Βρήκαμε την Άνοιξη σε αυτό το κουτί!

Παρουσιάζουμε το Spring Box 2016 του Mybeautybox.gr!

Εμπνευσμένο από τις μυρωδιές της άνοιξης και τη φροντίδα των SPA, το ανοιξιάτικο κουτί του Mybeautybox.gr ήρθε για να προετοιμάσει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά για να υποδεχτούν το καλοκαίρι!

Στη μοναδική τιμή των 19€, η πολυτέλεια γίνεται προσιτή με 5 full size προϊόντα που συνολικά

η αξία τους αγγίζει τα 40€. ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Πιο συγκεκριμένα το κουτί περιλαμβάνει:

Μαροκινός πηλός της Victoria&K, ένα 100% φυσικό προϊόν που είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα & μαλλιά! Μειώνει την ξηρότητα & την απολέπιση, αφαιρεί τη λιπαρότητα & βελτιώνει την υφή του δέρματος! Ένα must have προϊόν που από τη στιγμή που θα το δοκιμάσετε δεν θα το αποχωριστείτε!Το γάντι του χαμάμ στο μπάνιο μας! Kessa γάντι από την Victoria&K, αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, ανοίγει τους πόρους & αποβάλλει τη ρυπαρότητα & τις τοξίνες.Πλούσια ενυδάτωση με μεθυστικό άρωμα γαρδένιας από τα πολυτελή καλλυντικά Blue Scents. Με ελαιόλαδο & εκχύλισμα σταφυλιού, προστατεύει την ξηρή επιδερμίδα & επαναφέρει την λάμψη & την απαλότητα.Ventus αφρόλουτρο βανίλια, ιδανικό για ένα αναζωογονητικό ντους ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο!Kativa Keratina mask, ένα “χορταστικό” φακελάκι μάσκας μαλλιών με κερατίνη, ιδανικό για 1-2 θεραπείες για κατεστραμμένα μαλλιά. Αποκαθιστά άμεσα τη λάμψη και την απαλότητα!

Κάντε κι εσείς στον εαυτό σας μία μοναδική πολυτελή εμπειρία που επιμελήθηκε προσεκτικά η ομάδα των Beauty Experts του Mybeautybox.gr! Γιατί σε κάθε γυναίκα αξίζουν μόνο τα καλύτερα!

Smart tip: H έξυπνη συμβουλή της ημέρας! Αν παραγγείλετε μαζί με το Spring Box & το #1 Celebrity box by Βίκυ Χατζηβασιλείου, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ!

The post Βρήκαμε την Άνοιξη σε αυτό το κουτί! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα