Η δύναμη του κολλαγόνου στα καταστήματα καλλυντικών O-morfia!

Οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης πρόκειται για δυο πρωτεΐνες που ειναι βασικές για την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος!

Με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή τους μειώνεται με αποτέλεσμα η γραμμές και η χαλάρωση να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση. Οι μηχανισμοί του κυρίως δέρματος παράγουν και τις δύο αυτές πρωτεΐνες καθώς η μια συμπληρώνει την άλλη, οι πρωτεΐνες κολλαγόνου παρέχουν ακαμψία ενώ οι πρωτεΐνες ελαστίνης επιτρέπουν στο δέρμα να τεντώσει και στη συνέχεια να επιστρέψει στο αρχικό του σχήμα.

Η

AA Cosmetics Gollagen Hial θα αυξήσει τα επίπεδα αυτών των πρωτεϊνών σε βάθος για επιδερμίδα λεία και σφριγηλή που ακτινοβολεί, αντιμετωπίζει δραστικά τα χαμηλά επίπεδα νερού στο δέρμα παρέχοντας ενυδάτωση που διαρκεί ενω ειναι ιδανική για τις ανάγκες της κανονικής – ξηρής επιδερμίδας.

Η απαλή υφή του Gollagen Hial Energizing Face wash Gel θα απομακρύνει το σμήγμα και τους ρύπους απο τους πόρους με τον πλούσιο αφρό του. Το γαλακτικό οξύ της σύνθεσης αφήνει το δέρμα λαμπερό ενώ η Βεταϊνη προστατεύει απο την αίσθηση ξηρότητας ή τραβήγματος. (Energizing Face wash Gel 6,90)

Η ευαίσθητη περιοχή των ματιών χρήζει ιδιαίτερης προσοχής μιας και ειναι αρκετα ποιο λεπτή απο το υπόλοιπο δέρμα και κάνει αρκετές εκφράσεις, με την Gollagen Hial Moisturizing and Smoothing Eye Contour Cream θα νιώσετε αμέσως την εισχώρηση του κολλαγόνου. Το υαλουρονικό οξύ θα γεμίσει τις λεπτές γραμμές μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων ενώ τέλος η γλυκόζη θα εντείνει την μικροκυκλοφορία για καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.
(Gollagen Hial Moisturizing and Smoothing Eye Contour Cream 10,50)

Η κρέμα ημέρας είναι βασικό κομμάτι απο την καθημερινή περιποίηση και η Gollagen Hial Moisturizing Day Cream παρέχει οτι χρειάζεστε ένα αφυδατωμένο δέρμα! Πεπτίδια κολλαγόνου γεμίσουν εκ τον έσω την κεράτινη στιβάδα και υαλουρονικό οξύ λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Shea Butter και έλαιο jojoba αναπληρώνουν τα χαμένα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα αποκαθιστώντας το υδρολιπιδικό φιλμ ενώ η βιταμίνη Ε προστατεύει απο τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. (Gollagen Hial Moisturizing Day Cream 15,00)
Τη νύχτα οι φυσικοί μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος ξεκινάνε την σκληρή δουλειά της επανόρθωσης απο τις βλάβες που έχουν προξενηθεί. Η Gollagen Hial Smoothing Night Cream ειναι ο σύμμαχος σας σε αυτή την προσπάθεια για ενα δέρμα σφριγηλό και
καλοσχηματισμένο. Στη φόρμουλα συναντάμε θαλάσσιο κολλαγόνο σε υψηλή συγκέντρωση για ορατά αποτελέσματα σύσφιξης, βιταμίνη C που διεγείρει την φυσική παραγωγή ελαστίνης και βούτυρο Καριτέ που συγκρατεί την υγρασία ανάμεσα απο τα κύτταρα του δέρματος. (Gollagen Hial Smoothing Night Cream 15,00)

Γράφει ο Μάνος Κατρίνης, Creative Director των καταστημάτων O-morfia

Ποιος είναι ο Μάνος Κατρίνης:
O Μάνος έχει μεγάλη πείρα στο χώρο της ομορφιάς και συγκεκριμένα του επαγγελματικού μακιγιάζ. Εργάστηκε στην L’ Oreal, καθώς ήταν ο βασικός Make-Up Artist του GIORGIO ARMANI και έχει εργαστεί στις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών όπως MAC, CHANEL, ORIFLAME KAI INGLOT, με παρουσία στα περιοδικά ομορφιάς και μόδας L’OFFICIEL, IN STYLE, HELLO, OK, MADAME FIGARO. Παράλληλα, είναι τομεάρχης ομορφιάς στον όμιλο ΙΕΚ Ξυνή κάτι που καθιστά την αγαπη του για μετάδοση γνώσεων και εμπειριών πρωταρχικό του στόχο. Τέλος, είναι αποκλειστικός make up arist διάσημων ελληνίδων τραγουστριών και παρουσιάζει την ενότητα “Make-Over” στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο E TV κάθε εβδομάδα.

Τα καταστήματα O-morfia

Τα καταστήματα O-morfia, με εμπορικό concept το οποίο ταιριάζει απόλυτα στη σημερινή οικονομική συγκυρία, έχουν κερδίσει τους καταναλωτές, καθώς η αγορά των καλλυντικών δείχνει την νέα κατεύθυνση: τη διανομή «masstige», κάτι που τα καταστήματα O-morfia πρεσβεύουν.
Οι πελάτισσες των O-morfia νιώθουν πριγκίπισσες σ’ ένα πολύ όμορφο χώρο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς σε χαμηλές τιμές. Τα προϊόντα των O-morfia, είναι αποκλειστικές αντιπροσωπίες γνωστών brands ευρωπαϊκής εμπορικής πορείας κάτι που διασφαλίζει και την ποιότητα και την καινοτομία (Kost, Astra, Mesauda).

Εξάλλου, όπως λέει και το motto της αλυσίδας, στα O-morfia, «η ομορφιά άλλαξε τόνο»!

Βρείτε τα στην Αθήνα, σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και online:
Αθήνα – Ν. Ιωνία
Αθήνα – Παγκράτι
Αθήνα – Ίλιον
Αθήνα – Ζωγράφου
Ιωάννινα
Δράμα
Σέρρες
Αγ. Νικόλαος
Ιεράπετρα
www.o-morfia.gr

The post Η δύναμη του κολλαγόνου στα καταστήματα καλλυντικών O-morfia! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα