Μειώστε τις θερμίδες των καλοκαιριών ποτών με αυτό το μυστικό!

Τι θα λέγατε για ένα δροσιστικό moctail που θα μπορέσετε να απολαύσετε χωρίς ένοχες σκέψεις;

Κάνετε δίαιτα στις διακοπές; Υπάρχει ποικιλία ευχάριστων ποτών που μπορείτε να επιλέξετε, δίχως να βάλετε ούτε στιγμή στο μυαλό σας την υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και τις extra θερμίδες. Άλλωστε, θεωρείται προτιμότερο να πάρετε αυτήν την ποσότητα των θερμίδων από κάτι φαγώσιμο, που θα σας κρατήσει κιόλας. Τι μπορείτε να παραγγείλετε χωρίς αλκοόλ και να μη φορτωθείτε θερμίδες;

Μπορείτε να παραγγείλετε

light αναψυκτικό

μια rum and

diet cola

ένα scheweppes από γκρέιπφρουτ

ένα spritz με κρασί και σόδα

ανθρακούχο νερό αρωματισμένο με μέντα

μια mimosa που δημιουργείται από τον mix χυμό πορτοκαλιού και λίγη σαμπάνια.

Αντί για cocktail προτίμησε mocktail

Το mocktail ετυμολογικά σημαίνει «απομίμηση» cocktail. Οι γεύσεις του είναι τόσο έντονη και μοναδική που μπορεί να σταθεί επάξια και μόνο του.

Πρόκειται για ποτά χωρίς καθόλου αλκοόλ που δημιουργούνται από χυμούς φρούτων και soft drinks (κρασί, τσάι, σόδα). Τα mocktails ή αλλιώς και «virgin cocktails» έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην εστιατορική σκηνή, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αντικαταστήσει το αλκοόλ με αυτά τα ιδιαιτέρα δροσιστικά και μη βλαβερά για την υγεία ποτά. Είναι μια νέα μόδα ανά τον κόσμο που έχει αρχίσει να υιοθετείται και στην Ελλάδα έχοντας μάλιστα ιδιαίτερη επιτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

The post Μειώστε τις θερμίδες των καλοκαιριών ποτών με αυτό το μυστικό! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα