Επιστροφή στα θρανία με τις καλύτερες σχολικές τσάντες!

Ο Σεπτέμβριος φέρνει την επιστροφή στα θρανία και το mysunshine.gr φέρνει τις απίθανες σχολικές τσάντες Penny Scallan, για χαρούμενους και κεφάτους μαθητές, έτοιμους να ξεκινήσουν τις καινούριες τους φθινοπωρινές περιπέτειες!

Νέα σχέδια – όπως οι χαριτωμένοι μονόκεροι για τα κοριτσάκια και οι παιχνιδιάρικοι δεινόσαυροι για τα αγοράκια – αλλά και αγαπημένα best sellers μοτίβα γεμίζουν με ενθουσιασμό γονείς και παιδιά!
Ανακαλύψτε και εσείς σήμερα τη μεγάλη ποικιλία της Penny Scallan – του δημοφιλούς brand από την Αυστραλία – με τα ζωντανά χρώματα και τα απίθανα σχέδια σε σχολικές

τσάντες, παγούρια, κασετίνες, lunchboxes, ομπρέλες, αδιάβροχα, γαλότσες και πολλά ακόμη, όλα με ελεγμένα υλικά, βαμβακερά υφάσματα με αδιαβροχοποίηση και φερμουάρ που δεν κολλάνε για να τα ανοιγοκλείνουν με ευκολία τα παιδιά, όλα τα προϊόντα ένα προς ένα!
Μπείτε σήμερα στον χαρούμενο και αισιόδοξο κόσμο του mysunshine.gr και αποκτήστε όλα όσα έψαξε, δοκίμασε και ενέκρινε η οικογένεια του mysunshine.gr για την ασφάλεια και φροντίδα της δικής σας οικογένειας!
Η Penny Scallan με έδρα τη μακρινή Αυστραλία, ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια να σχεδιάζει παιδικά σακίδια. Σύντομα καθιερώθηκε ως ένα από τα κορυφαία brands παγκοσμίως στο χώρο των παιδικών αξεσουάρ, χάρη στο μοναδικό της design. Με επίκεντρο το στιλ και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, σχεδιάζει κομψά είδη για το παιδί και τη μαμά, αλλά και στοιχεία διακόσμησης. Τα προϊόντα της είναι πραγματικά μοναδικά και ξεχωρίζουν για τα τολμηρά σχέδια με προσωπικότητα, που χρωματίζουν την καθημερινότητά μας.

Το mysunshine.gr είναι το καινοτόμο e-shop στο οποίο θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή από πιστοποιημένα, πρωτοποριακά, βραβευμένα και δημοφιλή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας για μαμάδες, βρέφη και παιδιά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από οικογένειες σε όλον τον κόσμο.

The post Επιστροφή στα θρανία με τις καλύτερες σχολικές τσάντες! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα