Γυναικεία Μαγιό 2020: Τα Trends Που Φωνάζουν Το Όνομά Σου

Μπορείς να αρχίσεις να ενθουσιάζεσαι, γιατί ήρθε η ώρα να αποσύρεις το παλιό και χιλιοφορεμένο μπικίνι σου!

Ήλιος, θάλασσα και ατέλειωτες επιλογές από γυναικεία μαγιό! Αυτά είναι τα μόνα πράγματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα, για να είναι χαρούμενη το καλοκαίρι!
Μπορεί η αρχή του καλοκαιριού να μην μας βρήκε με τον καλύτερο καιρό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έρχονται οι υπέροχες καλοκαιρινές μέρες, που όλοι περιμένουμε!
Εμείς θα σου δείξουμε ποια είναι τα μεγαλύτερα trends του 2020 για τα γυναικεία μαγιό, γιατί ξέρεις πολύ καλά, πως έχει έρθει η στιγμή για μια αλλαγή στο στυλ, αλλά και στη διάθεσή σου.

Μπικίνι


Το αγαπημένο μας μπικίνι είναι για ακόμα μια σεζόν η σταθερή επιλογή, όμως φέτος το καλοκαίρι οι τάσεις της μόδας γίνονται πιο fun, πολύχρωμες και sexy από ποτέ. Florals, animal prints, metallics και τολμηρά neon χρώματα, σε προκαλούν να κάνεις την ανατροπή και να παίξεις άφοβα με τα χρώματα.


Όσον αφορά στα σχέδια, οι επιλογές σου είναι πολλές και διαφορετικές, για να ικανοποιήσεις απόλυτα το στυλ σου, όποιο κι αν είναι. Από ρομαντικό ρετρό στιλ έως sexy κοψίματα, λεπτομέρειες από διαφάνεια και περίτεχνα δεσίματα, αυτά τα trends θα κάνουν σίγουρα αξέχαστη κάθε σου εμφάνιση στην παραλία!

Ολόσωμα μαγιό


Είναι γεγονός πως τα ολόσωμα μαγιό μπορούν να είναι το ίδιο (αν όχι περισσότερο) εντυπωσιακά με τα μπικίνι και αγκαλιάζουν τέλεια τις θηλυκές καμπύλες, κρύβοντας τις ατέλειες και αναδεικνύοντας τα σημεία που θέλεις να τονίσεις.


Οι φετινές τάσεις του 2020 για τα ολόσωμα μαγιό, έχουν κάτι για κάθε γούστο και κάθε προσωπικό στυλ. Μπορείς να επιλέξεις ένα μονόχρωμο και λιτό, αν είσαι fan του κλασσικού, ένα ολόσωμο μαγιό με Aztec, Floral ή γεωμετρικά prints και κοψίματα αν αγαπάς το διαφορετικό ή ακόμα και το latest trend, που δεν είναι άλλο από τα gradient pastels, στο οποίο δεν μπορούμε να κρύψουμε την αδυναμία μας.

Plus size μαγιό


Και επειδή ξέρουμε πολύ καλά πως η ομορφιά, η θηλυκότητα και το sexiness δεν γνωρίζουν από sizes, αν είσαι μια πληθωρική γυναίκα, που θέλει να εντυπωσιάσει στις διακοπές της, τα plus size μαγιό έρχονται να γίνουν το απόλυτο game changer!


Μπικίνι ή ολόσωμα, τα παιχνιδιάρικα χρώματα και σχέδια, φωνάζουν καλοκαίρι, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός τους αναδεικνύει τις καμπύλες σου και σε κάνει να νιώθεις υπέροχα με το σώμα σου.


Πολύχρωμα prints, minimal μονόχρωμα αλλά και λεπτομέρειες από διαφάνεια, βολάν και δαντέλα κάνουν κάθε επιλογή τόσο πιο εντυπωσιακή και ανεβάζουν τη θερμοκρασία ακόμα περισσότερο. Δες όλα τα υπέροχα σχέδια σε plus size μαγιό, εδώ!


Για να δεις όλα τα hottest trends στα γυναικεία μαγιό, μπες τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του e-string.gr και ανακάλυψε μια μοναδική συλλογή από μπικίνι, ολόσωμα, αλλά και μαγιό plus size που λατρεύουν το γυναικείο κορμί.

The post Γυναικεία Μαγιό 2020: Τα Trends Που Φωνάζουν Το Όνομά Σου appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika