Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 17 ως 23 Αυγούστου 2020.

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να δώσεις περισσότερο βάρος στη σχέση σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα με παιδιά που πρέπει να λύσεις με ωριμότητα και σοβαρότητα.

Η πρακτικότητα και οργανισμός να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες. Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται στις αρχές της εβδομάδας με το τρίγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Άρη στο ζώδιό σου ώστε να πραγματοποιήσεις τις διακοπές των ονείρων σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Γεγονός είναι ότι χρειάζεται ωριμότητα και σοβαρότητα στην αντιμετώπιση τους. Είναι απαραίτητο να μείνεις μακριά από την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δεν σου επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός. Ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο στις 20/8 και 22/08 αντίστοιχα και ήρθε η ώρα της χαλάρωσης και της διάθεσης για διασκέδαση καθώς στρέφεσαι στο φλερτ και το ξεφάντωμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 σου δίνεται η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις μία νέα αρχή με τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξει έλλειμμα αντικειμενικότητας και καχυποψία που μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου, καλά θα κάνεις να αποφύγεις υπερβολές ή σκληρότητα σε ότι που εκφράζεις. Ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο στις 20/8 και 22/08 αντίστοιχα και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στην οικογένεια, να απολαύσεις τις στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους, να λύσεις ζητήματα που την απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 σε καλεί να αναλογιστείς ζητήματα που αφορούν τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς μέσα από αυτές θα ξεκαθαρίσεις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις, όμως να θυμάσαι ότι το πείσμα και η αδιαλλαξία δεν βοηθούν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς. Αξιοποίησε ευκαιρίες μπορεί να σου δοθούν για να προχωρήσεις οικονομικά σχέδια με ρεαλισμό και σταθερό βηματισμό.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 19/8 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Γεγονός είναι ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες όμως είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από το έλλειμμα αντικειμενικότητας και τον παρορμητισμό που σε διακρίνουν. Ήρθε η ώρα να δώσεις πρακτικές λύσεις σε καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα επιμείνει σε εμμονικά ξεκάθαρες κουβέντες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο μακριά από ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή αφήνοντας πίσω σου ότι σε έχει επιβαρύνει συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε φιλικές σχέσεις, σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, σε ότι αφορά ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Γεγονός είναι ότι αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και αυτό είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια. Ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο στις 20/8 και 22/08 αντίστοιχα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις έναν απολογισμό των τελευταίων πεπραγμένων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και την κοινωνική σου εικόνα. Γεγονός είναι ότι τα σκεφτείς πολύ καλά πιθανές προτάσεις εξέλιξης που έχουν πολλά-πολλά να σου χαρίσουν. Ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο στις 20/8 και 22/08 αντίστοιχα και σε βοηθούν να αφήσεις πίσω σου μία περίοδο όπου οι ευθύνες ήταν πολλές και να απολαύσεις τις φιλικές παρέες και τις συζητήσεις με πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τις ιδέες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις σε ένα νέο πνευματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με θέματα εκπαίδευσης και πνευματικά ζητήματα που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Γεγονός είναι ότι μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια στο αν θα είσαι εντάξει των προσδοκιών των άλλων, αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Με πίστη και αποφασιστικότητα μπορείς να πετύχεις ότι πραγματικά θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να εκδηλώνονται άμεσα σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Έχεις την δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή όπου θα είναι ξεκάθαρο ποια είναι τα όρια σου απέναντι σε όλους. Ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο στις 20/8 και 22/08 αντίστοιχα και σε βοηθούν να φύγεις από την εσωστρέφεια και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς. Ταξίδια και αναψυχή μπαίνουν στο πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 αγγίζει το περιβάλλον των διαπροσωπικών σχέσεων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που σε βαραίνουν, ήρθε η ώρα όμως να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από το ταίρι τους ή τους συνεργάτες σου καθώς θα λειτουργήσει απελευθερωτικά στην ψυχολογία σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς καλείσαι με κοινή προσπάθεια να προχωρήσεις αργά και σταθερά προς τους στόχους του. Ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στην Παρθένο στις 20/8 και 22/08 αντίστοιχα και σου δίνουν την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις επιδιώκοντας να επικρατήσει η απαραίτητη ισορροπία και αρμονία που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 17 ως 23 Αυγούστου 2020. appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα