Ζώδια: οι εβδομαδιαίες προβλέψεις

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21.06 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα σε οικογενειακό επίπεδο. Δεν θα διστάζεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα της οικογένειάς σου που πιθανά θεωρείς ότι έχουν λειτουργήσει παρασκηνιακά εις βάρος σου. Η συναισθηματική απόσταση θα σε βοηθήσει να

δεις με αντικειμενικότητα τι είναι αυτό που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18.06 πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21.06 σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο, παράλληλα όμως θα πρέπει να αποφύγεις την αδιαλλαξία και την απολυτότητα στις απόψεις σου. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό για να δημιουργήσεις σχέσεις με γερές βάσεις με τα πρόσωπα που είναι κοντά σου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο από τις 18.06 μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις σε μετακινήσεις, ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αναθεωρείς τι μπορεί να σου προσφέρει ο κοντινός περίγυρος και ξεκαθαρίζεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21.06 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να προβείς σε αναθεωρήσεις προτεραιοτήτων, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να δεις με ρεαλιστικούς όρους ποιες είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να σε καλύψουν σε βαθύτερο επίπεδο. Ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο από τις 18.06 μπορεί να προκαλέσει εμπόδια οικονομικής φύσεως που θα σε απασχολήσουν έντονα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει και σου δημιουργεί έντονα αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 21.06 ανοίγει μία νέα περίοδος στη ζωή σου όπου καλείσαι να αφήσεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό στην άκρη. Οι ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν δοκιμάζουν την ψυχολογία σου, όμως ήρθε η ώρα να τις αντιμετωπίσεις κατάματα καθώς αυτός είναι ο μόνος δρόμος ώστε να καταφέρεις να τις ξεπεράσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου από τις 18.06 μπαίνεις σε σκέψεις για την προσωπική σου πορεία και για ότι έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής. Σημαντικές μπορεί να είναι οι αναθεωρήσεις, όμως δεν είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να πάρεις πρωτοβουλίες.

ΛΈΩΝ
Λέοντα, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21.06 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος, μυστικά και αποκαλύψεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από καταστάσεις που έρχονται στο προσκήνιο, όμως είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη ευκαιρία ξεκαθαρίζοντας ποια πρόσωπα θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Οι ανασφάλειες και η καχυποψία μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες, φρόντισε να διαχειριστείς με χαμηλούς τόνους τις όποιες υποθέσεις σε απασχολήσουν για να μην γίνεσαι υπερβολικός σε πιθανά ξεσπάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Ηλιακή Έκλειψη στις 21.06 τον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις φιλικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στο φιλικό σου περίγυρο. Εντοπίζεις λεπτομέρειες με μεγαλύτερη ευκολία που δεν σε ικανοποιούν και αυτό είναι αρκετό για να πάρεις αποστάσεις. Άλλωστε με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18.06 σου δίνεται η δυνατότητα να σκεφτείς πολύ καλύτερα α τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό περιβάλλον είναι αυτά που σε ικανοποιούν και μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά θέλεις από εκείνους.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21.06 μπορεί να φέρει σημαντικά ζητήματα στο προσκήνιο που επηρεάζουν την δημόσια εικόνα και την οικογένειά σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου για να δεις πραγματικά αν αντιλαμβάνονται προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18.06 οι δυσκολίες στα επαγγελματικά σου σχέδια αυξάνουν την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν όλο το φάσμα των σχέσεων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21.06 σε καλεί σε αναθεωρήσεις που αφορούν το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Παράλληλα δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου που θα προβληματίσουν πρόσωπα της οικογένειας. Η ωριμότητα που δείχνεις εντυπωσιάζει και σε οδηγεί να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά για να δεις τι πραγματικά θέλεις στη ζωή σου. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18.06 καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να βρεις σε ταξίδια και αποδράσεις. Φρόντισε να έχεις πολύ καλό προγραμματισμό για να μην υπάρξουν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21.06 στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που σου δημιουργούν ιδιαίτερη αναστάτωση και φέρνουν πληγές στην επιφάνεια. Οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο και στις οικογενειακές σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που είναι κοντά σου. Η μεθοδικότητα και η ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από φόβους που σε ταλαιπωρούν και να ξεκαθαρίσεις με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη για να νιώσεις ασφάλεια δίπλα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21.06 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να αξιολογήσεις αυστηρά τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου. Είναι σημαντικό για εσένα να σου παρέχουν σταθερότητα και να αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου. Όποιος δεν καλύπτει τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί να απομακρυνθεί από τη ζωή σου. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18.06 αναθεωρείς τις ανάγκες σου σε σχέση με τους άλλους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που επιστρέφουν στη ζωή σου για να τονίσουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις τρόπο σκέψης και πλεύσης στις σχέσεις σου εν γένει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21.06 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα καθημερινότητα πού μπορεί να είναι πιεστική για εσένα. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχεις την διάθεση να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να δείξεις τις πραγματικές του προθέσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18.06 προβλήματα στον προγραμματισμό μπορεί να προκύψουν που θα φέρουν καθυστερήσεις και σημαντικά εμπόδια. Προσπάθησε να μην είσαι επικριτικός με τους γύρω σου καθώς αυτό θα ενισχύσει την ένταση.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21.06 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο, στη διασκέδαση, στον τρόπο έκφρασης και δημιουργικότητας που σε αντιπροσωπεύει. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε βαραίνουν ψυχολογικά, όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να βρεις την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σου που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο από τις 18.06 αναθεωρήσεις τον τρόπο που διασκεδάζεις, που συμπεριφέρεσαι στα παιδιά σου, τις ανάγκες σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή.

The post Ζώδια: οι εβδομαδιαίες προβλέψεις appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα