που επηρεάζουν την κρίση σου και σε οδηγούν στον υποκειμενισμό. Η συναισθηματική σταθερότητα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις

από κακοτοπιές που μπορεί να στοιχίσουν στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η αυτοπεποίθηση που νιώθεις μέσα στην εβδομάδα θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε υποθέσεις που σε αναστατώνουν δίνοντας λύσεις. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις λόγω πείσματος και εκνευρισμού στις 24.03 καθώς το τετράγωνο του Ερμή στους Ιχθύες με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά τις φιλικές σου σχέσεις. Τυχόν επιθετική διάθεση θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 να σε ωθεί ώστε να κλείσεις καταστάσεις που επηρεάζουν την σχέση σου. Στις αρχές της εβδομάδας επιδεικνύεις την αποφασιστικότητα που απαιτείται σε όλα τα επίπεδα με το τρίγωνο του Άρη από τον ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο να σε ενισχύει με ωριμότητα και δυναμισμό ως προς την επίτευξη των στόχων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, με το βλέμμα στραμμένο στην επαγγελματική και την οικογενειακή σου ζωή θα είσαι αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 σε οδηγεί ώστε να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν κυρίως ψυχολογικά. Καλό είναι να μην επιτρέψεις σε τίποτα να επηρεάσει δύο σημαντικούς πυλώνες της ζωής σου καθώς το πιθανότερο είναι να σου κοστίσει σημαντικά και να ενισχύσει την εσωστρέφεια.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, Νιώθεις ότι μπορείς να κλείσεις καταστάσεις που επηρεάζουν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 σε βοηθά να προχωρήσεις σε αποφάσεις που μπορεί να ανακουφίσουν σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Παράλληλα είναι πιθανό να φέρει νέες και σταθερές συνεργασίες στην επαγγελματική σου ζωή καθώς η αισιοδοξία και η ευστροφία σου εντυπωσιάζουν και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03. σε ωθούν να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και ζητήματα που σου προκαλούσαν αναστάτωση και αφορούν τον επαγγελματικό χώρο. Προσπάθησε να ξεφύγεις από το πείσμα που θα ανατρέψει τα δεδομένα και δεν θα σε βοηθήσει να έχεις μία σταθερή οικονομική βάση.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 28.02 σε καθιστά πρωταγωνιστή καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες που σε επηρεάζουν. Η υποβόσκουσα ένταση μπορεί να μην σου επιτρέψει να δεις αντικειμενικά πως οφείλεις να διαχειριστείς ότι έχει τραυματίσει την σχέση σου. Βρες τις ισορροπίες που θα βοηθήσουν να σταθεροποιηθούν τα πράγματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων ώστε να έχουν μακροχρόνια πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η εσωστρέφεια και καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν επηρεάζουν την διάθεσή σου μέσα στην εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 μπορεί να προκαλέσει εμμονές και προκαταλήψεις που θα επηρεάσουν σημαντικά σχέσεις που είναι σημαντικές στο εργασιακό περιβάλλον. Άφησε την επικριτικότητα στην άκρη και επικεντρώσου στην βελτίωση των συνθηκών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ζητήματα φιλικών και προσωπικών σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά στις ανάγκες σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον αλλά και το ταίρι σου. Οφείλεις να φερθείς με γενναιοδωρία και να δείξεις την σταθερότητα που διέπει τα συναισθήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, επαγγελματική ζωή και οικογένεια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 σε ωθεί στο κλείσιμο υποθέσεων που αφορούν την καριέρα και την οικογενειακή σου ζωή παρ’ όλες τις ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να σε επηρεάσουν. Έχεις την ωριμότητα και την πίστη στον εαυτό σου να αντιμετωπίσεις την όποια δυσκολία με επιτυχημένο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις αρχές τις εβδομάδας φροντίζει να σου χαρίσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα που χρειάζεσαι για να πραγματώσεις στόχους που επιθυμείς. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03 αγγίζει το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον και σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις κρατώντας τις ισορροπίες που χρειάζονται με μόνο γνώμονα την καλή επικοινωνία. Το τι σου προσφέρουν οι άλλοι πνευματικά θα έχει ειδικό βάρος.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν έντονα μέσα στην εβδομάδα καθώς πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 28.03. Μείνει μακριά από ότι επηρεάζει την ψυχολογία σου καθώς μπορεί με ευκολία να οδηγήσει σε εντάσεις σε όλα τα επίπεδα. Το τρίγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 22.03 σε διευκολύνει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν οικογενειακές σχέσεις με σαφή και ρεαλιστικό τρόπο.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 ως 28/3/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα