Αυτά είναι τα καλύτερα σνακ!

Αυτά τα σνακ, είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά, δεν έχουν πολλές θερμίδες και ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και τη συγκέντρωση, την καλή διάθεση και την υγεία μας.

Αμύγδαλα ανάλατα με τη φλούδα τους
Πλούσια πηγή πρωτεϊνών και καλών λιπαρών καθώς και βιταμίνης Ε. Η βιταμίνη Ε είναι ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό, που προστατεύει τον οργανισμό από διάφορες εκφυλιστικές ασθένειες και συμβάλλει στην ελάττωση του ρυθμού γήρανσης των κυττάρων. Από έρευνες έχει φανεί ότι μια χούφτα αμύγδαλα παρέχει

35% της συνιστώμενης ημερησίας πρόσληψης σε βιταμίνη Ε.

Φουντούκια ωμά και ανάλατα
Τα φουντούκια περιέχουν ικανοποιητικές ποσότητες βιταμίνης Β6, φυλλικού οξέος, σιδήρου, φωσφόρου, καλίου και ψευδαργύρου. Επιπλέον, είναι μια καλή πηγή ω-6 και ω-9 λιπαρών οξέων, σημαντικά συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών που βοηθούν το σώμα μας να απορροφήσει τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά.

Χουρμάδες
Για ενέργεια, περιέχουν μαγνήσιο, κάλιο, φώσφορο και άλλα μέταλλα. Αν έχετε προβλήματα, όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, δυσκοιλιότητα ή πολλά άλλα πεπτικά προβλήματα, οι χουρμάδες θα σας βοηθήσουν. πειδή περιέχουν πολύ μαγνήσιο (που έχει αντιφλεγμονώδη δράση) οι χουρμάδες μπορούν να ανακουφίσουν τους πόνους και να μειώσουν το πρήξιμο.

Μπισκότο από αλεύρι αμυγδάλου με πικρή σοκολάτα
Η μαύρη σοκολάτα προσφέρει ενέργεια και καλή διάθεση, επειδή είναι αλεύρι αμυγδάλου περιέχει όλα τα συστατικά του αμυγδάλου.

The post Αυτά είναι τα καλύτερα σνακ! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα