Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18 ως 24/10/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 βοηθά στην αποκατάσταση της επικοινωνίας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα τόσο στους συνεργάτες όσο και στο ταίρι σου. Σημαντικό είναι ότι οι συμφωνίες και

συνεργασίες τρέχουν με μεγαλύτερη ταχύτητα και ξεπερνούν πιθανά εμπόδια. Συζητήσεις με πρόσωπα που εμφανίστηκαν από το παρελθόν το προηγούμενο χρονικό διάστημα οδηγούν στην ολοκλήρωση καταστάσεων που μπορεί να σου προκάλεσαν αναστάτωση.

Στις 20/10 η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ζυγό προκαλεί αναταράξεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να κλείσουν καταστάσεις με απότομο και αναγεννησιακό τρόπο για σένα καθώς ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από την καταπίεση, τον έλεγχο, πιθανό παρασκήνιο που επηρεάζει την ροή των συνεργασιών και της σχέσης σου. Προσπάθησε να μην εκδηλώνεις παρορμητικά και επιθετικά κάθε συναίσθημα και φρόντισε να δείξεις υπομονή σε πιθανές επιθετικές διαθέσεις των άλλων που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν ή να σε πληγώσουν.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, με συναλλαγές που μπορεί να σε αγχώνουν. Επιχειρηματικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και επιδιώκεις να τα προωθήσεις θέλοντας να αποκομίσεις ικανοποιητικά οικονομικά οφέλη. Σε προσωπικό επίπεδο κινείσαι μεταξύ αμφιβολιών και πάθους και αυτό μπορεί να οδηγήσει στα άκρα την σχέση σου. Φρόντισε η συμπεριφορά σου να είναι προς τον αισθησιασμό που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις στον εργασιακό χώρο με μεγαλύτερη ευκολία και να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Η αντίληψη είναι γρήγορη και καταλαβαίνεις με αμεσότητα πια την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Η επικοινωνία αποκαθίσταται με τους συναδέλφους σου και αυτό εξομαλύνει τις μεταξύ σας σχέσεις και διευκολύνει την συνεργασία και την αποτελεσματικότητα σε σημαντικό βαθμό.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν αποκλείεται να γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός λόγω των εξάρσεων που σου προκαλεί. Προσοχή καθώς οι εμμονές και οι προκαταλήψεις θα είναι κακός σύμβουλος για πιθανές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Σημαντικό είναι να κατευνάσεις τη νευρικότητα και την κυκλοθυμία και να αποφύγεις παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού με πρόσωπα που επανέρχονται και επιδιώκουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν.

Στις 23/10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να αφιερώσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Φλερτ και συνεργασίες έρχονται με ορμή στο προσκήνιο καθώς μέσα από αυτές απολαμβάνεις την αποδοχή των άλλων πού βοηθά σε καθοριστικό βαθμό την αυτοπεποίθησή σου. Νέα πρόσωπα σε προσεγγίζουν καθώς θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ισότιμες σχέσεις που θα σε καλύπτουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 και σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ομαλότητα στην προσωπική σου ζωή. Σκέψεις και αμφιβολίες που μπορεί να είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα εκφράζονται στο ταίρι σου και υπάρχει η κατανόηση που αποζητάς. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αποκαθίσταται η επικοινωνία και σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με τα παιδιά που μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να αντιμετώπισαν δυσκολίες.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 στρέφει την προσοχή σου στις φιλικές και προσωπικές σχέσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερα και κατώτερα ένστικτα που επηρεάζουν την συμπεριφορά σου αλλά και την συμπεριφορά των άλλων. Σημαντικό είναι να μην γίνεις επιθετικός, εριστικός και αλαζονικός τόσο με τους φίλους όσο και με το ταίρι σου καθώς είναι βέβαιο ότι αυτό θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις και τελικά οριστικές ρήξεις. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι αναγεννησιακές για εσένα και θα σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία όσον αφορά την επίτευξη των στόχων σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 σου δίνεται η δυνατότητα να αφιερωθείς στον εργασιακό χώρο. Οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις είναι πολλές όμως ο καλός προγραμματισμός και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις ότι αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια με ευκολία μπορεί να γίνει σε επικριτικός με πρόσωπα που δεν δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει σε γκρίνια και κόντρες επηρεάζοντας συναδελφικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 αποκαθίσταται η επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα μπορεί να είχαν προκαλέσει παρεξηγήσεις. Παράλληλα έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία απρόσκοπτα καθώς ξεπερνάς πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις που δεν αποκλείεται να είχαν προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά και αμετάκλητα καταστάσεις που σε απασχολούν στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πιέζεσαι και ότι καταπιέζεσαι από πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους για αυτό οφείλεις να λειτουργήσεις με το ένστικτο και να αφήσεις στο περιθώριο την ανάγκη ελέγχου και χειρισμού που μπορεί να επηρεάσει την κρίση σου. Προσοχή σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που δεν αποκλείεται να δεχτείς στον επαγγελματικό χώρο.

Στις 23/10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου αφού βλέπεις την αυτοπεποίθησή σου να ανθίζει και την ανάγκη να διασκεδάσεις να καθίσταται κυρίαρχη. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή αφού το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου αποτελεί πηγή έμπνευσης και σιγουριάς. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 και σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος αποκαθίσταται καθώς αφήνεις στο περιθώριο πιθανές παρεξηγήσεις. Μπορείς να στρέψεις πια την προσοχή σου στην γνώση και σε γνωριμίες που έρχονται για να σου μάθουν περισσότερα πράγματα και να σε εφοδιάσουν με νέες πληροφορίες.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Σπασμωδικές κινήσεις και κυκλοθυμία δεν θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από εμμονές για αυτό φρόντισε να αφήσεις στην άκρη ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια και να δεις με αισιοδοξία κάθε πρόσωπο και κατάσταση που πρωταγωνιστεί αυτό το χρονικό διάστημα στη ζωή σου. Πιθανό είναι να ακολουθήσεις νέους δρόμους που θα σε οδηγήσουν στην αλλαγή της καθημερινότητας και του τρόπου αντιμετώπισης των πραγμάτων.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 μπαίνεις σε μία περίοδο άκρως εσωστρεφή καθώς επικεντρώνεσαι στο οικογενειακό περιβάλλον δίνοντας χρόνο σε οικεία πρόσωπα που έχεις ανάγκη να βρεθούν δίπλα σου. Η κυκλοθυμία σου μπορεί να μην σου επιτρέψει να χαρείς στιγμές τρυφερότητας και θαλπωρής που έχεις πολύ ανάγκη για αυτό φρόντισε να κρατήσεις σε μία ισορροπία την ψυχολογία σου διοχετεύοντας την ενέργειά σου αυτή σε αντικείμενα και χόμπι που σε βοηθούν να εκτονωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 και σε βοηθά να ξεμπλοκάρει σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες που πιθανά το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν βρει δυσκολίες. Σου είναι εύκολο να προσδιορίσεις με επιμονή και υπομονή τους στόχους σου και να καταστρώσεις σε ένα πλάνο που θα ακολουθήσεις με πίστη και αφοσίωση. Καλό είναι βέβαια στις προσωπικές σχέσεις να μην είσαι επίμονος και πεισματάρης γιατί αυτό είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε κόντρες λόγω της αδιαλλαξίας που θα δείξεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να αφορούν τρίτους, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις στις οποίες θέλεις να πρωταγωνιστήσεις. Οφείλεις βέβαια να αποφύγεις τον έντονο εγωισμό και την ανάγκη να κατευθύνεις τους γύρω σου γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κόντρες και συγκρούσεις που δεν θα ωφελήσουν. Στην προσωπική σου ζωή η ανασφάλεια και οι αμφιβολίες δεν αποκλείεται να κυριαρχήσουν οδηγώντας σε σε έντονες αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Με τον ίδιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να ασχοληθείς με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς η επικοινωνία μαζί του σε ικανοποιεί στον απόλυτο βαθμό. Κοντινές αποδράσεις θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου αφού θα σου δώσουν την ευκαιρία να δρομολογήσεις επαγγελματικά ζητήματα απολαμβάνοντας μικρά διαλείμματα από την στείρα καθημερινότητα. Το εμπόριο, η επικοινωνία, νέες γνώσεις και πληροφορίες θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε νέες και ενδιαφέρουσες διαδρομές.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 19 10 νιώθεις να ξαναβρίσκεις την κοινωνικότητα σου και να επιθυμείς να προχωρήσεις σε σημαντικές ανακοινώσεις και διαπιστώσεις στο περιβάλλον σου. Ο παρορμητισμός που σε διακρίνει μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες καθώς αυθόρμητα μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα ενοχλήσουν. Φρόντισε να προχωρήσει στην διευθέτηση όλων αυτών που σε απασχολεί σαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να κλείσεις κεφάλαια οι πιθανές παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει με κοντινά σου πρόσωπα και σε απασχόλησαν έντονα.

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Κριό στις 20/10 αποτελεί χρυσή ευκαιρία για την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να επιδιώκεις να ισορροπήσεις μεταξύ της έντονης ανάγκης για δράση και τις διαθέσεις για συμφιλίωση και ισορροπία. Βέβαια οι ανασφάλειες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους είναι πιθανό να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες για αυτό οφείλεις να έχεις στο νου σου ότι πρέπει να μείνεις μακριά από χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους άλλους.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Μέσα από την ύλη αντλείς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, αυτό όμως θα πρέπει να περιοριστεί καθώς οφείλεις να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου τις πραγματικές του δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα. Αισθηματικά σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές πάθους και ρομαντισμού με τον άνθρωπό σου, προσοχή σε πείσμα και αδιαλλαξία που θα ενοχλήσουν τραυματίζοντάς την σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 δίνοντάς του ώθηση να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και καταστάσεις που ακόμα σε βαραίνουν ψυχολογικά. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ξαναβρίσκεις με ευκολία την συγκέντρωση που απαιτείται σε καθημερινό επίπεδο ώστε να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Σημαντικό είναι λοιπόν να παραμείνεις προσεκτικός στον εργασιακό χώρο αποφεύγοντας πιθανά λάθη που είναι βέβαιο ότι θα σου στοιχίσουν.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 αναδεικνύει παρασκηνιακές διεργασίες στον εργασιακό χώρο μου φαίνεται να επηρεάζουν την προσωπική σου πορεία. Κουβέντες και συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου καθώς είναι εύκολο να τις αντιληφθείς όμως δεν είναι εύκολο να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Προσπάθησε να αποφύγεις την κυκλοθυμία που δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να βρεις ισορροπία μεταξύ συναισθηματισμού και πρακτικής σκέψεις για να οδηγηθείς στην σωστή για σένα λύση.

Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου στις 23/10 είναι βέβαιο ότι βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας με αργούς ρυθμούς επιδιώκοντας να λάμψεις και να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή που σε διακρίνουν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Βέβαια καλό είναι να περιοριστεί ο εγωκεντρισμός και ο υποκειμενισμός που είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα τόσο στις συνεργασίες όσο και στις σχέσεις σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς εντυπωσιάζεις και μαγνητίζεις με την εξωστρέφεια και την έντονη κοινωνικότητα σου, φρόντισε να απολαύσεις την προσοχή των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 αντιλαμβάνεσαι ότι πια μπορείς να προχωρήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σε σχέδια από αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει. Η επικοινωνία αποκαθίσταται με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε ειλικρινείς συζητήσεις ξεκαθαρίζοντας την στάση σου για θέματα που προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επικοινωνία και οι ιδέες που μπορεί να παραθέσεις σε μία συζήτηση είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια προσωπικά ζητήματα που επηρεάζουν την σχέση σου αλλά και συμπεριφορές φιλικών προσώπων που θα σε επηρεάσουν. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές σου ανασφάλειες καθώς αυτές με ευκολία μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που δεν σε θυμόμουν. Παράλληλα καλό είναι να κατευνάσεις την ανάγκη για έλεγχο που είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σου ζωή αλλά και τις φιλικές σου σχέσεις.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού του προηγούμενου χρονικού διαστήματος καθώς επιδιώκεις να απομονωθείς και να αφοσιωθείς στις σκέψεις σου. Παρασκηνιακές διεργασίες στον εργασιακό χώρο έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την ψυχολογία σου, φρόντισε να μην επιτρέψεις στον συναισθηματισμό να κατευθύνει την σκέψη σου αφού σε αυτή την περίπτωση είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθεί σε λάθη που θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Η μουσική, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός θα λειτουργήσουν βοηθητικά καθώς θα κατευθύνουν δημιουργικά κάθε αρνητική ενέργεια και σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 βλέπεις τα επαγγελματικά ζητήματα που είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίζουν και να προχωρούν απρόσκοπτα. Οι συζητήσεις και οι συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν είναι βέβαιο ότι θα είναι απόλυτα ικανοποιητικές αρκεί να ξεπεράσεις την απολυτότητα και την ακαμψία που πολλές φορές ενοχλεί τους γύρω σου και κυρίως τους ανωτέρους σου. Υπεύθυνη στάση και η μεθοδικότητα σου είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να διακριθείς σε κάθε επαγγελματικό βήμα που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι βέβαιο ότι μέσα από διεργασίες και έντονες καταστάσεις αλλάζεις ριζικά και αλλάζει και το περιβάλλον γύρω σου. Γεγονός είναι ότι μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός και αψύς με οικογενειακά πρόσωπα επιδιώκοντας να επιβάλεις τι είναι γνώμη σου. Όμως καλά θα κάνεις να αφήσεις κάθε εξουσιαστική διάθεση στο περιθώριο και να δώσεις την ευκαιρία στους δικούς σου ανθρώπους και σε επαγγελματικούς συνεργάτες να εκδηλώσουν και να εκφράσουν προτάσεις και σκέψεις που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 και σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις τις φιλικές παρέες, την επικοινωνία, την ενασχόληση με ομαδικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή. Θέλεις να χαθείς μέσα στους φίλους και να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες που είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν. Προσοχή σε πιθανή αλαζονεία που μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και να ενοχλήσει τους γύρω σου καθώς δεν αποκλείεται κάποιες φορές να αντιδράσεις απαξιωτικά απέναντι σε πρόσωπα που διαφωνούν ή δεν ενστερνίζονται τις απόψεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις σε σχέδια και ταξίδια που αφορούν το εξωτερικό ή σε συμφωνίες που αφορούν ζητήματα νομικής φύσεως που σε απασχολούν άμεσα. Είναι σημαντικό βέβαιο ότι αποκαθίσταται η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μικρές αποδράσεις στην ύπαιθρο που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις την ζωή και να ξαναβρείς το κέφι σου. Πιθανό είναι ακόμα να στραφείς σε γνωστικά αντικείμενα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς ανασφάλειες και πληγές του παρελθόντος έρχονται στο φως και επηρεάζουν την σκέψη και την συμπεριφορά σου. Καλά θα κάνεις λοιπόν να αποτινάξεις από πάνω σου κάθε απογοήτευση που σε επηρεάζει, αυτό θα σε βοηθήσει να μην επικεντρωθείς σε χειριστικές συμπεριφορές που είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν. Νέα πρόσωπα θα έρθουν στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να αποφύγεις αμφιβολίες και απωθημένα που μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη μιας νέας σχέσης.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 αφήνεις πίσω μία ανέμελη περίοδο και μπαίνεις δυναμικά σε ένα χρονικό διάστημα όπου η επαγγελματική ζωή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήρθε η ώρα να αναδείξεις τις δυνατότητες σου και να προχωρήσεις σε σημαντικά επιτεύγματα και αποφάσεις που θα εκτοξεύσουν την καριέρα σου στα ύψη. Προσοχή βέβαια σε προσωπικό επίπεδο καθώς δίνοντας όλο σου το χρόνο στην επαγγελματική ζωή μπορεί να προκαλέσεις την δυσαρέσκεια του συντρόφου σου. Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις ισορροπίες για να μην υπάρξει γκρίνια.

ΙΧΘΥΣ
Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον τοίχο στις 19/10 σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Πιθανά εμπόδια και αρνητικές σκέψεις που υπήρχαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα μένουν πια στο παρελθόν και σου δίνεται η δυνατότητα να πετύχεις οικονομικές συναλλαγές που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα. Σε προσωπικό επίπεδο έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και διαφωνίες που διαπίστωσες και αφορούν την σχέση σου. Κρατώντας πάντα μία ειλικρινή στάση είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή ικανοποιώντας τόσο τον εαυτό σου όσο και τον άνθρωπό σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικές συναλλαγές και ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν ανασφάλεια. Γεγονός είναι ότι δεν αποκλείεται να προκύψουν υποθέσεις που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις χωρίς αμφιβολίες σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Θα πρέπει να μετρήσεις τις δυνάμεις σου και εμένα μην επιτρέψεις στο έλλειμμα αυτοπεποίθησης να επηρεάσει την κρίση σου καθώς είναι εύκολο να επιτεθείς σε πρόσωπα που θέλουν να σε στηρίξουν λόγω των δικό σου φόβων.

Με τη μετακίνηση του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 παίρνεις βαθιές ανάσες καθώς βρίσκεις την αισιοδοξία και την χαρά. Είναι βέβαιο ότι πια τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι η θετική σκέψη είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σου. Απολαμβάνεις την διασκέδαση και την παρέα προσώπων που έχεις να δεις καιρό και δημιουργείς το κατάλληλο περιβάλλον για μοναδικές πνευματικές και φιλοσοφικές συζητήσεις που απογειώνουν την φαντασία σου. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, η διαφορετικότητα είναι αυτή που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18 ως 24/10/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, επηρεάζει, φλερτ, νέα, απρόσκοπτα, αφοσίωση, δραση, εκκρεμότητες, σημαίνει, λύση, φως, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, γουρια 2021, ζωδια 2021, βημα, γνωμη, γνωση, δουλεια, καριερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, παιχνιδια, υλη, φλερτ, φως, χρυση ευκαιρια, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αισιοδοξια, αμφιβολιες, απρόσκοπτα, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, αφοσίωση, βρισκεις, γεγονος, γινει, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επηρεάζει, εριστικος, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωνη, ιδεες, ιδιο, ηλιος, υπηρχαν, υπομονη, ηρθε η στιγμη, θετικη σκεψη, ισορροπια, λαθη, λύση, λογια, μακρια, μοιρα, μπορεις, μυστικα, παντα, ο ηλιος, ορμη, παιδια, περιβαλλον, πηγη, πιστη, πεισμα, ροη, προβληματα, ρολο, συζητηση, συγκεντρωση, σκεψεις, στα ακρα, σχεδια, ταξιδια, τι ειναι, φαντασια, χατζηβασιλειου, χρυση, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, αφιερωσεις, δωσεις, ειλικρινεις, για σενα, γνωσεις, ιδιαιτερα, κακος, νιωθεις, πληροφοριες, πληγες, σημαίνει, θεματα
Τυχαία Θέματα