Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 10 ως 16 Αυγούστου 2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.08 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αντιδράσεις σου αλλά και σε πιθανές παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να σε απογοητεύσουν και εκνευρίσουν

στον απόλυτο βαθμό. Προσοχή σε ξεσπάσματα και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 10.08 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να εκφράσεις την άποψή σου απερίσκεπτα δημιουργώντας ένταση και ρήξεις με οικεία πρόσωπα αξιοποίησε το τέλος της εβδομάδας για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να επηρεάζουν εδώ και καιρό το οικογενειακό περιβάλλον καθώς ο Ήλιος στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό στις 16.08 βοήθα να αφήσεις οριστικά πίσω σου υποθέσεις που σε έχουν αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμής στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10.08 μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη αναστάτωση στον κοντινό περίγυρο. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις επαναστατικές διαθέσεις και συγκρούσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες και ρήξεις. Στις 16.08 το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να περάσεις μοναδικά και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις με δυναμικές κινήσεις που είσαι διατεθειμένος να πραγματοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.08 μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Είναι απαραίτητο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συμπεριφορές και κινήσεις καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν σε ρήξεις. Ανάγκη ελέγχου και χειρισμού μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, προσπάθησε να την αφήσεις στο περιθώριο για να έχεις αντικειμενική εικόνα στα πράγματα.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα δημιουργική για εσένα αν καταφέρεις να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις ιδιαίτερα στην αρχή καθώς το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10.08 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές εντάσεις σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει άκρως δημιουργικό και αποφασισμένο για κάθε τι στη ζωή σου καθώς στις 16.08 το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να απογειωθείς ψυχολογικά και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαράς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 13.08 θα φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε προσωπικές υποθέσεις και οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε γιατί η υποψία μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που δεν θα είναι εύκολο μετά να διορθώσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποβάλλεις τον εκνευρισμό ώστε να σκεφτείς ψύχραιμα και διεξοδικά σε τις επόμενες κινήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.08 μπορεί να δυναμιτίσει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς νιώθεις ότι πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα σου επιτίθενται με σφοδρότητα. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εκρηκτικές καταστάσεις φροντίζοντας να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και διάθεση να αντιληφθείς τι είναι αυτό που οι άλλοι θέλουν από εσένα. Προσοχή σε υπόγειες κινήσεις και παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να σε πληγώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη συμπεριφορά σου καθώς μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.08 μπορεί να βάλει δυναμίτη στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου, είναι απαραίτητο να αποφύγεις τον εκνευρισμό από τους οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα στις αρχές και τα μέσα της εβδομάδας καθώς η ένταση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συμπεριφορά σου και κατ επέκταση την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να επιμείνεις στην αισιοδοξία και στην χαρά που σου χαρίζει ο άνθρωπος που έχει στο πλευρό σου αφήνοντας στο περιθώριο πιθανές ανασφάλειες και αμφιβολίες που χαλάνε το κέφι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση ιδιαίτερα στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια υπόγειες συμπεριφορές και παρασκήνιο που πιθανά να σας απογοητεύσουν. Προσοχή μπορεί να γίνεις σκληρός και απόλυτα ουσιαστικός με τα πρόσωπα που βρίσκονται στην οικογένεια θέλοντας να επιβάλεις τις δικές σου επιθυμίες με επιτακτικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10.08 θα επηρεάσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Το τέλος της εβδομάδας σου υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα αλλά κυρίως στην προσωπική σου ζωή καθώς το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό απογειώνουν την ενεργητικότητά και το πάθος. Είναι γεγονός ότι μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, προσπάθησε να περιορίσεις τις πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις μέσα στην εβδομάδα. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα σε οικονομικά ζητήματα, κάτι που θα φέρει στην επιφάνεια φόβους και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 10 ως 16 Αυγούστου 2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα