Κρίσεις πείνας: Το μυστικό για να τις αντιμετωπίσετε!

Κρίσεις πείνας, αυτές οι λιγούρες που σας πιάνουν και πρέπει να φάτε κάτι οπωσδήποτε. Όλοι τις έχουμε νιώσει. Πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε όμως;

Αν είστε σαν όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν το φαγητό σαν τρόπο χαλάρωσης, ανταμοιβής ή ακόμα και ως αγχολυτικό, θα έχετε νιώσει τις κρίσεις λιγούρας όπου θέλετε να φάτε τα πάντα.

Παρόλο που αρκετός κόσμος τις βλέπει με στραβό μάτι αυτές τις κρίσεις πείνας, αυτές είναι ένα πάρα πολύ καλό εργαλείο που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.

Ένα παράδειγμα: Έρευνες που έχουν

γίνει στις διατροφικές συνήθειες των γυναικών αποκαλύπτουν ότι την ημέρα και κυρίως το βράδυ τρώνε πάρα πολύ λίγο.

Έτσι, το βράδυ, ειδικά μετά από μία πολύ έντονη μέρα, όπου η θέληση είναι πεσμένη, είναι αναμενόμενο να μην μπορούμε να αντισταθούμε σε τυχόν λιχουδιές ή και παραγγελία φαγητού απέξω.

Για κάποιο λόγο, η σύγχρονη ζωή θέλει τις γυναίκες να τρώνε ελαφριά το βράδυ για λόγους όπως π.χ. “πεσμένος μεταβολισμός” ή ότι “θα γίνουν όλα λίπος”. Το αποτέλεσμα είναι να καταφέρουν κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα να φάνε λίγο για βράδυ, αλλά κάποιες άλλες φορές να φάνε 1000+ θερμίδες επειδή δεν μπορούν να ελέγξουν το αίσθημα της πείνας.

Το μυστικό για αντιμετωπίσετε τις κρίσεις πείνας

Βάλτε λίγο παραπάνω φαγητό στο βραδινό για να μπορέσετε να ελέγξετε τις κρίσεις πείνας. Η προσθήκη 200-300 θερμίδων παραπάνω στο βραδινό είναι ένας τέλειος τρόπος να γλυτώσετε αυτές τις κρίσεις πείνας όπου κάνουν διάφορες γυναίκες να καταναλώνουν 1000+ θερμίδες.

Αυτή η προσθήκη μπορεί να είναι οτιδήποτε, πατάτες, ρύζι, κρεατικό. Αν με 300 θερμίδες, 4 φορές την εβδομάδα, γλυτώσετε τις 800, 1000 ή και παραπάνω θερμίδες, 2 και παραπάνω φορές την εβδομάδα, τότε θα είστε πιο κοντά στο αδυνάτισμα που θέλετε να πετύχετε.

Το μυστικό

Πεινάσατε; Προμηθευτείτε μήλα, βρώμη, αμύγδαλα, φυστίκια, αβοκάντο, αυγό, γιαούρτι, καρπούζι, λιναρόσπορος, κρέας, ψωμί ολικής αλέσεως. Οι ιδανικές τροφές για κρίσεις πείνας!

The post Κρίσεις πείνας: Το μυστικό για να τις αντιμετωπίσετε! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα