ΜadWalk 2016 by Aperol Spritz στο Athens Metro Mall Fashion Studio

Το Athens Metro Mall Fashion Studio στο πλαίσιο του ΜadWalk 2016 by Aperol Spritz, είναι γεγονός!

Το Athens Metro Mall σε συνεργασία με το MadWalk

2016 by ΑperolSpritz προσκαλούν όλους τους fashionistas να ζήσουν από κοντά τον πυρετό των προετοιμασιών, τα φλας και το glam της πασαρέλας! Παρασκευή 8 Απριλίου στις 18:00 ένα ζωντανό fashion studio περιμένει εσάς και τους φίλους σας στο Athens Metro Mall, για να φωτογραφηθείτε στο ειδικά διαμορφωμένο φωτογραφικό πλατό του ΜadWalk by Aperol Spritz, να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στα social media με τις αναφορές #AthensMetroMall #Madwalk16 by #ΑperolSpritz και να διεκδικήσετε VIP θέσεις για να παρακολουθήσετε από κοντά το MadWalk 2016 by ΑperolSpritz, καθώς και ένα total makeover και VIP ticket!

Αποκλειστικά στο Athens Metro Mall το MadWalk by Αperol Spritz ανοίγει τα φώτα της πασαρέλας πριν από το μεγάλο event με ένα μοναδικό Sneak Preview στις εκπληκτικές δημιουργίες των Deux Hommes, Stelios Koudounaris, Loukia Kyriakou, Mi-Ro, Apostolos Mitropoulos, Orsalia Parthenis, Dimitris Petrou, οι οποίες θα αποκαλυφθούν σε μια exclusive fashion φωτογράφηση με haute couture ρούχα, πριν τη μεγάλη βραδιά, όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να την παρακολουθήσετε και να σχολιάσετε όλα τα fashion δρώμενα με τις αγαπημένες σας Fashion Bloggers που θα βρίσκονται ζωντανά στην παρέα του Athens Metro Mall!
Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπείτε στη σελίδα του MAD TV στο Facebook, στο ειδικό tab http://goo.gl/09FNuW για το Fashion Studio του MadWalk by Aperol Spritz στο Athens Metro Mall και γίνετε και εσείς μέρος αυτής της fashion γιορτής! Φωτογραφηθείτε στο ειδικά διαμορφωμένο Fashion Studio και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε όχι μόνο VIP θέσεις για την μεγάλη βραδιά αλλά και ένα total makeover στα παρασκήνια του MadWalk 2016 by Aperol Spritz.

Το Fashion Studio θα παραμείνει στο Athens Metro Mall και μετά το πέρας του event όπου μπορείτε να συνεχίσετε να το επισκέπτεστε και να φωτογραφίζεστε μπροστά του ανεβάζοντας την πιο fashion πόζα σας στα social media με #AthensMetroMall , #Madwalk16 και #AperolSpritz μέχρι τις 17 Απριλίου και να κερδίσετε προσκλήσεις για το Madwalk 2016 by Aperol Spritz!

The post ΜadWalk 2016 by Aperol Spritz στο Athens Metro Mall Fashion Studio appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
προσκλησεις madwalk 2016
Τυχαία Θέματα