Home Spa – Αποκτήστε τα απαραίτητα αξεσουάρ περιποίησης!

Τα καλύτερα προϊόντα για σένα με ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ τη ΦΥΣΗ! Αγνές πρώτες ύλες όπως φυσικές τρίχες χαίτης και φυτικές ίνες σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας ξύλο, από αχλαδιά, καρυδιά, ελιά ή μπαμπού!

Το μπάνιο αποτελεί καθημερινή τελετουργία ομορφιάς και για το λόγο αυτό η Croll & Denecke αναλαμβάνει υπεύθυνα να δημιουργήσει ακριβώς ό,τι έχουμε ανάγκη!

Έτσι λοιπόν αν δεν έχετε κάποιον να σας βοηθήσει στο μπάνιο και ειδικά με το τρίψιμο στην πλάτη εδώ είναι η λύση!

Τα τέλεια αξεσουάρ που εξασφαλίζουν την υγεία μας και

προάγουν την ομορφιά της επιδερμίδας!

Croll & Denecke – Bath Sauna Brush Dark Wood. Η Βούρτσα Σώματος & Πλάτης από Σκούρο Ξύλο Ελιάς & Φυσική Τρίχα!

Η εργονομική ορθογώνια μακριά λαβή της, σας βοηθά να περιποιείστε το σώμα σας καθημερινά με μεγάλη ευκολία, ακόμη και σε σημεία που δεν φτάνουν τα χέρια σας.
Bath Βrush Round – Αυθεντική Βούρτσα Σώματος & Πλάτης από Φυσική Τρίχα & Ανθεκτικό αδιάβροχο Ξύλο Ελιάς για τρίψιμο και απολέπιση της επιδερμίδας!


Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια του ντους! Εάν νοιώθετε την τρίχα λίγο σκληρή ρίξτε ζεστό νερό πριν τη χρήση για να μαλακώσει!

Και επειδή δεν νοείται home spa χωρίς να περιποιηθούμε τα νυχάκια μας…έχουμε συλλέξει τα πιο απαραίτητα και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Croll & Denecke Callous Skin File – Ξύλινη Ράσπα Περιποίησης Ποδιών & Αφαίρεσης Κάλων με εργονομική λαβή!


Ιδανικό για το τέλειο πεντικιούρ και απαλά πόδια σε μόλις 2 λεπτά!
Ελάχιστες σταθερές κινήσεις στα πολύ σκληρά σημεία μαλακώνουν άμεσα τα πέλματα!

Croll & Denecke Handle brush with Pumice – Ελαφρόπετρα Περιποίησης Ποδιών με ελαφρόπετρα και ξύλινη λαβή!


Η ελαφρόπετρα είναι ένα εξαιρετικό φυσικό υλικό για να κάνετε απολέπιση και να απομακρύνετε οριστικά τα νεκρά κύτταρα και το σκληρό δέρμα, γιατί δεν ερεθίζει και δεν τραυματίζει καθόλου κατά τη διάρκεια της χρήσης!
Croll & Denecke – Nail brush with Pumice. Αξεσουάρ Περιποίησης Νυχιών για Χέρια & Πόδια Διπλής Όψης από Ελαφρόπετρα & Φυσικές Τρίχες!

Η ξύλινη εργονομική λαβή του από ξύλο ελιάς, εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και είναι εξαιρετικό γιατί αφαιρεί και λειαίνει τα ”πετσάκια”, μαλακώνει το δέρμα & απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα!

Και επειδή φίλες μας το καλοκαιράκι πλησιάζει… και το θέμα που μας απασχολεί όλες είναι η κυτταρίτιδα, σας έχω αφήσει για το τέλος το καλύτερο!!! Λίγη άσκηση, πολύ νερό, και μασάζ 3 φορές την εβδομάδα με αυτό το θαυματουργό αξεσουάρ και η επιδερμίδα σας πραγματικά θα μεταμορφωθεί!

Προετοιμάζει ιδανικά το δέρμα για να δεχθεί τη φροντίδα του αντικυτταριτιδικού προϊόντος και έχει αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας ακόμη και όταν χρησιμοποιείται μόνο του. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, παρέχει στην επιδερμίδα σύσφιξη και καταπολεμά την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αναρωτιέσαι που θα τα βρεις; Που αλλού…;
Στο αγαπημένο μας WWW.ORGANICBRANDS.GR!

Ένας ονειρεμένος κόσμος με τα καλύτερα brands οργανικών καλλυντικών του κόσμου! Ένα site που προάγει την υγεία μας και μας δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε τη φυσική ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας!
Organic Brands on Facebook
Organic Brands on Instagram

The post Home Spa – Αποκτήστε τα απαραίτητα αξεσουάρ περιποίησης! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα